הג'חנון של R66..עלילה בהמשכים

זושי1

New member
הג'חנון של R66..עלילה בהמשכים

לא, לא התבלבלתי זה שייך לחברתי..זה סיפור מההפטרה.. אגב הג'חנונים הצליחו אין ספק...הם במקפיא ונראים נהדר...רק שהיום לא נאכל ג'חנונים זה בטוח.... העניין הוא כזה..היה לי נאחס גדול... 1. כשסיימתי להכין אותם הנחתי 6 ג'חנונים בסיר לבישול איטי ללילה...והבחנתי כעבור כ 3 שעות שהסיר לא מתפקד...המנורה דולקת אך החימום שובת... לא התייאשתי..העברתי את החרס הלבן וכבודת הג'חנונים לתנור בחום נמוך ללילה... היום בבוקר קמתי וחשכו עיני.. התנור הגדול והחשוב שלי...לא מדליק חום עליון....זאת אומרת שהוא מקולקל... לא אמרתי נואש...אז הנחתי את החרס על הגז...ואז החרס נסדק והמים נשפכו על הגז...וסתמו אותו... עכשיו אין לי ג'חנונים , אין לי גז, אין לי תנור ואין לי סיר חשמלי.... מי יאכיל אותי? ורק שתדעו לכם שביום ה' אני חייבת להגיע למפגש של Y, ואם לא הייתי מגיעה למפגש ההוא, קרוב לוודאי שהייתי מגיעה למפגש שלכם...אז אין לי תנור...ואני בחרדה איומה....שמא עד יום ה' לא יהיה לי תנור...והלכה כל התוכנית ....רנה...אם את שם...יש לך איזה ג'חנון להלוות לי עד שבוע הבא? רק תראי מה הספקתי לעשות לפני זה...כל הלחמניות האלה שהכנתי...ביום שישי בצהריים

מתוקה שלי../images/Emo24.gif

אל תתייאשי
גיסתי אמרה לי שעכשיו יש מבצע בדיוק בשבילך ב-AEC , תנור לא כ"כ קטן ללא כיריים במחיר 300 ש"ח. רוצי לראות, נשמע מאוד מאוד אטרקטיבי.

r66

New member
זושקה../images/Emo24.gif ../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif

הייתי מעיזה לאפות אותם בסיר פלא, על אש נמוכה הכי הכי... עם המגביה של הסיר או העיגול הזה שמניחים על האש ומפזר בצורה אחידה את החום.. ואולי גם לכסות מלמעלה עם שמיכה עבה (שלא תגיע לאש חו"ח)... אוייששששש... איזה בעסה.. תבדקי בחוץ... אולי איוב יושב לך בחצר וזה בכלל לא אלייך... אוףףף... אני פה בכל, אופן.

r66

New member
אגב, יש לנו סיר מלא ג'חנון בתנור..

אולי לשלוח לך???

זושי1

New member
טוב, הכל נגמר טוב, מלבד הג'חנון

התנור עובד, כפי ששמעת..עד התקלה הבאה.. המקרר יפונה ממקומו עוד מעט לריקון המים הסיר האיטי בפח.. והכיריים..שטופות ומצוחצחות... בקיצור..תודה על התמיכה הנהדרת...וחיזוק האצבעות...

r66

New member
רק.. תתרחקי מהמיקרו עד שאיוב יעזוב

אוי, חמודה

נירהמ1

New member
וואי, וואי - איזה תלאות הבנאדם צריך

לעבור, וכל זה בשביל לאכות ג'חנון.
אבל נראה שהג'חנון של רנה שווה. גם הלחמניות שלך יפהפיות. כל הכבוד על התפוקה (וגם על המרץ).

למעלה