הגוף המושלם

snoopytush

New member
כן

lily kane

New member
בעולם מושלם

היה לי בערך חמש עשר סנטימטרים יותר הייתי 1.75-1.8
היה לי שיער ארוך עד התחת אדמוני, העיניים כפי שהם עכשיו מבנה עצמות דומה לשיש לי עכשיו רק שהייתי רזה יותר אז העצמות היו יותר בולטות
הייה לי חזה במידה 75B וזין של 19 ולא דק אבל לא הכי עבה...

אולי פרטתי יותר מידי

lily kane

New member
אני מנסה

לצערי השיער שלי גודל מאוד לאט והוא מתולתל אז גם כשהוא ארוך מעטים שמים לב כי לוקח לו יותר זמן להראות באמת ארוך

snoopytush

New member
אם תסכים לעשות החלקה אפילו זמנית

למשל החלקה שמחזיקה שבוע כזה תוכל לראות
את האורך של השיער שלך התוצאה תמיד תהיה שיער ארוך
יותר כי כמו שכתבת שיער מתולתל נוטה להסתיר את אורכו האמיתי.
גודל לאט? העיקר שגודל

lily kane

New member
אממ

הייתי מאוד רוצה אבל זה אחר כך יוצא שלבי אמצע בעייתים ומזעזעים אני כן החלקתי כמה פעמים החלקה של יום כזה עם המתלתל של אחותי שמתסבר שמתאים גם להחלקה :p בעיקרון לא מחזיק הרבה אבל רואים שזה מגיע עד אמצע הגב לפחות

ESenJi

New member
אולי אני תמים

אבל בעיני העולם הזה הוא העולם המושלם. כל עולם או הסתברות אחרת בעיני, הם האופציות הפחות טובות של החיים שלי. הגישה הזאת כל הזמן עוזרת לי להתמודד עם מה שקורה ולהניח שאלו הן האופציות הטובות ביותר שלי, ושצריך להסתדר עם מה שיש.

לקח לי זמן להתמודד ולקבל את הגוף שלי. לקח לי זמן לקבל את העובדה שככל הנראה 50% מהזמן אני אהיה זה שמסתיר את העובדה שיש לו טיפה ציצים ואת זה שחסר לו משהו בין הרגליים.

אז מבחינתי, כל זמן שיש לי את כל האיברים החיוניים והחשובים (מוח, ידיים, רגליים, מערכת עיכול, טוסיק, לב...), הגוף שלי הוא בפורמט הכי טוב ונכון שיכול היה להיות לו.

אני יודע שאם היה לי גוף גברי - גם אז היו לי בעיות (כי חצי מהזמן בערך אני בת וחצי מהזמן בן). בכל מקרה המצב שלי הוא בלתי אפשרי ואף פעם אני לא אהיה מרוצה, אז מה שיש כרגע זה כפי שכבר אמרתי המצב הטוב ביותר.

both

New member
כן אבל

עולם מושלם הוא עולם דמיוני ועולם כזה תלוי אך ורק בדמיון הפרוע שלך. אתה יכול לדוגמא לדמיין אנשים שיש להם מנגנון שישנה את המין בכל פעם שירצו, ואז חצי מהזמן תיראה כמו אישה (מתי שתרגיש כאחת) ובחצי השני כגבר (עם כל האיברים הקשורים בכך)...או שאפשר לדמיין עולם שלא יגדיר אנשים לפי המין איתו נולדו, אלא עולם בו אם יש לך פין או חזה נשי זה לא ישנה- כולם יוגדרו בצורה נייטרלית ולא יהיה הבדל ממשי בצורת החיים או בגישה לאלה שיש להם ציצי ואיבר מין שאנחנו קוראים לו כיום "נשי" וגם לאלה שיש להם איבר מין שונה. ואז אף אחד לא ירגיש חוסר שייכות לגוף, להגדרה או לציפיות. קשה להסביר אבל מקווה שהבנת למה התכוונתי.

למעלה