הגדלת הקצבאות

2neders

New member
הגדלת הקצבאות

מה קורה עם "העברה בחוק" את הגדלת הקצבאות , החליטו היום לגבי כמה דברים :פלמח, גנדי לא שמעתי משהו לגביי הקצבאות האם מישהו מנסה לקדם כמו שהבטיחו או שצריך להמשיך ב"יאאללה בלגן" ?

yoelbeker

New member
לא קורה....אכן צריך ללחוץ לקיים מה שהבטיחו

ואחרי החקיקה כשיהיה בטוח שמקבלים מה שמקבלים להמשיך במאבק לעידכון מיידי לשכר המינימום, עידכון השר"מלשכר המשולם לעובד זר, ועידכון נורמלי לגימלאים

ירון מקשקש

Well-known member
מנהל
מה יש לקבל?

&nbsp
שיעלו ב4 שנים? כל פעם קצת כמו קבצנים?..אם לא מעלים שכר מינימום מייד ולכולם לא שווה כל העסק...חד וחלק.
&nbsp
יש נכים שלצערי לא יהיו איתנו עוד 4 שנים אולי גם אני..( שני גידולים במח מחלת לב ועוד רשימת בעיות יש לי..) ..
זה מצער אבל עובדות חיים.

yoelbeker

New member
מה שהבטיחו במתווה, ...

בשבילי כנכה כל שקל הוא חשוב ומבורך בשונה כנראה ממך..
רק תחשוב מה יכול נכה לעשות עם ה 300 ש"ח ועוד עידכון לשכר הממוצע שזה בטח עוד 150 ש"ח....
נכון שזה אפסי אבל זה יותר טוב מכלום....אחרי שיחוקקו את החוק..להמשיך בכל הכח את המאבק....(הצרה שאין באמת מי שייאבק מלבד נכים אינטרסנטיים לעצמם ולא לכלל).
אמי ז"ל תמיד לימדה אותי שטוב ציפור ביד מאשר 2 על העץ....

yoelbeker

New member
כעת גם העיוורים רוצים קיצבת ניידות....רק שלא יהיה על חשבוננו

ולא חלילה שלא מגיע להם...
אבל יש עוגה ויש לחלקה ומי שיהיה חזק, אגרסיבי ובוטה יקבל יותר....
ומי שהסכים למתווה עשה בשכל לעת הזאת...

ירון מקשקש

Well-known member
מנהל
הטעות שלך שאתה מקבל שיש גודל עוגה

&nbsp
טעות גדולה ...העוגה הזו יכולה להיות יותר גדולה כסף לא חסר למדינה רמת החיים עלתה גם...ההפנייה של משאבים למקומות הנכונים ובמוסר הנכון זה כל הבעיה.. כל הנכים יכולים
&nbsp
לקבל שכר מינימום כבסיס...להגדיל את כל השיקומים למינהם ועוד ועוד..הכל אפשר ..
&nbsp
אם הלב של העם ומנהיגיו יהיה במקום הנכון.

yoelbeker

New member
ממש אתה לא צודק...לו היית מבין בכלכלה

היית יודע שהעודפים השנה הם חד פעמיים...בוא נגיד שהשנה יתנו לנכים..מהיכן יתנו בשנה הבאה? לא בטוח שיהיו הכנסות חד פעמיות כמו השנה...
בכלכלה נורמלית את ההכנסות החד פעמיות משקיעים בתשתיות כדי שיתנו הכנסות בעתיד...כמו הרחבת כבישים לקיצור הפקקים, השקעות בהייטק ובמפעלים להגדלות ההכנסות ועוד....
הבנת את זה שטקר?
בשונה ממך ומאחרים שסתם צועקים שיש עודפים , השכלתי כלכלית, אני רוצה קיצבאות לטווח ארוך ולא כחד פעמי שבשנה הבאה יקחו את זה ממני כמו שעשה בשנות ה 2,000 ביבי כי אין זה כיסוי....זה צריך להיות מעוגן בחוק התקציב...

ירון מקשקש

Well-known member
מנהל
אתה מסתכל כלכלה

&nbsp
בעייני זה חשבונות של היצר הרע...כסף בא מן האדמה בחינם זה כולה חומר..הכל ניתן בחינם..בני אדם קבעו כסף ועשו ממנו "אלוקים"....ומפה כל הצרות ...
&nbsp
לכן אמרתי לב צריך מוסר ערכים...הכל חינם קיבלנו מה עושים עם זה ? זו שאלה שעם ישראל במיוחד צריך להיות אור לגויים...
&nbsp
עצוב וכואב שכבר לא רואים את זה הולכים כעיוורים אל ..תבדוק מקורות ..יש נבואות שחורות אני חושב לצערי שאנו בדרך לשם..

yoelbeker

New member
ובתקופת התנ"ך לא עלה כסף? בכמה קנה אברהם את מערת המכפלה?

תגיד...אתה קורה גם את מה שאתה כותב?

ירון מקשקש

Well-known member
מנהל
קורא גם ולומד גם

&nbsp
תראה לי איפה כתוב בכל התנ"ך שאלוקים נתן את הכסף? ...כתוב שמשתמשים...לא כתוב בכלל שאברהם עשה כסף...כן כתוב שיעקב נתן את כל הונו והיה לו רב..בשביל ארץ ישראל..
&nbsp
וגם בתקופה החדשה כל הנדיבים שקנו אדמת קודש שאנו חיים עליה ויתרו על הון כל אחד...
&nbsp
כסף לא נברא כסף הומצא....וגם אם הוא קיים ומקובל זה זה לא סותר שזה כולה חתיכות חומר..מן האדמה עצים או מה שלא יהיה...מעל זה יש את האדם והבחירות שלו מה עושים עם זה..
ועובדתית שמו כסף וחומר לפני בני אדם....ורבים מי ישלוט בחומר במקום ללמוד לחיות יחד..
זה קצת חומר למחשבה!

yoelbeker

New member
ועל חתיכת החומר הזאת כדבריך אתה נאבק היום....

בלי חתיכת החומר הזאת אין לך זכות קיום
אף נדבן לא ויתר על הונו ברכישת אדמות ארץ הקודש...הם בסה"כ תרמו מעשר לגאולת אדמות

ירון מקשקש

Well-known member
מנהל
אני נלחם כי מי מותיר לנו ברירה?

&nbsp
העולם נהיה חומר...בלי להעליב חומר חמור אותן אותיות...
&nbsp
יחד עם זאת אני גם מתפלל ויודע שיהיה עולם אחר..מנסה לשמור על עצמי זכאי..
&nbsp
בנתיים כן נלחם על החיים בעולם חומרני ...אני לא מתאבד...רק מקווה שיבינו שיש דברים יותר חשובים מכסף...:)

yoelbeker

New member
גלגלי כל העולם עובדים בזכות החומר שאתה מזלזל בו...

גם את הקיצבאות שאתה מקבל המדינה גובה ממיסים של אזרחים שמייצרים ומוכרים תמורת החומר שאתה מזלזל בו

ירון מקשקש

Well-known member
מנהל
אתה כנראה לא תבין

&nbsp
תפיסת עולם אחרת משלי...חבל על הדיון :)
&nbsp
שנאמר וצדיק באמונתו יחיה אתה עם שלך אני עם שלי :)

jos45a

New member
נכון כסף זה פיכס. יותר טוב שתיפטר מן הגועל הזה ותעביר אלי.

למעלה