הג'וק של קפקא צועק הצילו!!!!

ענתי44

New member
הג'וק של קפקא צועק הצילו!!!!

אני מה זה מרגישה כמו האיש שהתעורר בבוקר וגילה שהפך לג'וק לפי סיפורו של קפקא. אחרי כמעט חודשיים של ברברת וסחבת עכשיו אני מתבשרת כי ה"מוקד" דן בבקשה ביום ה-27.4.06 ודחה את הבקשה לקבל אקסלון. רופאת המשפחה חזרה רק הבוקר מחו"ל, ואי אפשר לדבר איתה אפילו. ממש בכיתי למנהלת המרפאה ושאלתי אותה אם לקופה יש לקוחות בשבילי כדי לממן את עלות התרופה. ומה אני מלינה כשבצורה אטומה דוחים חולי סרטן ומונעים מהם תרופות מצילות חיים?! כאילו לא די לנו בכל הצרה הזו של טיפול באדם אהוב שגווע ואין לנו אפשרות למנוע ההדרדרות, כאילו לא די בלחץ מעצם ההתמודדות מול ההשלכות של המחלה שהממסד עוד בא ונופל עלינו ונער חוצנו מאיתנו. אם אני חלילה וחס מאובחנת במחלה אני קופצת מבניין גבוה לא אתן למשפחתי לעבור את זה. אני רוצה למות כמו אבא מסרטן.

ענתי , ממשיכים הלאה

ענתי שלנו , את העוגן שלנו בפורום ואת לא תוותרי. אנני יודעת מה עוד אפשר לעשות, אך האם אפשר לקבל מכתב דחוף מהרופאה בבילינסון שהתרופה נחוצה מאד , כדי למנוע התדרדרות במצבה? האם אפשר לפנות למישהו ברמה גבוהה יותר בקופת החולים של אמא? ענתי היקרה , אל תקחי זאת אישי, אנו תמיד נופלים לפח הזה ונופלים לקרשים. כך , קופות החולים מנסות לחסוך כסף על גבינו, אך צריך להמשיך וללחוץ. אל תחשבי עכשיו על המחלות שעלולות להגיע או לא. החיים שלנו , לא נתונים בידינו והלוואי שאף אחד לא יחלה יותר במחלה והתקווה הגדולה שימצאו תרופה במהרה בימינו ודרך לעצור אותה לחלוטין. תחשבי עכשיו שעוד מעט אמא חוזרת מהמעון, היה לה כיף שם ואת צריכה כוחות בשבילה ובשבילך להמשך היום. ענתי , אני יודעת כמה שחשוב לך לקבל עבור אמא את התרופה ,אך שתינו יודעות שזה זמני ביותר , פרק הזמן שבו התרופה אמורה להועיל. לכן , אל תתייאשי, תמשיכי להאבק, אך יחד עם זאת תקבלי את אמא כמו שהיא , בתקווה שהמצב שלה יהיה טוב עד קבלת התרופה. שולחת לך חיבוק ונשיקות לאמא, תראי הערב את מכבי ותהני. אפילו אני אשב עם ילדיי ואולי עם בעלי אם הוא לא יירדם. להת, טובה

ענתי44

New member
בטח שהקופה חוסכת בשביל הפרסומות

הגעתי לנקודת שבירה. אני מרגישה רע.היום אחרי הספורט אני הייתי על סף עילפון.יש לי כאב ראש מוזר כבר שבועיים ורופאת המשפחה לא היתה. היום מדדתי לחץ דם. ומלחץ תקין יש לי 165 על 100 ואני יודעת שזה לא טוב.והכל הלחץ. טירטרו אותי כמעט חודשיים. סוחבים אותנו משגעים אותנו וזה שוחק יותר מאשר המחלה עצמה. אני מרגישה דון קישוט שנלחם בטחנות רוח.

