הגולדנרטריוור של אחי.... תסלחו לי, פשוט הייתי חייב.... לאון
ז זכוכיות New member 21/12/04 #3 זה לא גולדן רטריבר... זה נראה, אולי, כמו בולדוג צרפתי. אבל מה שבטוח, לא גולדן ולא רטריבר.
P Piren New member 21/12/04 #6 המממ לא חשבת אולי שגודלן רטריוור יהיה איך שהוא גולדן? הם צהובים.. ובערך פי 2 יותר גדולים ממה שיש בתמונה
המממ לא חשבת אולי שגודלן רטריוור יהיה איך שהוא גולדן? הם צהובים.. ובערך פי 2 יותר גדולים ממה שיש בתמונה
L liontamer New member 21/12/04 #9 האמת ../images/Emo151.gif שזה בולדוג צרפתי עם תעודות מה שיש לאחי.... וסתם הסתלבטתי לאון
P Piren New member 21/12/04 #5 פחח זה מה שאני חשבתי . .אבל לא רציתי לאמר כלום .. חשבתי אולי זאת היתה בדיחה אפשר לדחוף גם את החתולים שלי? (שניים מהם לפחות)
פחח זה מה שאני חשבתי . .אבל לא רציתי לאמר כלום .. חשבתי אולי זאת היתה בדיחה אפשר לדחוף גם את החתולים שלי? (שניים מהם לפחות)
ב בשלולית New member 22/12/04 #18 נראה לי שזה מופנה אליי... לפי הצורה שזה משורשר.... בכל אופן ברוך הבא אמיר
ק קיארדאן באי New member 22/12/04 #19 שוב תודה אם אתה רוצה תחליף את התודה 2 הודעות למעלמה בזו, ככה כולם ישארו מרוצים
B Black Star New member 22/12/04 #20 אפשר גם? ../images/Emo13.gif הכלבה היפיופה והמ-א-ממת שלי... אני פשוט אוהבת אותה