הגור הקטן חולה

Master Stav

New member
הגור הקטן חולה ../images/Emo10.gif

הגור הקטן חולה כבר יומיים וכמו גבר קטן ...הוא ....................................סמרטוט לא יאמן שטאי או אלמוג חולות הן חולות ..... שסער ותום חולים ...הם פשוט סמרטוטים , מדהים איך זה כול כך ...ובכן סטראוטיפי

Master Stav

New member
תגיד למה אתה נגד קרן קרב ?

בבית הספר שלנו ....לב רן בצורן זה עובד מדהים .... אחלה מורים הילדים מאושרים . אני זוכר משהו מהעבר לגביך ולגבי קרן קרב אבל לא יודע לשים את האצבע במדוייק אשמח אם תבהיר , אני חבר בועד ההורים המוסדי והנושא חשוב לי . תודה

מחשבות

New member
קודם כל אני נגד הכנסת גורמים אינטרסנטיים

לבית הספר. העשרה היא חשבון, עברית, אנגלית וכל שאר מקצועות הליבה. ללמוד דרבוקה או פיצה בשמונה בבוקר במקום שיעורי ליבה ולקחת על זה סכום מופקע זה כנגד כל עיקרון חינוכי. את זה אתה הרי רואה באתר שלי. עכשיו גם נערכת על כך חקירה ע"י איילת פישביין בלקמוס. שם גם תוכל ללמוד כמה דברים: 1. חברת מרמנת זכתה במכרז ולא קרן קרב 2. אין קרן קרב ומרמנת רק משתמשת בשם כדי להעביר כספים מהאוצר לקרב מעורבות בחינוך 3. האיום על הורים שלא משלמים כי יוציאו את ילדיהם מהשיעור אין לו על מה להתבסס 4. שהמנכ"לית עמיחי מודיעה בפירוש: אין חובת תשלום כלל. בכל מקרה, אני לא רוצה העשרה. חוגים אני קונה לבנותיי לפי התאמה אישית ולאחר שעות הלימודים. חוג חייב להיות מקצועי, מבוטח כיאות ועם חומרים וסדנאות הולמים. כל מה שסביב קרב אינו כזה ומה שקרה בפועל זה שיום הלימודים נופח מלאכותית, שיעורים שהיו בעבר חלק ממערכת הלימודים יצאו לקרב ושיעורי חובה בסיסיים לכל ילד מודרני כמו מחשבים, עברו להיות חוג בקרב ובתשלום. זה מקומם, אידיוטי והכי גרוע זה הגמול לו זוכה המנהלת כל חודש. אבל זה מסר.

hag70

New member
חשוב להקפיד בעברית נכון?

אז התבלבלת במונח בהודעה שלך. צריך להיות "*רב* מה שסביב קרב אינו כזה ומה שקרה בפועל..." ולא כמו שכתבת "כל מה שסביב קרב אינו כזה ומה שקרה בפועל"

מחשבות

New member
כעיקרון, בעצם היותך בועד אתה חייב להתנגד

בכל מאודך לעסקים מפוקפקים כמו "קרן" קרב. לקרב יש מערכת משומנת של הפחדות, ליקוקים ויחסי ציבור. המנכ"לית עמיחי מודה בפה מלא שהם לא ניגשו למכרז כמו המתבקש בכל מקום שתקינות עומדת לנגד עיניו. אני יודע שמשרד החינוך הוא ארגון לא תקין בגלוי. אבל אני ממש לא מבין למה הורים נותנים לזה יד. האם זה קשור איכשהו לרגשי אשם, להם שותפים הורים רבים, המבקשים להעשיר ילדיהם כביכול בפרוטות ונותנים יד למעשים נפשעים? אתה הרי מבין שכל שיעור בו אין מורה, אין שיעורים, ולמרבה הצער גם אין פיקוח כלשהו, הילדים יאהבו מאוד מאוד וזה כאילו לא שיעור באמת? מה יותר קל לבית הספר מלקבל חוג דרבוקה ומסיבת סופשנה מקרב בכאילו העשרה?