ענתי ,שמרי על עצמך

ענתי , את כמו בת בשבילי. אם לחץ הדם עלה , עלייך להרגע ולתפוס הכל בפרופורציות. כמו שאת אמרת , יש חולי סרטן שלא מקבלים תרופה להצלת חיים. אמא שלך צריכה אותך ורק אותך והתרופה לא בטוח שתועיל הרבה , לכן לא כדאי להתעצבן מדי. נכון, השקעת בכך אנרגיות רבות ותקווה שאמא תשפר את תפקודה והזמן בורח. ענתי , תנשמי עמוק, תשתי הרבה ותורידי קודם כל את לחץ הדם.מה שחשוב זה אמא ואת, שתצליחי להמשיך לטפל בה כמה שיותר זמן בעצמך במסירות אין קץ שלך, גם אם לעיתים זה קשה מנשוא ונדמה לך שאת מתפוצצת. כולנו מאבדים סבלנות בדברים הרבה יותר קטנים , כמו לשכנע את בעלי שישים טיפות אף לנזלת. זה טפשי אך גם אני מתעצבנת. תקבלי את אמא בנחת ומקווה שיהיה לכן ערב נעים. חיבוק ממני וכל האושר שיש בעולם, טובה

justme007

New member
כמה עולה התרופה?

ענתי, כמה עולה התרופה והאם באמת אי אפשר בלי? למה הכל צריך להיות תלוי ברופאה אחת? והכי חשוב: למה את ככ מתעצבנת? הרי ברור שאי אפשר לסמוך לא על המדינה הזו ולא על הרופאים בכל מה שקשור לתרופות הסל ולצרכים של החולה. לא יודעת אם זה יעזור או לא, אבל האם אפשר להתלונן פה: http://www.tluna.co.il/companies/category.asp?catID=17 הבחורה שהאתר שלה באה מידיי פעם לתוכנית הבוקר של עינב ואברי ולפעמים אני רואה שהיא עוזרת לציבור. יכול להיות שאני מדברת שטויות - אז תסלחי לי מראש

פנטזי1

New member
היי ענתי

זה בדיוק מה שהרגשתי כשבחודש הקודם סירבו בקופ"ח מאוחדת להמשיך לממן לאבי את ה"אריספט".סיפרתי לכם על זה ,זו המדיניות של כל קופות החולים,מי שיושב ב"מוקד" ודן בבקשות האלה הוא סתם אדמיניסטרטור חסר לב שכל תפקידו לחסוך לקופת החולים כסף=לא לאשר תרופות.ולא משנה כמה שנים אתם חברים בקופת החולים.אבא שלי חבר ב"מאוחדת"מיום היווסדה,והיום אין עם מי לדבר שם.לא מאשרים וזהו.מי שיכול משלם ומי שלא יכול .....לא מענין אותם.אנחנו משלמים כל חודש כ 1250 ש"ח על אריספט+ממוקס ועוד כמה תרופות "רגילות"ללחץ דם כולסטרול וכו' .ומה שבאמת מתסכל הוא שאף אחד לא יודע אם התרופות האלה באמת עושות משהו או שסתם רק מפרנסות את חברות התרופות. אבל למי יש אומץ להפסיק אותם?

