הגדרה של לוחם

bladewraith

New member
הגדרה של לוחם

לפי דעתי ... לוחם : אדם המקריב את חייו בצורה מסורה (משמעת) כלפי שיפור עצמי שלו או של האנשים הסובבים אותו, השאיפה לאחדות עם היקום ואם האדם שבפנים. מטרה בעלת מספר דרכים המובילות אליה, כמו אומנויות לחימה, מדיטציה, למידת חוכמה ושאר דרכים אחרות. אני צודק?

כן אתה צודק בהחלט.....

אתה גדול. ניסוח פיצוץ

fire snake

New member
טועה. לוחם זה ההיפך מקרבן.

לוחם זה מי שחי בצורה אסטרטגית - קובע מטרות ובוחר באסטרטגיות הכי טובות שיש לו כדי להגשימן.

bladewraith

New member
מן הסתם...

שהוא יבחר בדרך הכי טובה והכי חכמה כי הוא צריל לפעול דבר ראשון מאכפתיות, צריך שיהיה לו את זה, זה מייצר חיילים טובים יותר, פועלים מסורים יותר, וחברים מועילים לקהילה. אנשים כאלו יחשבו פעמיים, יבדקו לפני, יהיו דידקטיביים כלפי הבעיות שלהם, אז כן זו גם סוג של אסטרטגיה. ^_^ אחרת הוא רק שואף לתואר.

undersun

New member
הגדרות

ללוחם זה בהחלט לא חלק מהדרך שלו, וצורך לאישור או הסכמה זה גם לא חלק מהעסק.. התפיסה שלי מושפעת בעיקר מהספרים של קרלוס ומה שיצא לי להסיק אחרי שקראתי אותם, אני לא בהכרח מגדיר משהו.. זאת רק האמונה שלי.

bladewraith

New member
זה אמור לבוא מבפנים

ולא מספרים, ספרים מתישנים ונהרסים, הידע הולך לאיבוד, אבל הידע הזה תמיד ניתן לרכישה מחדש על ידי חוויות בחיים שלך שבעלי עוצמת לימוד שלא כמו ספר. אני אף פעם לא קראתי ספרים ש"איך" לוחם צריך להיות, את זה קיבלתי מאומנויות לחימה, טבילות אש ואכזבות, אלו תכונות אלו שבונות את האישיות של האדם.

undersun

New member
יש בזה משהו

ידע בכל מקרה לא תמיד מוביל אותך לראות את המציאות כמו שהיא, לפעמים ההפך. והספרים של קרלוס זה לא בדיוק "איך" להיות לוחם, בשביל להרחיב את האופקים הספרים שלו עושים עבודה טובה, לפחות בשבילי. אומנויות לחימה זה מצויין. בכל מקרה הגדרות או ניסוחים מחדש יותר טובים לא הופכים אותי או אותך בשום מקרה ללוחמים יותר טובים.

נ ו ל י ה

New member
ישנה רק בעיה אחת בתאוריה שלך...

האישיות של האדם שאתה מדבר עליה, היא בדיוק מה שאנו מנסים להיפטר ממנו, כל חוייה שצובר אדם בחייו, אך ורק מפריעה למצב של היות "ללא רבב". "טבילות האש והאכזבות" שאתה מדבר עליהן בתור דרך ללמוד איך לחיות נכון כלוחם, גורמת לאדם לחיות את חיו מתוך מירמור על דברים שהפסיד או התאכזב מהם, הלוחם מנסה להפטר מכל אלה ולחיות את חיו בצורה אסטרטגית, מתוך כונה למעט לנגוע בעולם ובסובב אותו, מתוך כונה שלא לצבור חויות חיים נוספות ומעיקות על אלה שכבר צבר. נוליה.

למעלה