הגודל קובע?

edok23

New member
הגודל קובע?

מה בדיוק אומר כל גודל סיגר? צרציל, טורפדו, רובוסטו וכו. אם ישנם סוגים נוספים תרשו לעצמכם לפרט

max63

New member
הקישור של מני יענה על שאלתך.

בגדול, ישנם מידות מקובלות ולהם שמות. המידות הן שילוב של אורך ועובי. כמו כן ישנם שמות המתייחסים בעיקר לצורה. העובי נמדד ביחידות של-1/64 אינצ'ים (0.4 מ"מ). למשל, ring gauge 45 זה סיגר בעובי של בערך 18 מ"מ. אתה ציינת צרציל, טורפדו, רובוסטו: * צ'רציל - אורך 7 אינצ', עובי 19 מ"מ. עישון של 45 עד 60 דקות. * טורפדו - גדלים משתנים אבל צורה ייחודית * רובוסטו - 4.5 אינצ' אורך ועובי של 19 מ"מ. עישון של 25-40 דקות. סיגר עבה בוער יותר "בקרירות" ויותר לאט. מקס

edok23

New member
במציאות...

הפנמתי את העניין שאני צריך בעצמי למצוא את המידה הנכונה.... רק מה קורה שעל הסיגר לא מצויינת מידתו?

מידת הסיגר

על הסיגר אין מידות. ישנם סרגלי מידות של סיגרים שאתה יכול להעזר בהם ומעבר לזה בכל מקום שאתה קונה סיגרים המוכר יכול לעזור לך ללמוד את המידות. בכל מקום שמוכר סיגרים המידות מצויינות. שלח לי את הכתובת שלך בהודעה פרטית ואשמח לעזור לך עם סרגל סיגרים (יש לי כמה).

rafui18

New member
אורך וטבעת

כל הגדלים נמדדים באופן מסורתי באינצ'ים אורך הסיגר מרמז בעצם על אורך העישון כאשר סיגר בגודל רובוסטו (5 אינץ') נותן בדרך כלל עישון של שעה. טבעת הסיגר מלמדת על מספר העלים ממנו הוא מורכב. בגדלים של קורונה (טבעת 42) בדרך כלל המילוי עשוי מ 2 עלים ובסך הכל 4 עלים. בגודל רובוסטו סך הכל 5 עלים. כיום יש נטייה לייצר סיגרים עבים יותר בטבעת 54 אפילו טבעת 60 לטעמי תמיד סיגר העשוי מיותר עלים מעניק עישון יותר ארומטי ובעל טעם עשיר יותר ומגוון (לא בהכרח חזק יותר)

גדלים של סיגרים

שלום לחברה הקובנית יש כ- 60 גדלים ! כאשר רובוסטו וטורפדו הם מהפופולריים ביותר

bigsmoker

New member
60 גדלים?

אני יודע שיש המון סוגים אבל לא היה לי מושג שעד כדי כך... יש לדעתך חשיבות להתנסות בטווח רחב ככל האפשר כדי להתמקד על משהו? איפה לומדים מהם בדיוק הגדלים?

דעתי בנושא

בעצם לאמשנה...עדיף שאשתוק...הבטחתי למנכ"ל הפורום להתנהג יפה ב"בית ספרנו"
.

למעלה