ענתי44

New member
אלוהים שלף לי כרטיס צהוב../images/Emo122.gif

אטני חוזרת כרגע מקופת חולים.ביד מכתב הפנייה למיון.בצהריים החלו לי כאבים חזקים בראש ובבית החזה. כאבים שהלכו וגברו. גם לאחר שנטלתי אופטלגין. בסוף התקשרתי בבכי לרופאה שלי שאמרה לי לבוא מיד. חיפשתי מי יהיה עם אמא, וכמו תמיד, וזה חוק מרפי, כולם היו עסוקים.וכשכבר התכוונתי להביא את אמא איתי, באה רותי חברתי ושמרה על אמא. האקג יצא בסדר אבל לחץ דם לא סדיר וכאבים. הרופאה שלי רוצה שאם ישארו הכאבים אלך למיון. אני החלטתי שאלוהים הוציא לי כרטיס צהוב אזברה שאני מתרגזת ושאני שוכחת לקחת כדורים שלי ושאני כמעט לא אכלתי בימים האחרונים (למעט שבתות כשאחותי הכינה) אני לא ארים ידיים והרופאה שלי מתגייסת לעזור לי עם האקסלון אבל אני אדאג לא להתרגז יותר. פנטזי1 את כל כך צודקת. הקופות מתעמרות בנו מתוך כוונה לחסוך כסף ואני לא ארים ידיים. את גם צודקת שלא יודעים אם זה יעיל או לא אבל לאף אחד אין אין המצפון להפסיק ובצדק! כל עוד יש שביב סכוי שזה יעיל בשילוב הפעילות במרכז היום והחום שאנחנו מרעיפים עליה אני אתן לה את מה שצריך.הבעיה שזה לא מפרנס רק את חברות התרופות כי גם לבתי המרקחת שמספקות את התרופה יש את הרווח הנאה שלהם, וגם המדינה מקבלת את המע"מ שלה.

zs1957

New member
שמרי על בריאותך

ענתי יקירה, אנחנו כאן על החברים נעמוד לרשותך ונסייע לך על נת שאמא שלך תזכה לקבל את התרופה המגיעה לה עפ"י החוק. חשוב שתהיי רגועה ,תקחי תרופות תנוחי כי אמא זקוקוה לך ואת לה. זהבה שחם

ענתי44

New member
תודה../images/Emo24.gif

למרות ששיריינתי לעצמי מי שתשאר עם אמא למקרה שאאלץ לנסוע למיון, החלטתי שאני לא אתמוטט.תארי לך שאפילו שמעתי לרופאה ולא צפיתי במשחק של מכבי כדי להמנע ממתח מיותר. אני אקח את עצמי בידיים ויהיה בסדר.

zs1957

New member
באמת במשחק היה מתח רב

בוקר טוב ענתי, אני מקווה שאת מרגישה יותר טוב ועבר עלייך לילה שקט.טוב עשית שלא צפית במשחק של מכבי כי הוא היה מתוח. צא אסקה דחקה יותר טוב בהגנה ובהתקפה. הכי מרגש היה שראש הממשלה והנשיא ברכו את פני גרשון ושלחו לו הרבה הערצה ואהבה בשיחתם עמו בטלפון אמש. תרגישי טוב.שולחת לך חיבוק גדול ונשיקות לאמא יום נפלא, זהבה שחם

ענתי44

New member
בוקר טוב

אני מרגישה יותר טוב. אם כי עדיין יש כאבים. לאט לאט אני ארגע. אחרי עצמאות אני אתחיל לפעול בעניין. אמא בסדר גמור וקיבלתי היום חיבוק חזק ונשיקות שלוש :)

ענתי , שיהיה לך יום טוב הרבה יותר

ענתי , נבהלתי הבוקר כשקראתי שלא חשת בטוב, אני שמחה שעכשיו הכל בסדר. תשמרי על עצמך ועל אמא. יום טוב , טובה

קורנית

New member
ענתי ../images/Emo24.gif

תחזיקי מעמד כבר מזמן אמרנו שאת צריכה לדאוג גם לעצמך, ולא רק לאמא. בחשבון סופי - אם את דואגת לעצמך, את מועילה גם לה... אז תשמרי על עצמך, טוב? ותתחלקי קצת יותר בטיפול באמא

