הגדרות...

AL212

New member
הגדרות...

אני נכנס מדי פעם לקרוא בפורום, ומרגיש (שוב) שיש כאן חוסר פתיחות. וחבל, כי קבוצות מיעוט הן בד"כ יותר פתוחות ומקבלות. זה באמת חשוב איזה הורמונים משתחררים או לא משתחררים אצלי במוח כשמישהי מוצאת חן בעיניי? בשורה התחתונה, אין לי עניין בסקס במובן הצר (להתנשק ולהתחבק נניח, כן, ותחת מגבלות מסויימות), מעולם לא עשיתי סקס, ואני מרגיש ריחוק עצום מאנשים מיניים ומעולם המין באופן כללי. סקס מגעיל אותי, אבל אני בכל זאת נמשך לנשים ויכול להתאהב בהן. הפורום הזה הוא המקום היחיד שאני יכול להרגיש בו הזדהות, כי בכל פורום או מקום אחר, סקס הוא חלק בלתי נפרד מהחיים, עד מיאוס. חבל שלכמה אנשים בפורום נוח לקחת בעלות על המונח "א-מיניות", להציג את זה כאמת מוחלטת, ולא לתת מקום לחוויות שהן קצת שונות מהן. אני מבין את הסלידה הכללית ממין, אבל גם אנשים שחווים משיכה מינית יכולים לסלוד ממין באותה מידה ולנתק את התחום מחייהם. אני מציע הגדרה מאד פשוטה - מי שמגדיר את עצמו כא-מיני הוא א-מיני, וזה מבלי לפלוש לחייו ולבדוק שהוא עונה על כל הקריטריונים. וזאת לא קטנוניות, כמו שאתם הרגשתם שאין לכם מקום בעולם המיני, כך אנשים יכולים להרגיש כשהם נמצאים בפורום, כאשר חוזרים שוב ושוב על אותה הגדרה שרירותית לא-מיניות.

p019

New member
redefinition

דבר ראשון, כולם מוזמנים לפורום בלי הגבלה. לא צריך לעבור בדיקה בתכונית, או שאלון כדי להוכיח שאתה א-מיני. אתה מרגיש כאן נוח אז תישאר. אתה בהחלט מוזמן. ובנימה זו - כולם מוזמנים לעלות לדיון כל נושא שהוא, קשור לא-מיניות או לא. בקשר להגדרה עצמה. זה לא עיניין עקרוני. באמת לא מפריע לי שתקרא לעצמך א-מיני. ואני יתייחס אליך לפי ההתנגות שלך ולא לפי הגדרה כזו או אחרת. אבל אני עדין יחולה לחשוב כלפי עצמי שיש להפריד בין אדם שמעולם לא חש משיכה מינית, לאדם שחש בעבר והיום לא חש ואדם כמוך שחש משיכה מינית אבל אין לא שום רצון שמין יהיה חלק מהחיים שלו. אתה רוצה - אפשר לקרוא לזה סוגים שונים של א-מיניות. א-מיני מסוג צהוב, א-מיני מסוג ירוק, א-מיני מסוג חום (הצבעים זה כדי שלא תחשוב שאני מדרגת סוגים לרמות שונות). הסיבה שאני מרגישה צורך להפריד זה לא בגלל דבר סמנתי אלה בגלל ההשפעה השונה שיש לסוגים השונים על האדם. כפי שכבר ציינתי בעבר - עצם העובדה שמעולם לא חשתי משיכה מינית גורם לי לא להיות מסוגלת להבין דברים מסויימים שאני רואה. זה משפיע עלי, על הדרך שאני מפרשת דברים ומנתחת דברים. אם הייתי א-מינית מסוג אחר זה היה משנה אותי. זה לא עניין של טוב או רע, או נכון או שגוי - זו פשוט עובדה. צר לי אם אתה מרגיש שכשאני רושמת את ההגדרה שאני מרגישה שהיא נכונה (לפחות בשבילי) זה פוגע בכך או מרחיק אותך מהפורום.

למעלה