"הג'וב האיטלקי"(אין ספוילר)

The Flash

New member
"הג'וב האיטלקי"(אין ספוילר)

על מה הסרט? שמעתי שאדוארד משחק רשע...

מיצי007

New member
הסרט הוא די פשוט...

מסופר על חבורה של אנשים,שהולכת לשדוד זהב באיזשהו מקום באיטליה. ומדובר על כמות אדירה של זהב. ואז,לאחר התכנון וההצלחה המושלמת של השוד,מישהו בוגד מהם באמצע הבריחה האולטימטיבית שלהם ולוקח מהם את כל השלל לעצמו. ומי זה יכול להיות? כן כן,אדוארד שלנו. ואז מתקדמים כמה שנים,ומראים שאותה חבורה שהוא בגד בהם והרג את האבא של הבחורה מחפשים אותו ורוצים לנקום בו על הרצח ועל גניבת הזהב שלהם. ואז הם מנסים לפרוץ לו למקום בו הוא מחביא את הזהב,וקצת מרביצים לו בדרך כנקמה. וזהו,אני לא יודעת מה קורה בסוף,אבל נראה לי שהטובים מנצחים הפעם.ומשום מה לא נראה לי שזה אד

swirrrly

New member
אני רק מקוה שהם היו חכמים ../images/Emo118.gif

מספיק כדי לשים הרבה ממנו..

מיצי007

New member
זהו שלא.אולפני פראמאונט הם טיפשים

הם פספסו הזדמנות לעבוד עם אחד השחקנים הגדולים שיש. הוא כבר הכריז שאחרי הסרט הזה הוא לא חוזר לעבוד איתם. ומה גם,נתנו לו תפקיד מאוד משני,שמו אותו בצד בפוסטר,ממש מאחור.... יש ממנו,אבל בהחלט לא מספיק בהשוואה לכל סרט אחר שהוא הופיע בו,אפילו בראונדרס הוא הופיע יותר.

swirrrly

New member
ראונדרס זה הזה עם מאט דיימון?../images/Emo118.gif

רגע, ויש לי שאלה.. הוא הופיע בסרט עם וודי הארלסון? נראה לי שכן, אבל אני לא זוכרת איזה..=/

swirrrly

New member
אוף, נראה לי שאני שואלת ../images/Emo118.gif

שאלות רק כדי שיהיה לי מה להגיד! לא משנה, כבר בדקתי בגלריות.. ובכל מקרה התשובות הן: -כן -העם נגד לארי פלינט

מיצי007

New member
כל הכבוד לך../images/Emo70.gif

ענית לעצמך
ממש כל הכבוד. אגב,למה את לא באייסיקיו

swirrrly

New member
כי מחקתי אותו.. ../images/Emo118.gif

וסביר לא להניח שאני אוריד אותו שוב.. אסור לשאול למה..

אהההם...

וואי... זה נשמע לי ממש מוכר... אני כמעט (איזה כמעט !!) בטוחה שראיתי כבר סרט כזה...עם אותה עלילה בדיוק !!!!!!

למעלה