קורנית

New member
ענתי חמודה

חוזרת על דברים שכבר נאמרו כאן - את חשובה לאמא יותר מהתרופה!! (הרי לא ברור באמת שהתרופה הזאת, או כל תרופה אחרת, באמת עוזרת) כן ברור שהטיפול המסור והאוהב שלך עוזר! אז תשמרי על עצמך, ותשתדלי לא לקחת ללב ותעשי משהו עם הלחץ דם הגבוה הזה - חסר לך, ולאמא, ולנו, שתקבלי חס וחלילה שבץ, או התקף לב. את יודעת - גם אני מדמיינת לי שאתאבד אם יאבחנו אצלי אלצהיימר. אבל אני לא בטוחה שיהיה לי כח רצון לעשות זאת. בכל אופן אמרתי לילדי שאם אחלה, שישר ישימו אותי במוסד של המדינה, שלא עולה הרבה. וכששאלו "מה יהיה אם אשכח עד אז ולא אסכים" סיפרתי להם על אמא א ואמא ב שלך....וזה שכנע אותם. גם אני רוצה למות כמו אבא, אבל לא מסרטן. הוא מת מדום לב, בביתו, תוך דקות. מוות של צדיק...

ענתי44

New member
תודה קורנית ותודה לכולם ../images/Emo24.gif

וטובה אסור לי היום לראות את המשחק כדי לא להתרגז.אוףףףףףף

zs1957

New member
לערער על ההחלטה של המוקד

היי ענתי, צר לי מאד לשמוע כי לא אישרו לאמך את התרופה.אני ממליצה לך לערער למנכ"ל קופת חולים ואם זה לא יעזור,תפני לדעעון רייכר במעקיב, יש לו טור רייכר מתעצבן. אני מקווה מאד שהוא יעזור לך. הכי חשוב להוציא את הדברים לתקשורת. בהצלחה!!!! שולחת לך חיבוק גדול ונשיקות לאמא. כל טוב, זהבה שחם

פנטזי1

New member
קופת חולים טוענת שגם אם התרופה

נמצאת בסל הבריאות היא לא מגיעה לכל החולים באופן אוטומטי אלא עפ"י קריטריונים,והם ת מ י ד מוצאים את הסיבה למה החולה לא עומד בקריטריונים שלהם.בתרופות האלה הקריטריונים שלהם היא הציון במינימנטל,מ 10 ומטה כבר לא נותנים או שאם יש ירידה של יותר מ 4 נקודות(אם אין לי טעות) בשנה האחרונה אז גם מפסיקים לתת.לא מענין אותם מה המצב התפקודי של החולה בבית.

ענתי44

New member
בדיוק זו הסיבה

כמו שאתמול קראתי בעיתון שקופת חולים ואחת מחברות הביטוח מחתימות קשישים על ביטוח סיעודי וכשהם זקוקים לו הם מתנערים מהחולה בטענה שהיו לו מחלות רקע.מדובר במאות חולים, ועלאף שהמבוטח כשביטח עצמו חתם על טופס ויתור סודיות רפואית והחברת ביטוח ידעה בדיוק במה מדובר. שנתיים אני בכיתי שאמא סירבה לעשות ביטוח סיעודי ועכשיו אני אומרת שבטח גם פה היו מתנערים ממנה.

פנטזי1

New member
כן ,קראתי את זה והנה אולי עכשיו

התביעה הייצוגית נגד קופת חולים כללית וחברת הביטוח תזיז משהו רק נקוה שהשופט שישב בתביעה הזאת יבין את חשיבותה ויפסוק כך שקופת חולים תפסיק להתעלל במבוטחיה. ואולי מכאן כדאי ללמוד שזאת הדרך להשיג דברים במדינה שלנו,לפרסם אולי כדאי לפנות לכתב הזה של ידיעות אחרונות שירתם לעזור גם לחולי האלצהיימר ?מדובר בדוד רגב כתב לעניני רווחה של ידיעות אחרונות.

ענתי44

New member
../images/Emo24.gif

רגב בן עירי.אולי באמת הוא צריך להיות ברשימה של הכתבים האוהדים ואולי כולנו פה בפורום צריכים להציף את כבוד השר הבריאות החדש במכתבי ברכה על המינוי ופנייה לא לשכוח את אחיו חולי האלצהיימר שבנו יחד איתו את המדינה.

למעלה