תשמע....
התקלת אותי... ערכתי מחקר בנושא. למרות שזה לא נאמר במפורש אבל מרמזים שאין כלי בזה. אני מצטט בקירוב "..ובW2K נוספו כלים... בלה בלה בלה.. לשליטה על שרתי WINS" מה כן אף אחד לא מדבר על השינוי אצל הCLIENT דרך פרומפט. אבל... אם סתכל טוב אל תוך הרג´יסטרי על ה KEY HKEY_LOCAL_MACHINE\SYSTEM\CurrentControlSet\Services\NetBT\Parameters\Interfacesובתוכו יש כמה KEYS עם GUID. אחד מהם זה האינטרפייס של כרטיס רשת. (אם אין לך מודם וחיבורים אחרים מוגדרים אחרים זה מצמצם את האפשרויות) אנחנו נראה את הIP של שרת הWINS תחת שם אחר (החליט להסתתר המניאק) ושמו ברג´יסטרי מה לא אם ? NameServerList שזה בעצם רשימה של שרתי הWINS עכשיו לשאלה: איך לעשות את זה דרך PROMPT אם אתה צריך את זה לכל הרשת... לדעתי תשכח מהדרך למרות שאפשר לכתוב אפליקציה לא מסובכת שמאתרת איזה מהאינטרפייסים הוא כרטיס רשת. אם זה תקף לשרת אחד ספציפי, אז כותבים סקריפט של שורה 1 regedit /s my_wins.reg והקובץ my_wins.reg יראה ככה בערך
regedit 4 [HKEY_LOCAL_MACHINE\SYSTEM\CurrentControlSet\Services\NetBT\Parameters\Interfaces\Tcpip_{092A59BD-ECD0-4071-8B8C-378FA177DC45}] "NameServerList"=´xxx.xxx.xxx.xxx xxx.xxx.xxx.xxx´
כאשר האיקסים הם הWINSים שלך.. תנסה קודם לעשות את זה אצלך ולעשות EXPORT לKEY הזה. אני פשוט כרגע עם W2K והREGEDIT שלו שונה. מה שכן בשיטה הזאת אתה חייב RESET לדעתי. תבדוק דרך ipconfig /all וRESET דרך PROMPT זה לא מסובך אם צריך shutdown \\server now שיטה די מכוערת אבל צריכה לעבוד. אני פעם ככה עידכנתי את השרת פרוקסי. (למה לעבור תחנה תחנה ? אה ?) ברכות ANTIDOT