הגולגולת של אינויאשה

גהה

New member
הגולגולת של אינויאשה

סתם מחשבה שחשבתי עליה כבר הרבה זמן... נכון יש לאינויאשה פאות כאלו שמסתירות את איזור האוזניים? אז בפרק הקודם הוא קפץ נורא גבוה, וכשהוא נחת הפאות שלו די התעופפו, אבל לא ראו בדיוק מה יש מתחת... מה לעזאזל יש לו מאחורי הפאות האלה?!!

Stinki Winki

New member
כלום

העור ממשיך. כשהוא משתנה לאדם יש לו שם אוזניים רגילות:)

ShiraChan

New member
נצל"ש... בגרות מעצבנת...

רק רציתי להגיד בהצלחה לכל מי שעושה היום בגרות בחיבור (כמוני וכמו טלי...) אז אם יש לכם גם אז בהצלחה! הבגרות מתחילה ב2 וחצי... (סופרת את הזמן שנשאר ;-; אני בלחץ!!!!!!!! שמישהו יציל אותי מהבגרות הזאת!!!! ;-; - לא להשים לב אני סתם מגזימה, זה כיף P:) (כבר רואים לפי איך שרשמתי את ההודעה שאני לא יודעת לכתוב טוב...) "הניסוח שלך לא טוב!" מורה מעצבנת... נתנה לכולם ציונים גרועים שכל הכיתה רצתה להרוג אותה.. עשתה טובה שנתנה לי שתי נקודות בונוס למגן... P: אני לא יודעת מה כדאי יותר, שלא תבוא הבגרות הזאת אף פעם או שכבר תתחיל ושאני אסיים את זה... זו הבגרות היחידה שלא ממש צריך להתכונן!(חוץ מאנגלית שגם לא ממש צריך...) יו... אני חייבת לזוז כבר... שונאת בגרויות ;-; תאכלו לנו בהצלחה! (איזה מזל שיש לי התעלמות משגיאות כתיב... P: לא הייתי רוצה שיורידו לי ציון גם על זה ><)

Kiku

New member
המון בהצלחה!

למרות שבטח סיימת, או שאת מסיימת...

Fay Wood

New member
בהצלחה!!! ../images/Emo168.gif

למרות שאני דיי בטוחה שכבר סיימת.. ^_^"

ShiraChan

New member
תודה לכולם ../images/Emo24.gif ותאמינו או לא...

סיימתי לפני חצי שעהP: הבחינה עצמה 3 שעות ^^"

בהצלחה! תעברי בשלום בלי לקבל

סחרחורת!!...סליחה על ההודעה המאוחרת שלי...^^

DarkBrownLynx

New member
נצל"ש שיניתי כינוי!

הכינוי שלי היה sintesis ונמאס לי ממנו, תודה למלפפון שהציעה לי מלאה רעיונות מגניבים, וגן לעצמי שגם הצאתי לי מלא רעיונות מגניבים, וזהו, תהנו

DarkBrownLynx

New member
"קרקל חום כהה"

התכונתי לעשות את זה בעברית, אבל לא יודעת איך כותבים קרקל..

למעלה