הגדר- אוסלו החדש

• פותח הנושא um2
  • פורסם בתאריך

um2

New member
הגדר- אוסלו החדש

אנשי אוסלו מנסים למכור לנו רעיון חדש הגדר רק נקים גדר וזהו לא יהיו מלחמות ערפאת לא ירצה את תל אביב לא יהיו חברי כנסת תומכי טרור כמו אחמד טיבי הפתרון היחיד הוא סיפוח מידי של כל השטחים ומירור חייה של האוכלוסיה הפלשתינאית ומי שטוען שזה יגביר את הטרור שיסתכל על אוסלו רק שנותנים לערבים שטחים הם מגבירים את הטרור שנותנים להם מכות בראש הם חוזרים להיות הערבים הפחדנים שהם תמיד היו דרך אגב גם ביילין הוא ערבי פחדן

שמאלני

New member
אוסלו חדש?

תגיד בן אדם,אתה דפוק או משהו? אני מדבר איתך שגדר הפרדה כמו שקציני צה"ל ,ראש השב"כ ושר הפנים,שכידוע לך הוא ליכודניק,מציעים. אני לא מדבר איתך על לעשות איתם איזה הסכם שלום,הגדר תוכל למנוע חדירת מחבלים לשטחי מדינת ישראל,לא כמו היום שהמחבלים נכנסים חופשי על הבר. זה הפתרון הכי נורמלי והכי מציאותי שיכול להיות,לפחות זה יחזיר את הבטחון לתושבי מדינת ישראל.

שמאלני

New member
אוסלו חדש?

תגיד בן אדם,אתה דפוק או משהו? אני מדבר איתך שגדר הפרדה כמו שקציני צה"ל ,ראש השב"כ ושר הפנים,שכידוע לך הוא ליכודניק,מציעים. אני לא מדבר איתך על לעשות איתם איזה הסכם שלום,הגדר תוכל למנוע חדירת מחבלים לשטחי מדינת ישראל,לא כמו היום שהמחבלים נכנסים חופשי על הבר. זה הפתרון הכי נורמלי והכי מציאותי שיכול להיות,לפחות זה יחזיר את הבטחון לתושבי מדינת ישראל.

ardata

New member
יש תיקוה בעיר אוסלו

בביקורי האחרון באוסלו ישבתי על כוס בירה מול האוניברסיטה שם חתמה ישראל על פסק דין המות העצמי שלה. בצידו השני של העיר ראית מבנה עתיק ומרשים. שאלתי אחד הגוים הבלונדינים שישבו על ידי. תאמר מה המבנה הזה? ענה לי מורי ורבי הגוי : זה מבצר העתיק של אוסלו. שם שפטנו ותלינו את את הבוגד קויזלינג.(משתף הפעולה עם הגרמנים בימי הכיבוש בנאצי)

למעלה