הגוונים החדשים של שיק
אני לא יודעת אם מדובר בקולקציה רשמית, אבל ראיתי 5 גוונים חדשים (קל להבחין, מדבקת המספר שלהם מעט שונה מהמדבקות הישנות). כולם כהים וחורפיים ובעיני - משגעים! אני רכשתי 3 מתוך החמישיה, ומקווה שאוכל לעשות סווטצ'ים ולהעלות עוד השבוע (המצלמה שלי מזייפת בגדול. אין לי מזל עם מצלמות השנה
) בינתיים, רק פירוט מילולי יבש, ותנו לדמיון לעבוד: 436 - אפור כהה שימרי, עם מיקרו גליטר בזהב. אפקט לאחר מריחה די מתכתי. 512 - טורקיז די כהה קרמי - על הגבול המבלבל בין ירוק לכחול. צבע מופלא! 217 - אינדיגו כהה שימרי - זה יותר סגול מכחול, אבל נטייה כחלחלה בהחלט יש לו. 435 - סגול כהה שימרי - יותר בכיוון של סגול רויאל, אבל כהה. 447 - בורדו כהה קרמי. אני רכשתי את שלושת הראשונים. התלבטתי לגבי הסגול הנוסף, אבל נראה לי שיש לי כמה בצבעים דומים מידי לזה, אז ויתרתי. (בורדו זה סתם לא הקטע שלי, למרות שהוא נראה יפה...)
אני לא יודעת אם מדובר בקולקציה רשמית, אבל ראיתי 5 גוונים חדשים (קל להבחין, מדבקת המספר שלהם מעט שונה מהמדבקות הישנות). כולם כהים וחורפיים ובעיני - משגעים! אני רכשתי 3 מתוך החמישיה, ומקווה שאוכל לעשות סווטצ'ים ולהעלות עוד השבוע (המצלמה שלי מזייפת בגדול. אין לי מזל עם מצלמות השנה