הגובה כן קובע?

il169

New member
הגובה כן קובע?

שאלה בענייני העדפות פיזיות. למה נשים תמיד רוצות מישהו גבוה מהן? מה רע בנמוכים או בכאלה באותו הגובה. אותי אישית זה מדליק, כשאני פוגש במישהי שגבוהה ממני או בגובה שלי (אני לא נמוך), אבל כאילו חש שאין לי סיכוי איתה. מה עושים?

שמים עקבים..(;...חח

ועכשיו ברצינות... כי נשים אוהבות להרגיש שהגבר עוטף אותן... שכשהגבר מחבק אז הוא מעין שומר ומגן.. ומה עושים..אממ...ת'אמת..אין הרבה מה לעשות.. לחכות עד שתפגוש בחורה גבוהה שכן תאהב את זה..(:)

אממ....

נראה לי שכן.. תסתכל טוב טוב מסביב..אולי מתחת לאבנים..ואולי תמצא את הדרדסים.. (;...סתםם..סתתםם...אני טיפה צינית..:) אבל באמת יש..נראה לי... לא אני..כי מה לעשות נולדתי לא גבוהה במיוחד..חח

shellush

New member
אני נמנית עם ה"שונות" ודווקא נמשכת

ליחסית נמוכים, בגובה שלי ורק קצת יותר מזה (1.60-1.75 גג) אני עצמי 1.63והאקס שלי היה רק שני סנטים מעליי. ואהבתי אותו אהבת נפש.

דנטל

New member
דיייייייייייייי כבר עם הכללות

אני 1.72 מ' ואני שונאת גבוהים. ממש ממש שונאת. נגעלת מהם בדרך כלל בטירוף. כל כך נגעלת שכשהם בטעות נוגעים בי, כי נגיד צפוף, זה עושה לי עויתות. לא מכולם כמובן, אבל מרובם. מתנצלת מראש בפני כל הגבוהים שקוראים את זה. אל תפנימו את הדברים שלי, תפנימו את כל הפעמים שאמרו לכם שגבוהים זה יפה. בכלל, לכולם - תפנימו בעיקר את מה שטוב.

il169

New member
עוויתות? עד כדי כך?

פעם ראשונה שאני שומע כזה דבר לצערי אני גבוה מדי בשבילך, אבל אהבתי את הגישה....

למעלה