אני לא מביע דעה כלשהי. אני רק מציין עובדה.
C certified.woke Well-known member היום ב- 11:45 #2 נכתב ע"י רוב הזמן נח: אני לא מביע דעה כלשהי. אני רק מציין עובדה. לחץ כדי להרחיב... ההמון - מציצן, חסר-חיים משל עצמו ויוכיח ה- rating של ריאליטיז...
נכתב ע"י רוב הזמן נח: אני לא מביע דעה כלשהי. אני רק מציין עובדה. לחץ כדי להרחיב... ההמון - מציצן, חסר-חיים משל עצמו ויוכיח ה- rating של ריאליטיז...
רוב הזמן נח Well-known member היום ב- 11:49 #3 נכתב ע"י certified.woke: ההמון - מציצן, חסר-חיים משל עצמו ויוכיח ה- rating של ריאליטיז... לחץ כדי להרחיב... ובעברית מודרנית?
נכתב ע"י certified.woke: ההמון - מציצן, חסר-חיים משל עצמו ויוכיח ה- rating של ריאליטיז... לחץ כדי להרחיב... ובעברית מודרנית?
ב בריגדיר הוייט Member היום ב- 11:55 #4 נכתב ע"י רוב הזמן נח: אני לא מביע דעה כלשהי. אני רק מציין עובדה. לחץ כדי להרחיב... כל המצלמות שמתקנים אנשים פרטיים הן מחוץ לחוק, אבל זה שוק שמגלגל כסף וזה מה מענין את המדינה (לא החוק)
נכתב ע"י רוב הזמן נח: אני לא מביע דעה כלשהי. אני רק מציין עובדה. לחץ כדי להרחיב... כל המצלמות שמתקנים אנשים פרטיים הן מחוץ לחוק, אבל זה שוק שמגלגל כסף וזה מה מענין את המדינה (לא החוק)
רוב הזמן נח Well-known member היום ב- 11:58 #5 נכתב ע"י בריגדיר הוייט: כל המצלמות שמתקנים אנשים פרטיים הן מחוץ לחוק, אבל זה שוק שמגלגל כסף וזה מה מענין את המדינה (לא החוק) לחץ כדי להרחיב... אני לא מכיר את העניין הזה. איזה מצלמות שנמכרות ומותקנות הם לא חוקיות?
נכתב ע"י בריגדיר הוייט: כל המצלמות שמתקנים אנשים פרטיים הן מחוץ לחוק, אבל זה שוק שמגלגל כסף וזה מה מענין את המדינה (לא החוק) לחץ כדי להרחיב... אני לא מכיר את העניין הזה. איזה מצלמות שנמכרות ומותקנות הם לא חוקיות?
ב בריגדיר הוייט Member היום ב- 12:00 #6 נכתב ע"י רוב הזמן נח: אני לא מכיר את העניין הזה. איזה מצלמות שנמכרות ומותקנות הם לא חוקיות? לחץ כדי להרחיב... כל המצלמות ששומרות צילומים
נכתב ע"י רוב הזמן נח: אני לא מכיר את העניין הזה. איזה מצלמות שנמכרות ומותקנות הם לא חוקיות? לחץ כדי להרחיב... כל המצלמות ששומרות צילומים
ריקי זו אני Well-known member היום ב- 12:04 #7 השאלה הטובה צריכה להיות... מי הוא האדיוט בסיפור? ההמון המציצן (במקרה זה) או אולי שמא האדיוטים הם נציגי החוק והצנזורה.
השאלה הטובה צריכה להיות... מי הוא האדיוט בסיפור? ההמון המציצן (במקרה זה) או אולי שמא האדיוטים הם נציגי החוק והצנזורה.
ב בריגדיר הוייט Member היום ב- 12:10 #8 נכתב ע"י ריקי זו אני: השאלה הטובה צריכה להיות... מי הוא האדיוט בסיפור? ההמון המציצן (במקרה זה) או אולי שמא האדיוטים הם נציגי החוק והצנזורה. לחץ כדי להרחיב... זה ענין בטחוני
נכתב ע"י ריקי זו אני: השאלה הטובה צריכה להיות... מי הוא האדיוט בסיפור? ההמון המציצן (במקרה זה) או אולי שמא האדיוטים הם נציגי החוק והצנזורה. לחץ כדי להרחיב... זה ענין בטחוני