ואם כבר סינגל, אז אז שאלה למשפטנים:
האם משהו יכול לפתור אחת ולתמיד את סוגיית חוקיות הרכיבה על סינגלים מסומנים , או סינגלים שאינם מסומנים בתוך שמורות טבע??? יש כאן בעייתיות מסויימת, אם אני מבין נכון אז החוק אוסר רכיבה על אופניים על שני אלו , והעובר על חוק זה צפוי לקנס... אך בכל זאת, ומצד שני לעיתים נערכות תחרויות על סינגלים בשמורות ע"י גורמים רשמיים (הכיצד? האם באישור מיוחד?) , למשל במרכז מירב. או כפי שראינו, לאחרונה גם פורסמו מסלולים בארבעה שבילים מסומנים בתוך שמורות טבע שונות - האם באישור? או המדובר בעבירה על החוק?. לעיתים יש לי תחושה כאילו יש מקומות שבהם אסורה הנסיעה בשבילים מסומנים, ואילו במקומות אחרים (כמו הר שוקף , נחל אלון וכו') היא מותרת??? או, שלכל הפחות במקומות מסויימים יש הסכמה שבשתיקה לגבי רכיבה בשבילים מסויימים. אני לא בא להצטדק, אני מוצא עצמי הרבה פעמים בדילמה, מצד אחד אני מכיר בחשיבות של שמירה על החוק והגנה על איזורים טבעיים בלתי מופרים (שמעט מאוד נותרו מהם בארצנו...), אך מצד שני אין כמו רכיבה על שבילים טכניים, מהירים שמפוצצים אותך אנדרנלין, והרבה פעמים אני עובר על החוק ביודעין ומקווה לטוב... אז האם משהו יוכל לפתור את הסוגיה המשפטית הסבוכה??? תודה מראש , שחר