הג'וב האיטלקי

WxHxNx

New member
הג'וב האיטלקי

כבר יצא לקולנוע ולפי מה שהבנתי הסרט לא... "משהו" אם הוא יגיע לארץ (הוא אמור בכלל להגיע ?) אתם\ן תלכו אליו ? נראה לי די ביזבוז..

מיצי007

New member
אהההה. את האמת../images/Emo35.gif

נראה לי שכן. כי אני אישית חייבת ללכת לראות במה מדובר. למה אדוארד היה עד כדי מלא שנאה כלפי האולפנים שהוא המליץ אפילו שלא ללכת לסרט
(עד כדי כך זה רק כדי לגרום לסרט להפסדים) גם בתור אחת שאוהבת את אדוארד נורטון,אני חייבת לראות במה מדובר. סתם ככה. הסרט יצא לאקרנים בארה"ב בסוף שבוע שעבר,ומפתיע אבל הוא דחק את המטריקס והגיע ישר למקום השלישי. מארק וולברג,זה שמשחק לצידו של אד אמר שזה הסרט הכי טוב שהוא עשה עד עכשיו
(תסלחו לי,אבל יש משהו דפוק בבנאדם הזה אם הוא חושב שהסרט הזה יותר טוב מלילות בוגי.) וכן,אני משערת שהוא יגיע בסוף החודש. אבל זה לא בטוח. אני אברר. תראה,בשבילי זה לא בזבוז של כסף לראות את אד על המסך הגדול- כי זה מה שאני אוהבת. אבל זה בזבוז מבחינת שזה בטוח לא סרט כזהההה טוב,אפילו לא מבחינת סרט אקשן שכזה. שוב,מה אני יכולה לעשות
לחכות שזה יצא לדיוידי
לאאאאא,יותר מידי זמן. להוריד את זה
לא שווה לי. אם כבר אז צריך ללכת לראות את הסרט בקולנוע.

WxHxNx

New member
מכורה..

אני אחכה להזדמנות כדי לראות את הסרט פשוט אני לא יכול ללכת לקולנוע כי הוא קרוב לבאולינג אז אני יוצא עם הפסד כספי

מיצי007

New member
מילה קלה השתמשת...

בדרך כלל,אנשים נוטים לקרוא לזה אובססיה

WxHxNx

New member
תקראי לזה איך שאת רוצה

העיקר שהבנת את הכוונה

swirrrly

New member
למען האמת אני לא אלך אליו.. ../images/Emo118.gif

הוא פשוט לא נשמע לי מעניין.. וגם השעה ה-25 נשמע לי מעט קקי, אבל אותו אני כן אראה..=/ סתם הערה שבא לי לכתוב: זה ממש מעצבן אותי שהמון אנשים מבינים סרטים גדולים לעומק וזה, מעבר לקוי עלילה (שגם את זה אני לפעמים לא מבינה..), ואני אף פעם לא רואה ולא מבינה כלום!
אני תמיד כל כך שנאתי כאילו להשאר HANGIN' או בכלל להיות יותר מטומטמת ממישהו אחר.. אני לא מבינה מה טוב במטריקס רילודד (זה לא סרט קלאסי, אבל בכל זאת..=/) - זה נראה לי כמו סתם חיקוי לחלום צלול! טוב, אני גם לא ממש רואה המון סרטים (בעיקר לא קלאסיים), ולא תמיד יוצא לי לראות מההתחלה עד לסוף.=/ זה פשוט שלפעמים גם אם אני שומעת לפני הסרט "הוא פגזיייי, פצצות לגבווווות" - אז אני ישר יודעת שאני חייבת לצאת ולהגיד לכל העולם שהוא חרא, כדי להראות כמה אני עליונה ומבינה יותר.. ואני מתעסקת כל הסרט בלנסות להרכיב עליו ביקורות מתוחכמות (שהן לא) שאני בכלל שוכחת להינות..
קיצר מדיאך ודיאך יוצא פלוץ..:(

מיצי007

New member
לא כדאי לך לעצבן אותי../images/Emo70.gif

השעה ה-25 זה לא סרט קקי. בעיני זה אחד הסרטים הטובים ביותר שאד עשה. זה ממש מראה את הכישרון שלו וכיצד הוא התבגר בגישת המשחק שלו-מדהים|!\ ובקשר למה שאמרת. אין מה לעשות,יש ויש. אל תהיי מאוכזבת מזה.

למעלה