../images/Emo141.gifאז ככה, המטרה שלשמה הצעתי
ל"תפוז" לפתוח פורום גיאוגרפיה, הייתה שבמת הפורום תשמש, בעיקר, את הסטודנטים לגיאוגרפיה, כדי להעלות סיכומי שיעור, רעיונות ושאר עניינים הקשורים לחיי הקמפוס. עם זאת, כמובן שכל חובבי הגיאוגרפיה באשר הם, מוזמנים לכתוב בפורום ולנתב אותו גם לכיוונים אחרים שלא, בהכרח, תואמים את המטרה הראשונית שלשמה הפורום הוקם. כבוגר החוג לגיאוגרפיה (אוניב' ת"א) אני מודע לחשיבותו של פורום שכזה, דווקא מהסיבה שכשאני למדתי (1997-2001), לא נעשה שימוש רב בכלי החשוב הזה. מבחינה שיווקית - פיזרתי פליירים בלוחות המודעות בקמפוסים, הודעתי על קיומו של הפורום במס' פורומים מקבילים, ועוד אמשיך לפעול בנושא זה. כמו כן, אני מתכוון לסרוק חומר אקדמי ולהעלות אותו על גבי הפורום (חומר שבוודאי תכירו). בנוגע למהות השם "גיאוגרפיה" - פשוטו, כל נושא שקשור בדיסיפלינה הרחבה הזאת. אין לי כל כוונה למקד את הפורום בענף ספציפי, ש"ידבר" למס' מצומצם של משתתפים, ומצד שני, לא יצור עניין לגבי השאר. כך שכל אחד מוזמן בשמחה לכתוב או לשאול על כל נושא שיצוץ במוחו ובלבד שיהיה קשור בצורה כלשהי לתחום הגיאוגרפיה. בעניין הייאוש - זה עוד מוקדם מדי (חודש ורבע). אני מקווה שעם הזמן יותר ויותר אנשים יתוודעו לקיומו של הפורום. לסיום, כמו שכבר ציינתי, כתיבתכם מבורכת, מחכימה ואפילו משעשעת, אז... "נתראה" בהמשך הדרך ... ביי.