הגזמתם

anat11

New member
הגזמתם ../images/Emo124.gif

מה ה"שקט" הזה? איך זה שאני - זו שאמורה להיות הצופה השקטה - "צריכה" לעשות קולות כדי שיהיה פה קצת אקשן?? או שמא זו קונספירציה שנועדה להוציא שבלולים כמוני מהחורים שלהם?....
אני מקווה שהשקט נובע מזה שכולם עושים דברים שמאד משמחים אותם (לרבות מנוחה, גם זה נחשב), ולא משום סיבה בעלת גוון פחות משמח.
ענת

RomiVais

New member
ענתי!! ../images/Emo24.gif

איזה יופי ל"שמוע את קולך פה"
עשית לי את היום יקירתי!! מה שלומך?? איך את מרגישה? גם אותי טיפה מטריד השקט פה, אבל אני חושבת שזה נורמלי לחלוטין שיש תקופות שקטות. אנשים עסוקים בשיגרה היומיומית ולא תמיד מחוברים לפורום... אז כמה שזה מטריד - אני מבינה את זה לגמרי...
לגביך, את לא אמורה להיות הצופה השקטה, את אמורה להיות הכותבת ה"קולנית", אבל זו החלטה שלך בלבד
נקווה שאת אכן צודקת לגבי הסיבה לשקט, בכל מקרה, אני בטוחה שעוד נשמע מכולם פה!! שיהיה לך לילה טוב, סוף שבוע נפלא, ואני מקווה שתתמכרי לכתיבה פה במהרה!! המון חיבוקים
רומי

סיאמית

New member
ענתוש! ../images/Emo24.gif

אני, למשל, עסוקה בלנסות להכנס להריון
(לא ברגעים אלה ממש!!! אני לא ע כדי כך קינקית!!!). וזה שזה לא כזה סבל גדול, זו לא אשמתי... סתם תוצר לואי!!! בכל מיקרה, קיבלתי מחמאות היום בצהרים על: חזה עוף עם שמנת ופטריות, כדורי בשר בבצל, תפוחי אדמה קטנים המוקפצים להם בלאט עם רוטב פסטו, ואורז עם שקדים וצנוברים. וסלט! עם הרבה רוקט. אני חושבת שאני מתחילה לקנן. נורא! את העוגה קניתי... לא יודעת לאפות... (איפה אור!!!!!!!, היא היתה תקוותי לרצפטים קלים לעוגות ופשטידות
). זהו, כרגע ~א~ נסע לניחום אבלים ואני מה-זה מאושרת להיות פה קצת לבד. "לבדנס" אנחנו קוראים לזה... גמרתי עם "תאונות" ועכשיו התחלתי לקרוא ספר בשם "סערת נפש" של ד"ר יורם יובל. מעניין. בינתיים.

למעלה