הגדלת מספר החותמים

נחה5

New member
הגדלת מספר החותמים

אני מבקשת לדעת לאן ישלחו רשימת החותמים על העצומה. כמו כן אני מציעה לכל משתתפי הפורום לשלוח מיילים של העצומה לכל רשימות התפוצה שלהם ולבקש מכל אחד להמשיך ולצרף את רשימות התפוצה של כל אחד וכך בפעולה של הפצה דרך רשתות של נמענים להגדיל את מספר החותמים.

רעיון נהדר ובנוסף../images/Emo26.gif

רעיון נהדר וכבר עשתי זאת בשבוע שעבר ועוד ואתן תזכורת השבוע. אמנם לדעתי זה לא מספיק. לצערי אין מספיק מודעות למאבק שלנו גם בין ציבור המטופלות ומטופלי לפוריות. הרי לא כולם מחוברים לאינטרנט. כאשר אנחנו נמצאים בסיסבת חברים, משפחה או במרפאות בהמתנה לטיפול (שם ניתן לקבל הכי הרבה תמיכה) אנחנו מעלים את הנושא ומדברים על זה. בשבוע שעבר כשאר ביצעתי קורס, בתחום הרפואה האלטרנטיבי, בהפסקה העליתי את הנושא בין החניכות שהיו שם וקיבתי תגובות מאוד חיוביות. אמנם הייתי חייב להסביר את הצעת החוק מאחר שלא היה ברור באם מדובר ב- 5 טיפולים או 5 טיפולים לאחר גיל 45. (הצעת החוק היא עד 5 טיפול לנשים עד גיל 44). לאחר הבהרה התמיכה בין הנוכחים החלה לזרום. כן אני אומר הצריכים לדבר על בין הסובבים אותנו. אני יודע שזה קשה מאחר שלא כל אחת מוכן להיחשף בנושא אינטימי כל כך אך בין החברים והמשפחה אבל תמיד אפשר לדבר בגוף שלישי ("אני מכיר זוג חברים שזה ......"). בדרך עגב האם יש עמדות החתמה והסבר במרפאות או בביתי החולים? מלח

למעלה