הגוף והנפש

מומי.

New member
הגוף והנפש

עירומים. אחרי. כביום היוולדנו שכובים, חבוקים ושלובות זרועותינו. וכמו שקט אחרי סערה מרגישים והלב כאן יוצא - לעוד ריגושים, והגוף אין אונים, נינוח מוטל והנפש כמהה כמו פוסעת בהיכל. ויוצאת אל הנפש שגם מרחפת והנה היא קריבה ואלי מעופפת וכך באויר נפגשות הן השתיים ושטות מרחפות כמו על גל במים. וכמהות הן מאד נפש אחת להיות. ונס לא קרה ומציאות כה קרה ואולי אף מרה. מתנפצות הן אל מול היש, הנמצא. ושוב למציאות הן חוזרות כך לגוף אך מה כאן קרה, האם אין זה בלבול הן חזרו כל אחת לגופה השניה .. תסכול ??? וכך בעבותות של חיבה וכאב הן קושרות שתי גופות זה חיבור מהלב. ואני לא יודע לאן פה פוסע ודמיון ומציאות - בי מתעתע וחד הם לי כאן בזה הארמון ארמון הדמיון.

mendyh

New member
a poem

כפה אדומה אין סוף להתחלות. הן באות והולכות.אם היה לי גרזן בכאב להכות. להכות ולחדור ולחדול מלחוש. נגיעות את יודעת. רק את יודעת לגעת בקצוות שאף איש לא הרגיש. מיששו בי הרבה וידעו . מעולם לא הרגישו כאב שזרם ופרץ וגאה וטרף את רוחי. כמו זאב מתעצב לו לבי אל גופי . וביער שנתי לא אחדול עת נרדם קול פחדיי ומקיץ סיוטים כי מוטב לו לראות. לא לראות את קורע הלב בי להיות. מי יפרוק סל פחדיי ויתיר את ידי. גם אני מחלום אל סיוט, כלבי, לא רוצה להקיץ ולראות. אל תתנו לי לראות, אף שאין בי מנוס. כמו עיוורת. עיוורת להיות. אטומה כמו הזמן וחיוורת ימים מצפים ללילות בלי שינה

שיר מקסים !!!

הרעיון כה עמוק החריזה יפה וצורת הכתיבה מעניינת... הכל בפסיחות בשבירה מעניין למה??? רק נקודה אחת שאני מצטערת עליה היא שבחרת לכתוב את השיר כתגובה ולא כתבת אותו כהודעה חדשה תודה על השיר ! ועל השיתוף כמובן... וברוכה הבאה :) ענבל

נפלא !!!

אתה מטיב לתאר את הרגש ומפליא בשימוש בעט כתיבתך עמוקה ומרגשת מאוד תודה לך על השירים הנפלאים אני שמחה להתכבד בנוכחותך בפורום ! ענבל

למעלה