הגוזלים שלי עפים מחר ל....

blonda3

New member
הגוזלים שלי עפים מחר ל....../images/Emo160.gif

ברזילללללללללללללל
כן, כן, טסים לשבועיים לחופשה עם אבא והמורכבים.....
אז אני מאד נרגשת, נפרדנו היום.... קצת חששתי...אבל האמת כבר רגילה, הם נסעו המון...לחו"ל.... מאחלת להם נסיעה טובה ושיהנו בטיול.....
כייף להם-נכון?
מישהו מכם היה שם? המליצו להם על טיול לילה של צייד תנינים... למה לי זה נשמע

*יערית

New member
נסיעה טובה שתהייה להם../images/Emo160.gif

וואלה הגוזלים שלך מכייפים
שיעשו חיים ויחזרו בשלום
לא הייתי בברזיל...אבל יכול להיות שעוד אהיה

rolan

New member
טיסה נעימה

לגוזלים שלך בלונדיק אני מכירה את ההרגשה הזאת, את החשש. אל תדאגי, למרות שלא מכירה, הם בידיים טובות - ידי אבא... תשמחי בשבילם הם יהנו ויחזרו עמוסי חויות.

yaeli4

New member
בלונדה, טיסה נעימה לחמודונים

כיף אמיתי. אני משוכנעת שתתגעגעי המחץ, אבל הם עם אבא שלהם וזה בסדר. אחלה מקום, ברזיל. תהני לך קצת מהשלווה ותחשבי כל הזמןעד כמה הם נהנים. זה מה שייתן לך ת'כוח לשרוד את הגעגועים עד שיחזרו.

blonda3

New member
אני שמחה בשבילהם../images/Emo13.gif

הפעם הגרוש הבטיח לי שהוא יראה לי החוויות המצולמות... מה שלא זכיתי בעבר, בגלל היחסים שלא היו טובים ועכשיו השתפרו לאחר הבר מצווה המשותף....

נסיעה טובה

לא הייתי בחול וכנראה לא אסע.....פחד גבהים
שיעשו חיים וישובו בשלום

blonda3

New member
חח-אני מרגישה כמו "אמא אדמה"

(ממזלות האדמה) כי אני בקושי נוסעת, בקושי זזה מפה, מהארץ.... גם כי פוחדת....והם-מסתובבים במקומי בעולם..... ועושים חים-זה מה שחשוב. מחכה לשמוע על טיול התנינים הליילי...
וד"א-שבועיים זה כלום בשבילי אחרי שנסעו לפני שנה לסן פרנסיסקו ל-3 חודשים.... קטן עליי.....
עובר בצי'יק.....

blonda3

New member
אפשר לשתף אתכם בדברים טובים?../images/Emo9.gif

אז כידוע לכם הבר מצווה של הבן היתה הצלחה אדירה.
הארוע עבר בשלום. היה נפלא מכל הבחינות...
אם יהיה לי כוח אספר לכם בפרוטרוט מה ואיך היה, הארגון בסוף נפל עליי וכבעלת כושר ארגון שהיה קצת רדום בשנים האחרונות הצלחתי להרים ארוע משפחתי מכובד נאה מרגש ומוצלח תוך 3 שבועות. קיבלתי המון מחמאות, אבל הכי חשוב היה לי הפירגון של הגרוש שלי שאמר בזמן הארוע לכל המוזמנים שהכל בזכותי...כולל הסרט וידיאו המרגש שערכתי לבן שלי ...וגם למחרת התקשר אלי הגרוש ושוב רצה לפרגן לי
....אז מבחינתי- הצלחתי. אה, ושכחתי שגם הבן שלי יצא מרוצה.....
ואז הגיעה הנסיעה לחו"ל, ו-3 ימים לפני כן.... האקס קרא בספר שיש מדינות שדורשות אישור נוטריוני ליציאה מהן כשההורים פרודים ולא נמצאים ביחד. אז בבהלה קיבלתי ממנו טלפון במוצאי שבת-בשאלה אם אהיה מוכנה להתיצב ולחתום בפני עורך דין על אישור כזה.לפני כן-אציין שבעצם היה אמור להיות לילדים שלי עיכוב יציאה מהארץ, והגרוש שלי יידע אותי שהוא לא חידש את העיכוב.... וקיווה שאני לא אכעס
...ואכן לא כעסתי
, כי היום אני כבר לא חוששת שהוא יברח לי עם הילדים
. אז מה שעשיתי נכנסתי לאתרי מטיילים ובדקתי לגבי האישור, קיבלתי תשובות, התקשרתי אליו0-העברתי לו את המידע, הרגעתי אותו....אמרתי לו שיבדוק, בלי לחץ...בשגרירות....ואכן יום לפני הנסיעה הוא התקשר ואמר לי שאין צורך באישור, אבל רצה מאד להודות לי על הנכונות שלי ועל שיתוף הפעולה....
אז חבר'ה-מבחינתי הגיעו ימות המשיח
אנחנו מ ד ב ר י ם!!!

rolan

New member
בוודאי שאפשר בלונדיק

איזה יופי
אני כל שמחה בשבילכם, זה נהדר שכך נפתח לו ערוץ תקשורת חדש ביניכם. לילדים זה יתן המון שקט ושלווה ולך בטחון - שרק ימשיך ויגדל הטוב הזה.

blonda3

New member
תודה רולן..ולמי שלא הבין....../images/Emo57.gif

הגרוש שלי ואני לא יכולנו לדבר היה בינינו נתק המון זמן ועכשיו....לאחר עבודת הכנה מרובה ....
יש שוב תקשורת טובה
וזה באמת חשוב....

blonda3

New member
../images/Emo10.gifחברים יקרים...לא הגבתם לי....

???? חשבתי על הכותרת של"לשתף בדברים טובים"..... הכוונה בעוד דברים טובים... למי שלא היה קרוב אליי בשנים האחרונות אולי קשה להבין למה אני מתכוונת.... לפרט יותר או שזה מובן? יכול להיות שאני מגזימה? בשמחתי? ותסלחו לי שערבבתי פה שמחה בשמחה.... ככה אני חוסכת בפתיחת הודעות חדשות..... מחכה לתגובות..... וסליחה שגם אני לא מספיקה להגיב פה לכולם. זה לא משהו אישי זה מחוסר זמן. יום טוב.

למעלה