הגדלת חזה אנא תשובות דחופות

ronitale3

New member
הגדלת חזה אנא תשובות דחופות

לכבוד המומחים שלום רב. 1.אני סובלת מפקטור ליידן בעקבות לידת בני אחרי DVT'רופא המטולוג אמר שאני יכולה לעשות את הניתוח מבחנתכם אני יכולה לקבל קריש באמצע ניתוח? 2.סיבוך הקפסולה דחייה האם שכיח?והאם תמיד ניתן לטפל תמיד? 3. לכמה שנים נשאר שתל בחזה הכי הרבה? 4. האם ישנן נשים שיש בחזן שתל סיליקון 15 שנה, והם השארות שתל לטווח ארוך תלוי באותו גוף בו הוא מושתל? אנא ענו לי על כל השאלות בכבוד רב נ.ב אני צריכה לעבור ניתוח ורוצה תשובות

הגדלת חזה

היי רונית נדמה לי שכבר פנית לאחד הסניפים עם השאלה הזו? בכל מקרה, חששותייך מוצדקים ולכאורה אכן עלול להיווצר קריש. נראה לי שהעצה הטובה ביותר עבורך תהיה לקבוע פגישת ייעוץ ולבדוק את כל הפרטים. ייתכן שהרופא יבקש מההמטולוג מכתב מפורט על מצבך ועל האפשרות לקבל טיפול מיוחד לפני הניתוח. באשר לתוחלת החיים של השתלים - השתלים היום מחזיקים מעמד שנים רבות. 15 שנה ויותר. תוחלת החיים של השתל אינה תלויה בגוף בו הוא מושתל. בהצלחה רבה!

ronitale3

New member
המשך הגדלה

שלום ותודה שהגבתם אשמח לדעת מי המשיב? בקשר לכך שכבר פניתי הדבר לא מדוייק מאחר שהייתי אומנם בפגישה אחת אבל אז נאמר לי שאני צריכה עדיין לחשוב וזה נכון שעדיין לא הייתי מוכנה כיום לאחר ישיבה ממושכת באינטרנט אני מבינה יותר ומאוד רוצה לעבור הניתוח. וישנה שאלה שלא התיחסתם אליה שכיחות הופעת קפסולה תודה רבה

למעלה