Master Stav

New member
שיעורי ההעשרה בלב רן דווקא טובים

קולנוע, תקשורת, מוסיקה, וכולם מתבצעים בליווי של מורה כך שפה אני חושב שתסכים שמדובר במשהו טוב

מחשבות

New member
למה שאסכים? מוסיקה היתה תמיד חלק מתוכנית

הלימודים. מה פתאום זה חוג פתאום? מה הם עושים בקולנוע ובתקשורת? כמה זה עולה לכם?

Master Stav

New member
לא מוסיקה כזו ..

את תוכנית הלימודים אני בהחלט זוכר ואין מה להשוות בכלל יש פה לימודי כלים , יש פה הבנה באיך לשמוע מוסיקה ,הכרות עם סיגנונות , מעט תווים, הכרות עם אומנים שונים והדרך בה הם יוצרים , את זה לא לימדו אותנו בשיעורי המוסיקה ..... לגבי קולנוע ... הכרת חלקי התצריף הקולנועי הכנת תסריט, הפקה של סרט קצר על כול שלביו, עריכה ופוסט פרודקשיון הרמה גבוהה מאד ( יש לי תואר בקולנוע וכולי מלא הערכה לעניין ) תקשורת, הכרות עם מחשבים ותוכנות שונות , הכרה של אמצעי התקשורת והחיבורים בינהם הבנה מהם כלי תקשורת אישיים ומה כלי תקשורת פומביים ואופני השימוש בהם ( ושוב מתוך עיסוקי בפרסום אני מלא בהערכה לעניין )

מחשבות

New member
ואיך הם בחשבון ועברית?

כי לפחות מהממוצע השפתי הישראלי, הילד האופייני מתקשה בשפה העברית, בהקלדה נאותה במחשב מבחינת הרווחים בין סימני הפיסוק וכך הלאה. אז מה עשינו שאנחנו יודעים מה זה פוסט פרודקשן ומקימים חנויות בשם סלקשיין כשצריך לומר סלקשן? וכן, לקפה ההוא קוראים טייסטרז צ'ויס.

Master Stav

New member
אם אתה רוצה להיות ציני

יערב ויבושם לך תבישלך אני מנסה לנהל איתך דיון מתוך ענין רוצה יופי לא רוצה גם טוב .... 1. לפוסט פרודקשיון עדיין אין שם עברי ...שיהיה אשתמש בו .... 2. במבחני המיצב הארציים יצאו תלמידי בית הספר מעל לממצוע הארצי כך שאין ספק שאני מבסוט 3. האקלים הלימודי בבית הספר הינו מהטובים שקיימים ויש לנו למה להשוות כאמור אתה מסיק פה מסקנות נימהרות ומכיל את הכלל גם על היוצאים מהכלל ....וחבל , זו לא דרך לנהל לא דיון כל שכן לא מערכה הילדים שלנו אינם מתקשים בהקלדה במחשב, הם שמים את סימני הפיסוק הנכונים כל שכן את הנקודות, יתרה מכך חדר לב המחשב שמשמש את כיתות התקשורת והקולנוע בבית הספר מתעדכן תדיר בכדי לשמור על רמה נאותה של אביזרים אל מול המתחדש צחוץ לכותלי בית הספר....ולגבי מוסיקה ....הלוואי ולי היה מורה כמו אורן מוסטקי לדוגמא מי שכתב את הימנון בית הספר והלחין אותו יחד עם תלמידי כיתות ה באותה שנה ....( אני משוויץ, הבכורה שלי אחת מהם )

