הגדרת מגבר כראוטר בפני עצמו?

הגדרת מגבר כראוטר בפני עצמו?

שלום לכולם. יש לי בעיה שאינני יודע כיצד לפתור.
יש לי בבית שני ראוטרים. האחד של בזק די לינק מקבל אי די אס אל ומספק רשת לכלל הבית באמצעות סוויץ.
השני נמצא אצלי בחדר ראוטר פשוט של טיפילינק. ראוטר נטו ללא מודם אי די אס אל רק מקבל רשת קווית מהשקע שיש לי בחדר. ומוציא לי אותה כ רשת ווייפיי בחדר.
רכשתי מפסק וויפי חשמלי מחול שצריך לחבר לרשת הווייפיי בבית וניתן לשלוט מכל מקום בעולם. הבעיה היא שכשאני מחבר את המפסק לוויפי שבחדר שלי הוייפיי של ה טי פי לינק הראוטר מגבר כביכול הוא לא עובד ומציג כאילו אין לו תקשורת. כאשר אני מחבר אותו לראוטר בזק שמקבל אי די אס אל הכול עובד מצויין. הבנתי שבגלל שזה ראוטר על ראוטר זה נחשב מגבר ולא כראוטר וגלישה מתאפשרת אבל לא פקודות וכו כמו שאני מנסה. ושיש להגדיר אותו לפי אי פי או אין לי מושג מה בדיוק אותו דבר כמו של בזק שיתפקדו זההה מה בדיוק יש לעשות ואיך? תודה מראש.
אגב האפליקציה נקראת EWeLink ותהליך ההתחברות מתבצע ככה דרך הטלפון מתחברים לוויפיי של המפסק ואז מתחברים לוייפיי שרוצים זה שאצלי בחדר לצורך העניין ואז לוחצים הוסף הוא מזהה הכול בהתחלה מתחבר למפסק לאחר מכן לוייפיי ביית וזהו ואז אני יכול לנתק את הטלפון מהוייפיי בבית לחבר לאיזה רשת שבאלי והמפסק מקושר לוייפיי שהגדרתי באפליקציה ונשלט מרחוק
זה המפסק http://www.ebay.com/itm/182145570833?_trksid=p2060353.m2749.l2649&ssPageName=STRK:MEBIDX:IT

למעלה