הגוספל ג'אז במרכז ענב ת"א 1/5 ובתאט

gosply

New member
הגוספל ג'אז במרכז ענב ת"א 1/5 ובתאט

הגוספל ג'אז במרכז ענב ת"א 1/5 ובתאטרון י-ם 15/5 "גוספל–ג'אז" איריס ועופר פורטוגלי עם מקהלת הגוספל 13 זמרים ו- 4 נגנים במופע מרשים של שירי נשמה ומוסיקת כנסיות שחורה * קלאסיקות ג'אז בעיבודים מקוריים * גוספל ישראלי מקורי * * מחרוזת תימנית עם טקסטים מהמקורות * * רפסודיה בוהמית של להקת קווין * סטיבי וונדר * בטהובן ועוד איריס פורטוגלי – שירה; עופר פורטוגלי – פסנתר, ניהול מוסיקלי; סטיב פסקוף – גיטרה; עודד גולדשמידט – קונטרבס; עמיר דוד – תופים עפרה עופר, אורית הילל, ליאורה חנוקוגלו, אריאלה אברהמסון, לירון פלד- סופרן; עדי הירשהורן, אפרת מרדלר, אילת חן - אלט; לירן קופל, דביר כפרי, סגיב כהן; יונתן שפירא – טנור ובאס מתגובות הקהל: "למרות שאני לא מכותבי הודעות ברשת, אי אפשר לעבור על ההופעה בחיפה בסיום פסטיבל הסרטים ללא תגובה. מ ד ה י ם ! ! ! אני חובב ג'אז שנים רבות ומלבד ההופעה המצוינת של עופר ואיריס והרכב הנגנים, זה פשוט נפלא לגלות שיש אנשים צעירים שמחוברים למוסיקה הזאת ומגיעים ליכולות קוליות כל כך גבוהות…" "כחובב ומשוגע לבלוז ספיריטואל וכל מה ששחור, נדהמתי מהכשרונות המבורכים שראיתי על הבמה. אני מוכרך להודות, היו קטעים שהעלו דמעות של התרגשות בעיני וכמובן שאיריס לדעתי המקצוענית ב"ה" הידיעה בשטח הג'אז. יישר כוח עופר אל תסטו מהדרך, אתם גדולים!!!" WOW!!!! הייתי בהופעה במרכז עינב, והערב היה הנאה אחת גדולה. פשוט תענוג! עופר ואיריס הם זוג נהדר המעביר את המופע בצורה מופלאה. החבר'ה ששרים איתם הוסיפו עד מאוד. מומלץ בחום - לא יאומן שיש לנו ישראלים ששרים ג'אז בצורה מדהימה כל-כך... נהנתי מכל רגע, כמעט שעתיים שלא הרגשתי כיצד חלפו (חוץ ממספר פעמים שהתרגשתי עד דמעות) תודה על ערב מדהים תל-אביב, מרכז ענב, יום חמישי 1/5/03 21:00 כרטיסים "קסטל" 03-6045000 או 5000 * מבזק תיאטרון ירושלים, אולם רבקה קראון, יום חמישי 15/5/03 21:30 כרטיסים ב"בימות":02-6240896 , או ב"קלעים":02-6256869 או בקופת התאטרון:02-5605755 מומלץ להזמין כרטיסים מראש כרטיסי הנחה באתר הבית: www.10jazz.com

למעלה