הגדלת חזה

ניתוח אף

האמת היא שההורים שלי שלימו את זה. זו הייתה מתנת שחרור, אז אף פעם לא ידעתי כמה זה עלה, אבל אני מניחה שכמה אלפים טובים. נדמה לי שההורים שלי אז אמרו שפרופורציה היו הכי יקרים (בדקנו כמה אפשרויות) אבל בסוף כן בחרתי בהם למרות המחיר. אני חושבת שגם היה אז איזה מבצע אז בסוף זה השתווה והשתלם. שווה תאמיני לי. אל תחסכי בזה. אחר כך לא מרוצים וזה יוצא הרבה יותר יקר ממה שהיית בוחרת בהכי יקר מהתחלה.

תודה רבההה (זאת הילה).

וואי איזה יופייי... איך הרגעת אותי אין לך מושג תודה רבה לך. יש לך במקרה תמונות של לפני ואחרי או רק של אחרי? אם כן, אשמח אם תשלחי לי או לפה (אם אפשר) או לאימייל שלי...? [email protected] =)

הגדלת חזה

אני עשיתי לפני שנה ניתוח אף דרך פרופורציה והתוצאה מהממת. רוב האנשים מתקשים להאמין שעשיתי ניתוח אף והפכתי להיות מקור מידע לאלה שרוצים לעשות ניתוח אף ופוחדים. בקיצור, סיפור הצלחה. עכשיו החלטתי לעשות הגדלת חזה. אין שום סיכוי כמובן שאלך למישהו אחר מלבדכם. מבחינתי הוכחתם את עצמכם. ועדיין, יש לי כמה שאלות שאני אשמח לקבל עליהן תשובה לפני פגישת הייעוץ: 1. אם אני יודעת מי אני רוצה שינתח אותי, האם אוכל לבקש פגישת ייעות איתו מלכתחילה? 2. כמה זמן החלמה זה ידרוש? 3. האם אפשר להניק אחרי הגדלת חזה?

אני כמוך הפכתי למקור מידע , רק ל...

הגדלות חזה .. א. אם את יודעת על מישהו מראש שאת רוצה לדעתי את יכולה לבקש כי יש לפרופורציה כמה וכמה מנתחים לנושא .. ב.בעיקרון זה נושא נורא אישי , לי לקח חודש ויש בנות שזה לוקח להם יותר ..זה מאד תלוי בניתוח ( יענו איך שהוא עבר - בעיות וכו' ), בצלקות ובעור שלך ובגוף שלך מבחינת החלמה מלאה . ג. אפשר להניק כי אם את משתילה מתחת לשריר אז זה לא פוגע בבלוטות החלב שלך , אין לי מושג מה בנוגע למעל השריר אבל לא נראה לי שזה מהווה בעיה ..

הגדלת חזה

עדי היקרה 1. את בהחלט יכולה לבקש פגישת ייעוץ עם כל רופא שתרצי. 2. תקופת ההחלמה משתנה מאישה לאישה, אבל ככלל ההחלמה הראשונית אורכת כשבוע. 3. מחקרים מעידים על כך שאין כל מניע להניק בנוכחות סיליקון. יחד עם זאת, עלייך לציין בפני הרופא המנתח כבר בפגישת הייעוץ כי ברצונך להניק בעתיד.

rb5האחת

New member
איזה רופא ביצע לך את ניתוח האף?

איזה רופא ביצע לך את ניתוח האף

למעלה