הגיבורים

קיי ריס

New member
הגיבורים

לפעמים אני תוהה אם להיות חכמים זה מספיק. אני מסביר את זה ככה: בזכות החכמים התפתחנו לאיפה שאנחנו היום בכל דרך שהי למשל: במוסיקה, בטכנולוגיה, בסרטים, במדע, בספרות, באוכל,בלבוש, בדת, בחינוך וכו' אבל מה שהטריד אותי זה לאיפה באמת התפתחנו איפה באמת אנחנו נמצאים היום? כמו שהתחלתי ואמרתי החכמים אכן הביאו אותנו למצב טוב כיום? ההבדל היחיד בין תקופתם של החכמים לבין תקופתנו היא ככה בתקופתם של אנשים החכמים (פילוסופים, אנשי דת, אנשי מדע, אנשי תרבות,) ההבדלים הם לא בשגרת או בחוקיי חיים אלא בסוד המפתח החיים בין כל האנשים החכמים שבזכותם התפתחנו למה שהתפתחנו היו הגיבורים . הם היו אנשים שהחזון הוא חייהם אנשים שההקרבה הייתה המטרה הגדולה שלהם אנשים אלו בנו משהו מאוד חשוב בחיינו והם מילאו פינה חשובה בליבנו גם בתקופתנו הנוכחית הם יצרו ונתנו לנו שאיפות הם חיו את מה שאנו למדים היום והם הדמויות שאנו רוצים להיות גם כיום יש אנשים חכמים שבונים ומפתחים את חיינו ויתנו לדורות הבאים אבל ההבדל הוא שרשימת ההתפתחויות שהחכמים הקדומים נתנו לנו הולכת ומצטמצמת בגלל מרכיב אחד חשוב -הגיבורים כיום אין את האנשים האלו שנקראים גיבורים האנשים האלו שהיו מחזיקים את החזון בידייהם ובכל זאת כן החכמים נתנו לנו משהו טוב משהו יפה התפתחות שמניבה פרות מתוקים אבל יחד עם זאת שכחנו משהו חשוב מאחורה הגיבורים שהם אלו שהחזיקו את ההתפתחות הזאת הם אלו ששמרו שהפירות ישארו מתוקים ולא ירקבו עם הזמן כיום אנחנו מנסים להתקרב אלייהם ומנסים לקבל חיזוק דרך פוסטרים דרך ספרים סיפורים שעוברים בדורות אבל הסוד נמצא בנו כי כל אחד הוא גיבור כל אחד החיי בעולם הזה יש לו זכויות וחובות ואחת החובות שלנו שהיא גם זכות. לשמור על העולם יציב כדי שלנו יהיו חיים יציבים יותר והרמוניים יותר כדי שנוכל ויהיה לנו את הכוח להמשיך את אותה התפתחות להמשיך להניב פירות מתוקים ובסוף.........תמיד תזכרו את מה שעשו הגיבורים.

שירה ח1

New member
ולך...קיי

ברשותך...אם תענה לי על התגובה שהוספתי ל..."תסריט..." אני מתנצלת שזה היה נושא קדום...ולא עכשווי...אבל..אני תמיד מתחברת לצעדים הרחוקים... מחכה.. שירה

קיי ריס

New member
היי שירה

אף אחד לא באמת יכול לבנות ולכתוב תסריט חדש לסרט הזה. אנו יכולים הכי הרבה להכניס בדמותנו נגיעות שהיינו מכניסים עם הסרט הזה היה שלנוו ואנו היינו הבמאים. אך לצערנו ומזלנו אנו לא הבמאים :) להגיד לך את האמת אני לא יודע אם מצאתי את החופש כמו שמצאתי את האמת הצלחתי להציץ מאחורי הקלעים זה לא משמח ולא מעציב זה פשוט אחר זה מעבר זאת ההבנה מה שיפה בכל זה שאם כל אחד היה רואה זאת והיה מסתכל על דמותו מבחוץ התסריט של הסרט אוטומטית היה משתנה אך זה רחוק מעשייה והבנה. שמח שהגבת:)

שירה ח1

New member
קיי...

אנשים שניסו להבין את העולם הקיים היום , וחיפשו הגיון...ולתת לעשות רק טוב....נמצאים היום עמוק בתוך כאב, לצערי העולם הפך לג'ונגל! זהו עולם שקיימים בו טורפים -ונטרפים.... אני יודעת שזה ישמע מגעיל אבל... עייפתי מלנסות בכול פעם מחדש לפתוח ליבי.... ועל כן לצערי... אומנם אני שורדת ...אבל כמוך הייתי מייחלת לחיות ! לרצות שיהיה עולם אנושי יותר סביב....לא יהיה נכון מבחינת הלב...וחבל זאת דרך ללא מוצא! היום השתיקה מביעה יותר ממילים... הנפש התעייפה מלהביע .... העיניים הטהורות של פעם.... כבויות!!! כן קיי... אני רק רוצה לומר לך....ככול שהתקרבתי לחיפוש האמת ...בנסיון לנער את ה "נורמה" החברתית שאף פעם לא זרמתי איתה!!! גיליתי שבעבר עוד לפני שנולדתי ...הדברים היו אחרת...לצערי אני יודעת שכועסים שאני אומרת , אבל בחיים הייתי תמיד כזאת...כל שעל ליבי... עלה על שפתיי...אז כן אני אומר שוב ובקול! ככול שהעולם זורם "קדימה"... הסוף שלו יותר קרוב... ובעניין הזה לא כולם מסכימים איתי וכולם כועסים אבל...אם הייתי יכולה לבקש משאלה...הייתי מבקשת...."לא לטעום מעץ הדעת"! אלא מעץ ההגיון... בתקווה שלא "חפרתי" חח לך יותר מידי... שירה...

קיי ריס

New member
שירה...

אנשים שמצאו את מה שאת מצאת ואת מה שאני רואה הם לא אנשים שיתעייפו באמת לעולם והנה את עדיין כותבת מוציאה את זה ואומרת את מה שהלב אומר וההגיון בקול רם את לא שותקת את עייפה כשבן אדם מבין מהו x לא משנה איך יצירו את אותו x הוא ידע שהוא זה אלא אם כן יתנו טענה והשקפה נכונה יותר והגיונית בצורה יפה ואיכותית אני אישית מאוד שמחתי שטעמו מעץ הדעת כי הגיון זו נגזרת של דעת ודעת זו נגזרת של בינה כל אלו הן כוחות חשיבה לא מכניות שלנו אלא מעבר לחומר (מדעי ופילוסופי) לחפש את האמת זו טיפשות האמת המוחלטת היא שאנו יצורים מוגבלים ולא נוכל להבין מעבר ליכולות שלנו מספיק שאנו מבינים זאת זה הכל סוקרטס אמר: " האדם החכם זה אדם שיודע שהוא לא יודע כלום , את זה אני יודע אך יש כאלו שגם את זה לא יודעים" מהות החיים הם להגיע לאפס (יש לי נוסחא חמודה על זה) להגיע לסוף החיים זה לא ללכת אחורה זה הגיוני שכמה שאנו מתקדמים אנו מגיעים לסוף כמו כל טיול בחיק הטבע או נסיעה לעיר הסוף שלנו הוא לא בהכרח הסוף הקיומי וזה כבר מעבר לחומר... :) קיי.

למעלה