הגדרות שונות לאהבה

gingerie23

New member
הגדרות שונות לאהבה

היי רונית,כל כמה חודשים אני וארוסי רבים על אותו הנושא- על זה שאני מרגישה שהוא לא משקיע בי ולא באמת אוהב אותי.אתמול היה לנו ריב גדול שהתחיל בעצם בגלל שקניתי לו מתנה ליום ההולדת שכבר חצי שנה זרוקה בחדר בלי שהוא בכלל נגע בה (זאת מתנה שצריך להרכיב) והסברתי לו שזה מאוד פגע בי שהוא זרק בצד מתנה שהבאתי לו כי לי הראו אהבה דרך מתנות ומבחינתי האקט הזה מזלזל. הרחב התפתח והסברתי לו שבגלל זה אם הוא לא מביא לי מתנה, אפילו ורד מהחצר, פעם בחודש אני מרגישה שהוא מתקמצן עליי ולא באמת אוהב אותי.אתמול הוא אמר לי שהוא רגיל לא לקבל מתנות ושמבחינתו אהבה היא בדברים הקטנים- חיבוקים, נשיקות וכו' ושככה מבחינתו הוא מראה לי אהבה (יש לציין שהוא כל הזמן מחבק ומנשק אותי).אני לא יודעת איך הגענו לנושא הזה רק עכשיו וזה מבהיר לשנינו הרבה דברים אבל מה בעצם עושים עכשיו?אמרתי לו שאני כבר יודעת שלא משנה כמה פעמים אני אדבר איתו על זה הוא ימשיך לא להביא לי כלום כי זה לא משהו חשוב מבחינתו..מה אפשר לעשות לגבי זה?, אני אמורה פשוט להתעלם מעניין המתנות? זה משהו שממש מושרש אצלי ואני לא רואה דרך להתגבר על זה.

מהי אהבה

לכל אחד יש דרכים שונות להביע אהבה.
מאחר ואנו באים מבתים שונים עם ערכים ומנהגים שונים, כל אחד פתח סוג של ציפיות בהתאם ל"תורשה הגנטית" שחווה בביתו.
לארוסך- הערך מתנה שונה משלך. גם הערך- אהבה.
אתם יכולים להיות מורווחים עם תיצרו ערך חדש משלכם מהי אהבה וכיצד היא תבוא לידי ביטוי ביחס שלכם.
בשביל זה צריך הידברות והשקעה.
האם אתם מוכנים לכך?

למעלה