mikmikonet
New member
הגדת ANTM- הסיפור האמיתי מאחורי פסח ../images/Emo162.gif
נתקלנו בהרבה בעיות של לחץ זמן וניתוק
אך לבסוף איכשהו אלתרנו משהו. מקווים שתהנו! (C) מיכל ונדב *** במצרים הקדמונית בממלכת פרעה בנקס הראשונה
המצב היה כבר בלתי נסבל. הבנות נתינות הממלכה החליטו שהן לא מסוגלות לסבול יותר מהעריכה הנוראית שמשליטים עליהן שם
ואף הכריחו אותן לצרוח כל פעם שטיירה התקרבה או כתבה משהו. וזה בלי שנפרט על מיס ג'יי... המצב החמיר מיום ליום והרודנות הייתה נוראית לנתינים המסכנים. בעודן בונות אחוזה כמצוות פרעה, הגיע כרוז שמשך את תשומת ליבן של בנות מצרים-
"בנות יקרות!!! הריני מכריזה על תכנית הריאלטי החדשה במצרים, ממלכתי- מיצריימ'ז נקסט סורבייבור!!! 13 הבנות שאני אבחר לתכנית, יאותגרו במשימות שונות ומשונות, כאשר אחת מהן תוכתר בסופו של דבר להיות הזוכה- הסובלת הגדולה ביותר במצרים! כמובן ש-12 המודחות יסולקו ממצרים לצמיתות!" מספר בנות הביעו התעניינות קלה, אך כאשר הגיע המשפט הבא-
"ובלי להזכיר בכלל את העובדה ששניים מהכותבים הכי מדהימים בעולם יכתבו עליכן מצעדים"....... כבר התאספו עשרות אלפי בנות בפתח הפירמידה שבה התקיימו האודישנים לתכנית החדשה. ואכן, 13 בנות ממיטב בנות מצרים, נבחרו ע"י פרעה ועוזריה. הן לא נחו על זרי הדפנה, וכבר ביום הראשון לאחר שנבחרו, הוטלה עליהן נשימה מאתגרת. המשימה הראשונה שנתנה פרעה בנקס, הייתה המשימה להפוך מקל לנחש, ובמצרית: "עליכן להפוך פורונדה למוניק!" ציוותה פרעה מייד. "לכו למצוא את החומרים ולעשות זאת מייד!" כמובן שבמהרה בנות רבות, החכמות שבהן, תפסו בחורות שמנות בסביבה, כדי לנסות להיכשל בכוונה. הן רבו בלי משים על טוקרה, שאותה מצאו מאחורי אחת הפירמידות באמצע אכילת סנדוויץ' עסיסי. אך 4 בנות שבחבורה, קלי, ג'ייד, קתרין וקייטי, שבלשון המעטה- השכל הוא לא הצד החזק שלהן- לא הבינו את העניין והצליחו במשימה בקלות רבה. יוג'ינה הצליחה להכשל בצורה המדהימה ביותר, אך אין זה עזר לה מכיוון שהיא שחורה. פרעה טיירה: "שלום בנות... השבוע, הייתן צריכות להוכיח לנו שאכן הנכן בעלות כוחות כדי להפוך פורנודות למוניקים. הזוכה תזכה במלוכה ותופיע בשלל מגזינים ושטיחים אדומים נידחים." אתן מכירות את השופטים שלנו...?" "לא" "אז אין צורך להציג". לבסוף, המודחת הראשונה הייתה ונדי... פשוט כי טיירה הבינה שהיא ממש מכוערת. ונדי נשמה לרווחה, הסתכלה בעיניים דומעות מהתרגשות על חברותיה ואמרה- "אם לי זה קרה, זה יכול לקרות גם לכן!" והלכה to pack her פירמידה. *** לבסוף, זה אכן קרה גם לעוד 9 בנות נוספות. שבועות עברו והבנות התנסו במשימות שונות ומשונות, כגון כמובן שאי אפשר בלי רגע של דרמה, וזה קרה באחד הימים כאשר הבנות היו באמצע משימה, מי תכין את המצה הכי פחות משמינה עבור פרעה מלכתם. אל החדר התפרצה האוייבת הגדולה ביותר של פרעה, ג'ניס רבנו!
היא באה בכוונה טובה להציל את הבנות. "באתי להציל אתכן מהתופת שנקראת טיירה בנקס!!! ברחו כמו שאני ברחתי!!!" אמרה ג'ניס. "אני בזה לך!" צעקה פרעה. "אח, פרעה... מתי תביני שהבנות כאן לא באמת רוצות להיות בתכנית שלך? וחשוב יותר, שצבע השיער שלך המשתנה משנה לשנה זה פשוט קטסטרופה?! אני הייתי, עודני ואהיה, השליטה הטובה ביותר! וכעת אטיל על ממלכת מצרים ועלייך, את 10 המכות הנוראות........" ותטל ג'ניס רבנו את 10 המכות הנוראות על מצרים! דם- טיפולי שיניים מהגיהנום צפרדע- ברנדי (כן, מגיעה לה מכה משלה)
כינים- בחורות קרציות כמו קלי ערוב- הביצ'יות העונתיות. הן חיות רעות, לא?
דבר- אתן מתות אם תסתכסכו עם פרעה (תשאלו את אדריאן, שנפלה מאותה סיבה בדיוק) שחין- הפצעים של מישל ברד- צילומים בגשם ובקור כשאתן לבושות ביקיני
ארבה- הרבה מייקאוברים זוועתיים חושך- כשהבנות בלי איפור זה חובה
ולבסוף מכת בכורות הקטלנית- תמונת הפיל של קיניה!!!!! *** לבסוף 3 בנות אמיצות שרדו את כל המסע... דניאל, קארידי ויוג'ינה. יוג'ינה התאמצה בכוחות עצומים להכשל בקאבר גירל שלה, וסוף כל סוף זה עזר. התמונה שלה בתור נפרטיטי פשוט נחלה כישלון. היא הייתה הראשונה להיפרד משלישיית הגמר, בצרחות אושר. "בנות, נשארתן שתיים. בקרוב מאד נחליט מי תהיה השורדת הגדולה של מצרים. וכעת... למסלול האימים!!!" הורתה להן פרעה בנקס.
קארידי הבינה שעליה לתת את הפוש האחרון כדי להינצל מתופת מצרים. עד כה היא לא הצליחה להתגבר על מושלמותה. אך בגמר היא דפקה הליכה מהסרטים, שגרמה לטיירה להתחלחל בכיסאה ולהדיח אותה. הזוכה הגדולה הייתה דניאל, שזכתה בכבוד הגדול להיות הסובלת הגדולה של מצריים, וכמובן להיות הפייבוריטית הגדולה ביותר של עומרי- כבוד שמעטות זוכות לו!
חג שמח לכולם
נתקלנו בהרבה בעיות של לחץ זמן וניתוק