הגדר מכשירים !!! בארץ או בחו"ל ?

הגדר מכשירים !!! בארץ או בחו"ל ?

חבר´ה היי אני מחזיק ברשיון טייס פרטי כ 175 שעות היכן אתם ממליצים לעשות את הגדר המכשירים ? האם עשיית ההגדר בחו"ל תופסת בארץ ? מהו פרק הזמן המינימלי שאני יצטרך לשהות בחו"ל על מנת לעשותו ? אני כבר נרשמתי למבחני התאוריה במנהל האם הם עושים בעיות ? תודה אופיר

היכן ???

אופיר ידידי; באם יש באפשרותך להקציב את הזמן הדרוש, כחודש בחו"ל, וללמוד לבחינה העיונית, בחינה אחת שהשאלות והתשובות שלה מפורסמות מראש, בארץ לפני הנסיעה, לעניות דעתי- המקום ללמוד ולקבל הגדר מכשירים הוא בארה"ב. אחרים לפניך, בעלי רשיון ישראלי שנסעו וחזרו עם הגדר, לצורך ההסבה לישראלי נזקקו לעמוד בבחינות העיוניות ומבחן מעשי. בנושא הבעיות שהם עושים, הרי זה בדמם כך שיש לצפות לדברים שכאלה בכל מיקרה, למרות שאין פרק בחוקה הדורש מהם למרר את החיים. אבל הרבה תקדימים כבר היו. בהצלחה.. מייק..

גד יצחק

New member
רשיונות בחו"ל

אני מחזיק ברשיון טיס ויש לי הגדר מכשירים 6 שנים אותו אני מחדש בשניים מידי שנה בהשקעה כספית לא מבוטלת.. לימוד הטייס וההתעסקות בו לאנשי הפורום הינו תחביב כך שאני לא מבין מה הריצה לקצר התהליך.תנו לענין לזרום בכייף הקורס התאורטי במסגרת קבוצת חברים הנפגשים לאורך 3-4 חודשים בכייף מחליפים בדיחות וחויות טיסה ויוצרים זיוגי טיסה חדשים הינו חלק מעניין .הקורס המעשי כולל גם חלק בטיסה הדדית אותו ניתן לעשות בניחותה מחלקים את משך הטיסה לפי הכיס וכמו בכל דבר בתהליך לימוד יש עליות ומורדות וניתן לעצור באם העסק תקוע.הערפלים הקשיים השוררים באגן הים התיכון המזרחי יחכו לנו.במהלך 6 שנים מאז הוצאת הרשיון ביצעתי 3 הנמכות אמת ואני טס לפחות פעמיים בשנה טיסות רחוקות לאיי יוון ועד איטליה.כך שעצתי תלמדו בארץ תנו פרנסה לבתי הספר שלנו שהם חלק חשוב בנוף התעופה הפרטית.(אין לי עניין כלכלי בשום בית ספר אני טס במסגרת עמותת בז בחיפה ואנו טיסי העמותה דואגים את טיסות ריענון מבחני רמה והתמקצעות לעשות בבתי הספר.)

לאופיר-הגדר מכשירים,המלצה...

אם כל הצער,לא כדאי ולא מעשי כיום לעשות הגדר מכשירים בארץ האפשרויות לטיסה מועטות,הנסיון הנרכש מעצם הטיסה לב"ג ואולי למחניים דל ביותר וע"מ להתנסות באמת,הייתי עושה את ההגדר בחו"ל. תחזור לארץ עם ההגדר,תשלים מה שצריך(עיוני ובחינה מעשית)ותצא לפחות עם הגדר מכשירים אמיתי. בהצלחה

למעלה