הגור היפהפה הזה אומץ!!!!!!!! היו ביום אימוץ למעלה מ-50 חתולים ואומצו רק כ-5.
N Noaal New member 21/5/05 #1 הגור היפהפה הזה ../images/Emo26.gif אומץ!!!!!!!! היו ביום אימוץ למעלה מ-50 חתולים ואומצו רק כ-5.
N Noaal New member 21/5/05 #2 וגם הגורה היפהפיה הזו ../images/Emo26.gif אומצה!! (במסגרת טובים השניים מן האחד )
O ORSETTA New member 23/5/05 #9 רק את שלי הזכר ממש התעלל בה ואני שמחה שחזרה כי הבחור עובד מ7 עד 7 בערב והיא נסיכה מפונקת וזקוקה להמון פינוקים
רק את שלי הזכר ממש התעלל בה ואני שמחה שחזרה כי הבחור עובד מ7 עד 7 בערב והיא נסיכה מפונקת וזקוקה להמון פינוקים
R ronagg New member 24/5/05 #11 אופס..לא ידעתי ... האמת לא הספקנו אפילו לצלם אותו (את הזכר) ... היה אצלינו רק יום אחד .. קרנית מצאה אותו רץ בצומת כבישים ... האמת גם אצלינו הוא לא בדיוק הסתדר עם כולם .. ..איזה מזל שנמסר ... ויש לי עוד עשרה ...מישהו רוצה? .. .
אופס..לא ידעתי ... האמת לא הספקנו אפילו לצלם אותו (את הזכר) ... היה אצלינו רק יום אחד .. קרנית מצאה אותו רץ בצומת כבישים ... האמת גם אצלינו הוא לא בדיוק הסתדר עם כולם .. ..איזה מזל שנמסר ... ויש לי עוד עשרה ...מישהו רוצה? .. .
נ נעה בעננים New member 22/5/05 #5 בינתיים לא נמסר... החמוד הזה לא יודע שיווק מהו...כל היום ישב מתחת לשולחן כרסם עצם ונמנם... בינתיים נשאר באומנה בת"א, בכוונה להביאו ליומימוץ בשישי. כלב עדין ואיכותי- זה לא מילה... נסע כל הדרך על הברכיים שלי.
בינתיים לא נמסר... החמוד הזה לא יודע שיווק מהו...כל היום ישב מתחת לשולחן כרסם עצם ונמנם... בינתיים נשאר באומנה בת"א, בכוונה להביאו ליומימוץ בשישי. כלב עדין ואיכותי- זה לא מילה... נסע כל הדרך על הברכיים שלי.