הגוף הפיסי, הגוף החולם וגוף דמיוני

הגוף הפיסי, הגוף החולם וגוף דמיוני

אני רוצה לחלוק עמכם שלושה ``גופים`` שבתוכם אנו נמצאים: 1. הגוף הפיסי. הוא מוכר לנו היטב. זה הגוף שבתוכו אנחנו קוראים שורות אלה ממש. 2. הגוף הדמיוני או הגוף הוירטואלי. זה גופנו בזמן שאנחנו עסוקים בחלום צלול נשלט. אנחנו חולמים את הגוף הזה; הוא איננו אמיתי. 3. הגוף החולם. זהו גוף אמיתי לחלוטין, העשוי אנרגיה בלבד. אנחנו נכנסים אל גוף זה בזמן שאנחנו חולמים - אבל רק בחלק מהחלומות שלנו. רק בחלומות העמוקים יותר (הקשורים בשינה עמוקה יותר). מה שאנחנו רואים כאשר אנחנו נמצאים בתוך הגוף החולם הינו אמת. אין זה יצר דמיוננו. הדברים אולי נראים מוזרים, אבל זוהי פשוט צורה אחרת לתפוש את אותו עולם. איננו מתבוננים אל תוך עצמנו, אלא על העולם - אך מתוך תפישה שונה. כשם שחתול ותולעת רואים עולם אחר (צבעים אחרים, אנרגיות אחרות) מאיתנו, כך גם אנחנו רואים עולם אחר מזה שאנחנו בדרך כלל רואים. ברגע בו אנחנו שולטים בחלום הצלול, אנחנו עוברים אל הגוף הוירטואלי! ברגע בו אנחנו חולמים חלום צלול מאוד בצורה ספונטנית, מבלי להיות קרובים לערות ומבלי לשלוט בסביבת החלום (אלא רק בעצמנו בתוכו) באמצעות כוח המחשבה שלנו, אנחנו קרוב לוודאי נמצאים בגוף החולם שהינו גוף ממשי - וכל מה שקורה לנו באותו זמן קורה לנו באמת! ובמצב זה, רבותי, צריך להיזהר! באהבה, בן

shkool

New member
כמה דברים

קודם כל אני חייב לאמר שיש לך דברים מאוד מעניינים לספר לחברי הפורום! ועכשיו לשאלות: 1.מאיפה לך לדעת שיש לנו גוף חולם? מנסיונך האישי או מקריאת ספרים? כי אני יכול להביא לך 1000 ספרים או מדענים שיסתרו את מה שאמרת לגבי הגוף החולם וזה יצור קושי באמונה שלי בגוף כזה... 2.שאתה אומר גוף חולם אתה מתכוון לגוף אסטרלי? 3.ממה בדיוק אני צריך להיזהר? shkool

היי, shkool

באופן כללי, אני לא איש של תיאוריות. אני מאוד אוהב לקרוא, אבל אין לי נטיות לתיאוריות ולמידע מילולי. הגוף החולם הוא מנסיוני כפי שידי הימנית היא מנסיוני, אך הייתי זקוק ועדיין אני זקוק להרבה הדרכה כדי להפעיל ``יד`` זו. לגבי הגוף האסטרלי, אני לא יודע בדיוק למה הכוונה ב``גוף אסטרלי``. הנה, זו דוגמא. הגוף האסטרלי בשבילי הוא מושג תיאורטי, מאחר ואף פעם לא הזזתי משהו בתוכי ואמרו לי ``תראה, זה הגוף האסטרלי שלך``, אז בשבילי זו תיאוריה עד שאני אבין למה הכוונה. ובתיאוריות, כפי שאמרתי, אין לי כ``כ נטיה לעסוק. הגוף החולם נמצא במציאות האמיתית, זו שכרגע מתרחשת סביבנו. כאשר אנחנו נכנסים לגוף החולם, אנחנו פשוט מסיירים בעולם, אך במימדים / טווחים שלו שאינם זמינים לגוף הפיסי. יש בעולם, לדוגמא, המון ישויות שונות ומשונות שלא ניתן לתפוש אותן באמצעות הגוף הפיסי, מאחר ואין להם גוף פיסי - יש להן רק גוף אנרגטי. לנו יש גם גוף פיסי וגם גוף אנרגטי, אך הגוף האנרגטי (הגוף החולם) הוא מנוון מאוד ורק לעיתים רחוקות אנחנו נכנסים אליו לרגעים בזמן החלומות שלנו (במיוחד חלומות צלולים בלתי-נשלטים). תאר לך שאיזה ג`וק מוזר למראה מופיע לך עכשיו ליד המחשב. מה תעשה? אולי הוא ארסי? סביר להניח שתפחד ממנו, או אולי אפילו תמחץ אותו למוות. כאשר אנחנו נכנסים לגוף החולם ומתחילים לסייר במציאות, אנחנו יכולים להפחיד כל מיני ישויות שלא מבינות מה זה הדבר הזה. הן יכולות למחוץ אותנו, פשוטו כמשמעו. בלי הגוף החולם אנחנו מתים, ממש כפי שבלי הגוף הפיסי אנחנו מתים. לכן בכל מה שקשור לגוף החולם צריך לפעול בהדרגה ובזהירות, כפי שנפעל בהדרגה ובזהירות אם ניכנס פעם ראשונה בחיינו לתוך הגוף הפיסי מבלי להכיר קודם לכן את המציאות הפיסית. באהבה, בן

למעלה