הגורם המרכזי להצלחה בלימודים.

bitchsayer

New member
הגורם המרכזי להצלחה בלימודים.

תופעה שעליה מדברים לא מעט בשנים האחרונות היא ההצלחה של נשים בלימודים ובאקדמיה. יש יותר נשים מצטיינות מגברים (מדובר במקצועות שבהם אחוז הנשים הלומדות איננו נמוך מאחוז הגברים כמובן), נשים הן יותר שקדניות, חרוצות ומשקיעניות בלימודים. מן הסתם יש גם גברים מצטיינים. השאלה היא מה עומד מאחורי הנתונים, מה יכול להסביר אותם?

ההסבר שלי: המצטיינים הם המזדיינים. וזה מהלך הטיעון: העיסוק האקדמי והלמדני הוא עיסוק שדורש התמודדות עם שעמום -> המרכיב החשוב ביותר להתמודדות כזו הוא שקט נפשי -> שקט נפשי מושג כאשר זיונים הם מובטחים ואין חשש מהיעדר קיומה של האפשרות להשיגם. לנשים האפשרות הזו מובטחת יותר מלגברים, וכמובן שיש גם גברים שמזיינים/יש להם חברות ולכן גם הם מצטרפים לרשימת המצטיינים.
נא חוו דעתכם (וסיקלו באבניכם): האם יש מתאם בין מזדיינים למצטיינים, האם זהו הגורם החשוב ביותר להצלחה בלימודים, ומדוע לעזאזל אף אחד לא חוקר את העניין הזה?

אתה אמיתי?

זה ממש לא קשור להצלחה בלימודים.

מעניין מה פרוייד היה אומר עליך.
נשמע שנושא הסקס מאוד נוגע לליבך... ויש לך גם תאוריה (שכרגע לא מאוששת) על כך שנשים יכולות להשיג סקס יותר מהר מגברים-זה אומנם נכון.
רק חבל שאתה לא מכיר את הרגש והחשיבה של רוב הנשים- הן לא מחפשות סקס ולא סטוצים. אלא רגשות ומערכת יחסים ארוכה.

ממליצה לך לקרוא ספר "המוח הנשי''
וגם "המוח הגברי"
של ד"ר לואן בריזנדיין.

לסיכום:
הצלחה קשורה למטרה מוגדרת
לשאיפה
ולתשוקה
ולשקידה וישיבה על התוסיק -כדי ללמוד המון שעות.

spaysi8

New member
זה ברור ולדעתי גם חקרו את זה

יש המון מחקרים שמוכיחים שסקס טוב גורם לריכוז טוב, למצב רוח חיובי, לריפוי (!)..
הגיוני מה שאתה אומר שבנות שוכבות יותר כי יותר קל להן, אבל אל תשכח להביא בחשבון שהרבה בנות לא רוצות להחשב "זונות" ולכן שוקלות טוב טוב אם להכנס לזה בכלל..

bitchsayer

New member
אם הן לא רוצות להיחשב "זונות" הן תמיד

יכולות למצוא חבר.

h a j b i

New member
יש חור בתיאוריה

הרבה מהמצטיינים הם חרשנים או חרשניות שלא ממש מזדיינים.

bitchsayer

New member
מכיר כאלה?

כאלה שאתה חושב שלא מזדיינים או שאתה יודע שלא מזדיינים? ונא לנפות דתיים מהרשימה ולציין מספר משוער של אותם אנשים. ובמזדיינים אני כמובן כולל את אלה שמזדיינים/מזדיינות עם פרטנר קבוע = חבר/ה.

h a j b i

New member
כן, מכיר

או יותר נכון הכרתי. החבר'ה שלי רובם כבר סיימו ללמוד.

bitchsayer

New member
ועוד קריטריון:

הפסקה מתודית בזיונים לצורך לימודים, גם למשך 3 שנים, לא נחשבת. רוצה לומר, מי שהזדיין לעתים קרובות מספיק לפני התואר ועושה הפסקה במהלך הלימודים כדי "להתרכז", לא ייחשב ללא-מזדיין מהסיבה הפשוטה שהוא יודע די בוודאות שכשייגמר התואר הוא יחזור להזדיין.

bitchsayer

New member
ורק לדייק את ההגדרה.

המתאם בין מצטיינים למזדיינים הוא לא חד חד ערכי (ומקווה שאני צודק בהגדרה של חד חד ערכי), כלומר: לא כל המזדיינים הם מצטיינים. יש מזדיינים שהראש שלהם לא בלימודים, אין ספק. אבל הרוב הגדול של המצטיינים - מזדיינים. הזדיינות היא תנאי הכרחי אבל לא מספיק להצטיינות.

Purple Mushroom

New member
יכול להיות שיש אמת בזה

סקס בריא, ואני מקווה שעוזר לא רק בלימודים.
עכשיו זה מתבהר לי, לא הצלחתי לסיים את הדיפלומה ,כי הייתי בתול.
למרות שהיו קורסים שהצטיינתי בהם. לא יודע, אולי דואלי, סקס זה לא הכל, אבל יכול לשפר.
בהצלחה לסטודנטים !:)

nike001

New member
אני מסכים איתך

סקס זה מה שמעסיק אותי כל יום ורוב היום
ולא תמיד יש לי

למעלה