"הגזע הצהוב" משהו מאוד מענין שמצאתי בקשר לסוריה

"הגזע הצהוב" משהו מאוד מענין שמצאתי בקשר לסוריה

לפני כמה שנים רכשתי את הספר "החוש השישי" של רותי פישמן
דגרתי בו שעות רבות כדי להבין מה בדיוק הולך כאן..וגם יצא איכשהו מסע אסטרלי..
מאז עזבתי את הספר.

אתמול קראתי בשלווה ובנוח שלא כמו לפני שנים שהייתי רעב לכל פיסת מידע וקראתי בטירוף כמה פעמים..

שמתי לב לנבואה אחת של נוסטרדמוס שרשומה בספר "הגזע הצהוב יפלוש לאירופה ודם וגופות יכסו את הארץ" ומסופר על אימה גדולה מהשמיים שתביא סוף לכל המלחמה. השנה הרשומה 1999 ו7 חודשים. ---מכיוון שהספר יצא הרבה אחרי 1999 הסופרת מתיחסת לנבואה זו כאחת שלא עומדת להתגשם. אני לא יודע מה בדיוק רשום בספר המקורי של נוסטרדמוס ולמה פירשו זאת 1999 וה"גזע הצהוב" בכלל חשבתי שמתכוון לסינים..אחרי חיפוש ויקפידה הבנתי שמדובר בעמי המזרח התיכון. המידע נמצא בעמוד 34 בספר.

האם אנחנו עומדים בפני פצצת אטום?
יש לי יותר סקרנות מאשר פחד ... שכמעט ואין

מזל רחל

New member
גם אני בפחד

אני לפני מעל 20 שנים כתבתי כי אני חוששת מהמצב הביטחוני
כתבתי כי האיסלם יגבר
הבעיה החמורה תהיה בעולם
עם כל הבלגן והקושי הביטחוני היומיומי אצלנו
בישראל יחסית זה עוד בקטנה למה שיקרה בעולם

מה פתאום פחד?

רשמתי שאני לא מפחד ואני מאוד סקרן אם הנבואה תתגשם

האם את מכירה את הספר החוש השישי של רותי פישמן?
אסור להעתיק שום דבר מהספר לפורום כי יש זכויות יוצרים
אך כן אפשר לדון בו..במיוחד בדברים אמיתיים שקרו לי
ובדברים אמיתיים שקרו בארץ למשל שליטה על חפצים או אנשים שזה מוביל אותנו לגואל רצון...

החלטתי לקרוא מאוד בעיון את הספר..כדי לקבל שליטה על מה שהטבע נתן לי
...הולך להיות מענין.. ואגב אני לא דתי לא מאמין לשום דת אך כן מאמין שהקבלה וספר הזוהר ספר מיסטי מאוד...מאשר יהודי.

מזל רחל

New member
המיסטיקה קיימת בכל סוד ומקום הנסתר מהעין

בם בתנ"ך, בזוהר, בקבלה.....

niva99

New member
הגזע הצהוב הינם אסיאתים

הגזע המונגולי, או "האדם הצהוב", הכולל את תושבי אסיה מזרחית להרי אורל, סין, יפן, וכו'. (ויקיפדיה)
&nbsp
&nbsp
&nbsp
&nbsp

תבדקי את הנושא תורת הגזע אנטישמיות מודרנית

ומכיוון שצרפת היתה אלופה באנטישמיות והמציאה את האנטישמיות"כבר בשנת 1853 פרסם צרפתי בשם גובינו ספר בשם "דיון באי-שוויון בין הגזעים האנושיים". גובינו חילק את האנושות לשלושה גזעים עיקריים: הגזע הלבן, הגזע הצהוב והגזע השחור. לטענתו, הגזע הלבן הוא הנעלה ביותר והגזע השחור הנחות מכולם"
. ומכיוון שנוסטרדמוס חי בצרפת הוא כינה את עמי המזרח התיכון |"הגזע הצהוב" מתוך ויקפדיה התיאוריה הנורדית --->>צבע אדום - "גזע נורדי"; צבע ירוק - "גזע אלפיני"; צבע צהוב - "גזע ים-תיכוני" ... לבסוף, תת-הגזע הים תיכוני זוהה עם עמי דרום אירופה, המזרח התיכון וצפון אפריקה, ונטען כי הוא מאופיין

למעלה