הגדרת EMAIL בפאלם III

elians

New member
הגדרת EMAIL בפאלם III

טוב לפני שאני מתייאש וגואל את עצמי מייסוריי בגלל הפאלם הזה. כבר קרוב לשעתיים אני מחפש פונקציה, גם בפאלם וגם בתוכנה שלו, כיצד לשלוח דואר אלקטרוני באמצעותו. יש לו תוכנת דואר של המערכת ההפעלה שלו. ואני כותב מייל נסיוני. מכניס כתובת שלי. לוחץ SEND. ו.. כלום.. זה עובר לOUTBOX וזהו. יש לי MICROSOFT OUTLOCK XP. מה עושים איך עושים.. לפני שאני מרביץ לו.

elians

New member
אז זהו שאני לא יודע

איך עושים את זה כלל, אני חדש בכל התחום הזה. אפשר עזרה? או איזה קורס פיצוץ כזה

amitp

New member
אני שואל, מכיוון

שהאפשרויות עם PALM III הן די מצומצמות. (הערה - אינני מכיר את הIII ספציפית ולכן אני מניח ומקווה שהאפשרויות בIII דומות בצורה זו או אחרת לVX). תוכל להגדיר חיבור לרשת באמצעות IR וטלפון תומך, להשתמש במודם ייעודי (מינסטרל) או להמתין לסנכרון עם המחשב, אזי הוא ישלח את כל ההודעות שבOUTBOX שלך דרך הPC ויוריד אליו את המייל מן הPC. בקשר לחיבור IR - (קח בחשבון כי אני עונה מן הזיכרון, וגם זה לגבי VX) - גש לPREFS - עליך להגדיר שם שני דברים - הראשון CONNECTION - מודם דרך IR והשני NETWORK - בהתאם לרשת הסלולרית בה אתה משתמש ולפאלפון הספציפי שלך תמצא הוראות הגדרה ספציפיות יותר בFAQ הפורום.

elians

New member
אני הייתי רוצה שזה יסנכרן לי דואר

מול המיקרוסופט אאוט'לוק XP שלי, כיצד אני מגדיר זאת?

elians

New member
היי עמית...

ביצעתי אתמול צריבה של מערכת הפעלה חדשה לPALM בגרסה המקסימלית האפשרית לפאלם זה. התנקתי גרסה של מערכת הפעלה פאלם 3.5. הכל קצת שונה אבל כל העניין של הסנכרון השתנה, יש יותר אופציות. אם תוכל בבקשה ... או כל אחד אחר. לתת לי הכוונה כיצד אני מקשר בין הפאלם למיקרוסופט אאוט'לוק, דרך הסנכרון שלו בחיבור המקבילי. (בין העריסה שלו למחשב) אני אשמח מאוד. אחרי הכל ... אין לי שום מקום להגדיר הגדרות דואר, ככה שחיבור דרך אינפרא רד או משהו אחר לא אקטואלית לדעתי. לפי דעתי יש איזה אופציה והיא פשוט נסתרת ממני, אשמח לכל עזרה מכל אחד. אפי

למעלה