הגדלת טווח בבית

smfgkj

New member
הגדלת טווח בבית

קודם כל אני מקווה שאני במקום הנכון לנושא השאלה שלי.
אז ככה:
אני רוצה לשפר את קליטת האינטרנט בחדר שלא קולט בכלל את הוייפיי בבית שלי, או שלעיתים קולט אותו עם 0\1 קווים (לפי הסימן באנדרואיד שלי). המרחק האווירי בין הראוטר למיקום המחשב המיועד הוא משהו כמו 12 מטר הייתי אומר. מבחינת מכשולים בין הראוטר למחשב לפי הסדר: חצי קיר בטון (קיר שלא נמשך עד לתקרה) שצמוד לראוטר, מסדרון, קיר בטון שלם, חדר אמבטיה, הקיר מהצד השני של חדר האמבטיה (שבחלק העליון שלו עשוי מחלון שיכול להיות פתוח במידת הצורך). מקווה שהבנתם, אם לא אנסה להבהיר.
מבחינת נתוני האינטרנט:
ספק: בזק בינלאומי
תשתית: בזק
ראוטר: נקרא private box של בזק בינלאומי מדגם bewan ibox.
מהירות: 10 מגה.

יצויין שהאינטרנט פועל ממש טוב באופן כללי (צופה בסרטים בפופקורן כשהמחשב 4 מטר מהראוטר וזה עובד חלק)

על איזה פיתרון הייתם ממליצים לי?

תודה

cheif

Member
מנהל
העברת כבל

הפתרון האידיאלי הוא להעביר כבל רשת מהנתב הקיים לחדר שלך. בקצה הכבל בחדר שלך לחבר נתב אלחוטי שישמש כ-AP (נקודת גישה). את החיבור של הנתב צריך לעשות על פי הפרק האחרון של המדריך הזה - http://www.netcheif.com/Articles/RouterAsAP/RouterAsAP.htm

smfgkj

New member
תודה על תשובתך, יש לי כמה שאלות המשך

קודם כל - אין איזשהו פיתרון אלחוטי שיכול לעבוד? שמעתי על כל מיני מגדילי טווח שמתחברים פשוט לשקע חשמל - הם שווים משהו?
&nbsp
ולגבי העברת כבלים - שמעתי פעם משהו שזה חייב להיות כבל אחד מספיק ארוך, בלי מאריכים. האם זה נכון? באיזה אורכים אפשר להשיג כבלים כאלה? ומה זה הנקודת גישה הזאת בקצה הכבל בחדר שלי? זה כמו TP-LINK?

למעלה