הגיבור הכי סקסי

Logan16

New member
הגיבור הכי סקסי

באנגליה לפני 4 חודשים נערך סקר של למעלה מ5 מליון נשים מי הגיבור הכי סקסי בקומיקס בכל הזמנים במקום הראשון זכה הותיק מכולם סופרמן עם 21% במקום השני זכה באטמן עם 19% מקום שלישי וולבריין עם 13% ספיידרמן GL גמביט ועוד כמה לא הכי מוכרים (לפחות בישבלי) קיבלו פחות קולות

ויאגרה

New member
מילא סופרמן...

אבל וולוורין?! הבחור הוא גמד שעיר, מסריח מסיגריות ומזיעה, לא מנומס וגם די גס. טוב, שיהיה...

Logan16

New member
וולבריין לא כזה נורא

מתי בפעם האחרונה קראת משהו שלו הוא נראה שונה לגמריי וחוץ מזה בטח שבסקר לדעתי התמונה הראשונה שעולה לכלום היא זה מהסרט ככה שיש סיכוי

chatenoire

New member
כשאתה אומר את זה ככה...

אני חושבת שוולברין של ג´ו מאד סקסי להחריד. לרוב לא רואים עד כמה הוא באמת נמוך (חוץ מאיזה שוט או שניים כשהוא הולך יד ביד עם אורורו, ורק חסר לו כובע טמבל ובלון כדי להשלים את תמונת האם והילד שהולכים בפארק), הוא לא שעיר בצורה יוצאת דופן, ולמזלי אין ריח בקומיקס. הוא חיה! גררר...

ויאגרה

New member
ג´ו מאד...

מצליח לעשות את כולם סקסיים להחריד...ואם אני לא טועה, הוולוורין שלו דווקא כן מאופיין בשעירות יותר, בזרועות גדולות ושריריות יתר על המידה ובגב קצת כפוף. ובקשר לג´ו מאד...חבל שהוא עצלן מידי.

The Flash

New member
מה לגבי הגיבורה הכי סקסית?

לדעתי זה יהיה סקר גדול בארצות הברית כי הרבהההה בנים(סטרייטים בעיקר) קוראים קומיקס יותר מבנות וזה יהיה ממש גדול בצד הקולות שיצביעו מישהו ראה את ספיידי וחתולה שחורה? האחיות דודסון מציירות את הבלאק קאט בתורה הכי סקסית שאפשר! פשוט וואו!

Logan16

New member
פלישה הארדי באמת סקסית אבל יש יותר

אם אתה שואל אותי אין כמו ג´ן אבל שרה פזיני (וויצ´בלייד ) אין מילים

ויאגרה

New member
אמממ...

אני היחיד ששם לב לעובדה שהחזה שלה יותר גדול מהפנים?

green lantern

New member
חחחחחחחח

אכן שרה פזיני היא סקסית להפליא אבל אף אחד לא יוכל לנתק אותי מג´ייד.. למרות שיש ציירים שהופכים אותה לגברית או אחת עם וואי וואי יותר מדי תווי פנים... הבעיה שלי עם שרה פזיני היא שכל פעם שראיתי צייר תקריב שלה השפתיים שלה היו יותר גדולות מהשדיים

ויאגרה

New member
לא

אלא אם אתה זה שאחראי על לקנות לה חזיות...רק אלוהים יודע איפה אפשר למצוא משהו שיחזיק את שני גושי הבשר גדולי המימדים האלו במקום.

סופרמן ובאטמן ניראים אותו הדבר!

גמביט הכי סקסי... אבל קפטן אמריקה הוא יפה... וולברין לא כזה יפה אבל אני אוהבת את הדמות שלו

למעלה