הגדרות kasda לחיבור ל 018, ועוד שאלות
שלום,
גם אני הצטרפתי ל-018, ובהעדר תמיכה זקוק לעזרתכם.
ראשית, קינפגתי חיבור ראשוני לפי המדריך, ותוך כמה דקות הייתי מחובר (כרגע ADSL 15 MB, אשדרג כש-018 יחזרו אלי). לאחר כמה שעות שמתי לב שהמחשבים בבית לא מחוברים לאינטרנט, אבל כשהתחברתי לראוטר ראיתי שהסטטוס הוא מחובר לאינטרנט.
לאחר חיפושים ראיתי שהבעיה יכולה להיות קשורה ל-DNS, אז הגדרתי DNS ידנית (8.8.8.8 ו 8.8.4.4.) וכרגע נראה בסדר.
דבר נוסף ששמתי לב אליו - הראוטר מדווח שהוא קיבל כתובת IP מסויימת, בעוד שאתרים כמו whatismyip מדווחים כתובת אחרת. מישהו יודע מדוע?
בעיה נוספת שצצה - אני לא מצליח להתחבר למצלמת ה-IP שלי מחוץ לבית, למרות שהגדרתי port forwarding (כבר עשיתי זאת העבר וזה עבד). יש מישהו שחוסם פורטים, אבל אני לא יודע אם זה הראוטר (בחיבור WAN כתוב ש-Firewall מופעל למרות שאני לא עשיתי זאת במודע), או הספק. מה דעתכם?
בגדול, אודה לכם אם תפנו אותי לקישור בו יש הגדרות לחיבור ראוטר ל-018, ואם יש לכם רעיון מדוע אני לא מצליח להגיע למצלמת האינטרנט.
תודה,
בועז.