הגדר "נפילה"?

OA ענת

New member
הגדר "נפילה"?

אתמול קרה לי משהו מוזר... ואני רוצה להתחלק על זה - אתמול התחיל כמו יום בסדר כזה... די שיגרתי - עד שבערב (בעצם היה כבר לילה - עשר בלילה) החלטתי שנמאס לי ואני רוצה להתחרע... אבל אלוהים היה איתי וזה לא הצליח לי. (עוד פרטים ברשומה של הבוקר בלוג שלי) השאלה שאני שואלת את עצמי ומתנהלת סביבה האם אני יותר מידי קשוחה עם עצמי, ואולי זאת לא נפילה? אני שואלת, כי התגובות שאני מקבלת, גם בבלוג, גם במסרים וגם במקומות אחרים הן שאני קשוחה מידי עם עצמי (הנה פה למשל) העניין שאני מרגישה שזאת היתה נפילה - לא סתם נפילה - התחרעות!!! נפלתי במודע... רציתי ליפול. לא היה לי חשק לעשות כלום בשביל להציל את עצמי... זאת היתה אכילה על רגשות, זאת היתה החלטה מודעת להתחרעות... ולדעתי הנורא מכל שזה היה אחרי שתי שיחות טלפון מחברות OA, שבהן בחרתי שלא לבקש עזרה... אני חושבת שזאת היתה נפילה!!! לדעתי אין הגדרה אחרת... אבל אני אשמח לשמוע את דעתכם? אני קצת מתנהלת סביב החוויה המוזרה של אתמול, אני קצת בדאון בגלל ההחלטה המטופשת שלי, בגלל ההתנהגות הטיפשית שלי, וגם בגלל שבסופו של דבר זה אפילו לא הצליח לי... רציתי שכטה - בסוף לא לקחתי לריאות. האם זה הפחד הציל אותי או שאלוהים היה איתי.... אני לא יודעת. ולהיום - קמתי עם החלטה של רק להיום אני בוחרת להיות בהימנעות ורק להיום להיות בהחלמה.
ענת

צילצולה

New member
אם זו נפילה - אז אני רוב ימי בנפילה

בלי להגזים את מודל לחיקוי עבורי, וממש התמכרתי לבלוג שלך. "נפילה"- לפי דעתי זה חוסר שליטה או חריגה רצינית מהתכנון. מצב שבו אנחנו אדישים ולא איכפת לנו מהתוצאות יכול להביא לנפילה. אני משתדלת להזכיר לעצמי שהגוף שלי הוא לא פח זבל- ושאני לא צריכה לאכול בכמויות ובהגזמה. ענת- אמרת שבמודע רצית ליפול, למה? אוהבת אותך ושולחת לך הרבה כוחות וחיזוקים

זו לא היתה החלטה, ../images/Emo23.gif יקירה

זו היתה אתנחתא.. מבחן עצמי, הסתכלות במראה בעיניים אחרות... זו לא הייתה החלטה - זה היה צורך.. וממקומות כאלה ענת (שחדרה לי כל כך עמוק ללב) ממקומות כאלה של "התחרעות" (מה זה????) יוצאים בדרך כלל כל כך מחוזקים, כל כך יודעים. אני חושבת (וזו רק אני...) כי לעתים ההתקלות המכוונת באבנים שבדרך, באה כדי ליפול על הפרצוף, לחטוף פנס בעין - להסתכל בראי בעיניים הנכונות, לראות את התוצאה ולומר - "באבן הזאת, רבאק, אני לא נתקלת יותר..." בטוח שתהיינה אבנים אחרות, גדולות יותר, מאיימות יותר, ואני אסתכל להן בעיניים ואומר: נא!! אני עוקפת ולכו חפשו את הנחל..." ואני אעקוף. זו לא הייתה נפילה ענת. זה היה מבחן. בוחן פתע שהבאת לעצמך בהפוכה. בוחן שקיבלת בו 100. ומה ומי שהציל אותך? זו את. האלוהים שבך. והאלוהים של כולנו. אוהבת אותך

OA ענת

New member
ברבורה וצילצולה - תןדה

תודה על התגובות והתובנות. אני כל כך חוששת לחזור למקום שממנו הגעתי שכל חריגה מכניסה אותי ללחץ...

למעלה