מחשבות

New member
לא יודע למה אתה חושב שאני ציני. מה שאתה

מתאר לא נוגע לרובם של בתי הספר בישראל. אני לא חושב שילד ישראלי מצוי יודע בכל לשים סימני פיסוק, בכלל יודע שלא שמים רווחים לפני סימני פיסוק ושחובה לשים נקודה בסוף משפט. כל היופי שתיארת לא צריך לבוא מגופים כמו קרן קרב. גם אם כן, למה זה בדיוק חשוב שתלמיד ידע מה זה פוסט פרודקשן? (פרודקשן ולא פרודקשיון) כמה ילדים ממש קוראים ספרים? ממש שולטים בשברים ואחוזים? רוב הילדים אולי יודעים לעבור את מבחני המיצ"ב, אבל הם בורים גדולים בהרבה דברים ובעיקר בלימודי הליבה, שהם לימודי חובה ולא בכדי. מי שלא מנהל את הדיון כפי שהוא צריך להתנהל זה אתה ואתה גם לא רואה את התמונה בכל רוחבה. מה שקורה היום זה הפרטת מערכת החינוך וזה בדיוק הדבר האחרון שצריך לעשות כדי לשסע עוד את החברה הישראלית.

Master Stav

New member
יסלח לי כבודו המלומד יודע הכול ...

אני מסרב להיכנס איתך לויכוח אישי ואתה מתחיל לעשות כן , הדיון למען האמת מתחיל להמאיס עצמו עליבשל העובדות לכאורה אותן אתה טורח לציין מבלי לטרוח ולהביא מובאות. איך אמר בגין על פרס ..אז הוא אמר .... היופי כלומר אווירת לימודים בבית הספר מגיע מתוך גוף ההנהלה בשיתוף עם הנהגת ההורים ההנהלה שיודעת להוביל את קרן קרב לקחת את הקצפת שבהם לקבוע את תכני הלימודים ולשלבם באופק חדש לדוגמא .... אתה טוען שלא צריך להפריט את מערכת החינוך ופה נעוץ כנראה סלע המחלוקת בינינו אני טוען שאם החינוך יופרט יהיה פה כזה ...כי אחרת המורים ימשיכו להתנהל כגוף היסתדרותי שלא רואה את התלמידים אלא אך ורק את שנת השבתון ואת ההטבות בחצי יום עבודה וכיוצא בכך .

מחשבות

New member
זה בול העניין. את קרן קרב אני כבר לומד שנה

וחצי. אין קרן כלל, יש גוף כלכלי הנקרא מרמנת, המעסיק עובדים בתנאים לא תנאים. החינוך אסור שיופרט לעולם. חינוך אמור להיות אחיד לכולם בכל נקודה במדינה. אופק חדש הוא מלכודת דבש ואני מתפלא שאתה בכלל מעלה את זה כי אתה לא מבין בזה כלום. למורים המאוגדים הסתדרותית אין בכלל קשר לזה. אני הייתי משנה רק את עניין הקביעות ואומר שמורה שלא מביא תפוקה שיחפש את החברים שלו. מצד שני, הייתי נותן למורה סמכויות ענישה מרחיקות לכת ומיד היה שב הכבוד למורה ודממה היתה שבה לבתי הספר. אני לא צריך פוסט פרודקשן ולא לימודי דרבוקה ופיצה בשמונה בבוקר. בחוזר מנכ"ל כתובים דברים מפורשים והחברה מקרב עוברים על כל חוק אפשרי. אם אתה מרוצה מזה, אתה צריך להתבייש עמוקות.

Master Stav

New member
טוב בסדר אני מתבייש עמוקות

אם אתה פרצופו של החינוך האחר ...אשאר עם הקים ואטרח שילדי יהנו ממנו .

מחשבות

New member
איזה פרצוף אחר? אני לא מייצג שום

פרצוף אלא את החינוך שצריך להיות.

Master Stav

New member
ומי החליט על זה ?

אגב סיגנוך הבוטה וכבר אמרתי זאת ומסתבר שלא רק אלי עושה חשק רב שלא לנהל איתך שום דיון אם הנושא חשוב לך ואתה רוצה לעשות לו נפשות היתי ממליץ על מיתון דבריך ונסיון לומר אותם כך שאנשים ירגישו בנוח ולא כמי שמותקפים חדשות לבקרים .

למעלה