הגולשים בחרו: סקעת!-איפה שירי ?

amickyaa

New member
הגולשים בחרו: סקעת!-איפה שירי ?

אז מי יהיה הכוכב הבא? 18,000 גולשים לא טועים: הראל סקעת הוא האיש שלנו בניצנים. הראל מויאל הגיע למקום השני במשאל ynet ועדי כהן שלישית זהו. הגענו לתוצאות המשאל האחרון של כוכב נולד. זאת היתה הפעם האחרונה שהפצרנו בכם להזיז את העכבר ולהקליק על הפייבוריט שלכם, רגע לפני ששלושת הפיינליסטים ירעידו את הבמה בניצנים ביום ראשון. אחרי ההפתעה של חצי הגמר השני והעלייה של עדי כהן לשלב הגמר, חוזר סינדרום המתמודד שפותח פער ומשאיר מאחוריו התמודדות צמודה על המקום השני. סך הכל הצביעו במשאל של ynet (ואל תבלבלו בינו לבין ההצבעה האמיתית בגמר) 18,110 גולשים. אל המקום הראשון מעפיל בקלילות הראל-מאמי-סקעת, עם 9,300 הצבעות. בהפרש ניכר מאוד אחריו ועם 5,214 הקלקות נמצא הראל מויאל, ואל מויאל נצמדת במקום השלישי הנסיכה החדשה, עדי כהן, עם 3,596 גולשים שנתנו לה את קולם.

חןשסק

New member
אני צריכה להיות ה../images/Emo41.gif נולד הבא. ../images/Emo3.gif

אין עליי.

חןשסק

New member
בטח שאני לא סתם כוסית.

אני כוסית על. זה היה הכינוי שלי במסנג'ר לפני כמה זמן
. חח. וגם פעם אחת אמרתי את זה למישהו. קיבלנו מבחנים וקיבלתי ציון טוב ממנו אז הוא אמר לי שאני טובה באותו מקצוע, אז אמרתי לו- כן, ואל תשכח שאני כוסית. ולא סתם כוסית. כוסית על. הא ואני גם מאוד צנועה וענווה.

cobainos

New member
נו בטח!

שאני אהיה עם מישהי שהיא פחות מכוסית על?לא נראה לי!

נועם כל הכבוד

אני כל חיי רציתי להיות עם כוסית על,אבל........תמיד הם היו "רק"כוסיות רגילות.....חחחח

dilan angel

New member
עעעע הכל מכור כבר../images/Emo110.gif

עדי כהן בהרבה יותר כשרונית.

cobainos

New member
כוכבד נולד,כוכב נופל..הכל אותו דבר

זה רק אני או שההראלים ולירון לב וכל הכוכבים ה"גברים" כביכול נראים בדיוק אותו דבר?

חןשסק

New member
../images/Emo45.gif הם מעולים

אבל אני חושבת שהם לא יעלמו כל כך מהר. הם מוכשרים ומיוחדים.

למעלה