הגועל

הגועל

מצורף קובץ פשוט מגעיל נא לשלוח לכל חבריכם שעדיין אוכלים חיות באהבה ינון www.stage.co.il/authors.7321

xenocide

New member
יש לי את זה כבר

כבר המון זמן... יש כאלו שאומרים שזה לא אמיתי. אני לא יודעת, מה שלא יהיה זה מגעיל..

tsf

New member
יייייאאאאאקקקקק

פשוט איכסה! כמעט הקאתי כשראיתי את התמונות, במיוחד את התחתונה. ראיתם את הפרצוף של התרנגולת שם בתמונה התחתונה? תסתכלו על העיינים שלה...

זה כל מה שיש לך?

לזה אתה קורא מגעיל? לי במחשב יש תמונות הרבה יותר מגעילות של חיות.

מה אתם עושים כזה עניין../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif

קודם כל, לכל המתעניינים - אם אני זוכר נכון, זה אמיתי לחתולין - זה היה לפני די הרבה זמן בעיתון. הם תבעו את מק וקיבלו איזו פיצויון. מה שיותר מעניין אותי זה למה לעזאזל, זה כל-כך מזעזע אותנו
כלומר, למה העובדה שזה ראש של תרנגולת זה כזה נורא וזה יזעזע כל אדם (גם מישהו לא טבעוני), ואם זה היה הרגל שלה - מקדונלד לא היו חולמים על לשלם פיצויים?? מה קרה? פתאום האמא המסכנה ושני ילדיה התמימים הבינו שמה שהם אוכלים זה עוף???? שוק של החיים!! (תרתי משמע)

../images/Emo45.gif תופעת דיסוננס ידועה...

של אוכלי בשר, במיוחד אצל ילדים אוכלי בשר, תופעה שמועדדת מצד ההורים שלהם. לא מדובר בגוויה של יצור חי, חס וחלילה, העוף בכלל גדול בסופר על המדף. הריח, הטעם, הצורה יהיו כמה שיותר רחוקים מיצור חי. תחשבו על זה - ילדים קטנים נוהגים לשנוא אכילת דגים כי רואים להם את העיניים. אבל המבורגר עסיסי? זה בכלל סתם חתיכת גוש שחור עגול - יצור חי?!? מה פתאום. וגם אם כן - לא כאב לו! וזה שרשרת המזון... (ובכל זאת כל פעם שהם יראו ראש כרות של פרה הם יקיאו את הנשמה...)

מה? ההמבורגר שאני אוכלת זה פרה???

רגע, אבל תגיד לי שלפחות הסטיק לא, זה סתם חתיכת בשר, כנון? וגם הנקניקיה, זה בסך הכל עוף, נכון???

"נקניקיה זה עוף" חחח... מצחיקולה...

נקניקיה והמבורגר זה מפיברגלס בכלל... מבולבלת שכמותך.

Neta558

New member
להקיא? לנקב את העיניים? להקיא שוב?

לא יודעת מה יותר מגעיל... התמונה, הסיפור מאחוריה, המחשבה על איך זה הגיע לשם, העובדה שאנשים אוכלים חלקים אחרים כל יום בלי להגעל בכלל, האטימות של אנשים וחוסר הקישור שלהם בין התמונה הזאת לחטיפי עוף שהם ממשיכים לאכול במקדונלדס, הקיום של מקדונלדס... גועלללל. נראה לי שזה זוכה לתואר בחילת הבחילות! הקובץ עלה לגלרית אנטי-מקדונלדס. מוזמנים לשלוח גם תמונות פחות מבחילות... נטע (מנסה לשמור על האוכל בפנים)

מור ד

New member
אחרי ששטפתי את עיני באקונומיקה

אני רק רוצה להגיד שלעבור על פני איטליז לא כל כך משנה הרבה, זה מגעיל ואין מה לעשות, ככה זה הרוצחים!

goldyboy

New member
סיפור ישן

אחד מעוד מלא מחדלים תברואתיים של מק´ (היה אחד בארץ גם עם מישהו שאכל במק´ וגילה ג´וק בהמבורגר ותבע מהם פיצויים). וזאת לאחר שהם מצהירים שהמוצרים שלהם עוברים בדיקות מקפידות ומחמירות.

למעלה