הגיגים ושאלות

מאקי

New member
הגיגים ושאלות

האם גם למי מכם דומה כי כמות הטרולים גדלה.. כמות המומחים פחתה (ולא בייקרי לא צריך ממש את האדום.. זו לא המלחמה שלו למי שמתענין .. והוא לא ממש זקוק לי .. ההכרה ביכולותיו מובנת לכל פה... תודה) הידעתם כי כל מיני משונים למינהם שנבעטו ממקומות אחרים מטיילים פה... מה אני מציעה??? שנאמץ כמה מעקרונות שהיו פעם (בימי ווין תו והלורד) שנחליט ביחד כי כדאי וכדי שהמקום יפרח נתחייב אחד לשני בנימוס בסיסי שאולי ננסח מן כללי יסוד?? יכול להיות שאני שוגה ואולי היחידה שחשה בכך??? מצפה לשמוע מאקי

ניקי ב

New member
לא הייתי בזמן של ווין תו והלורד

צר לי שבייקרי לא נמצא, הוא תרם המון לפורום. הוא העשיר את כולנו בידע שלו. מאוד מקווה שהפורום ימשיך מקום מקסים שלוו שאני נהנית להיות בו. בלי כל מיני טרולים שמעכירים את האוירה. לכו למקומות אחרים!

אהובה.א

New member
ת'אמת? מעדיפה לא להגיב

ובטח ובטח לא לנסות לחשוב... מי שבא לכאן לריב - שיבושם לו. מי שבא לכאן להינות - יהנה. הבעיה היא שלעיתים מפקד/מנהל/מעסיק/הורים חושבים שהם אלוהים מול אלה שהם ממונים עליהם ורשות הדיבור לא נתונה כלל לעובד/ילד/חיל. מי אני שתתלונן על דברים שקורים פה? אני הרי בסכ"ה סתם עוד אחת...לא? את/ה מנסה לאמר משהו - מוחקים את דבריך כי הם לא שווים בעיני אחרים. את/ה מנסה למצוא הגיון בויכוח - ולא מוצא בשום מצב. את/ה רוצה להגיב לנאמר - אבל ההתייחסות שאתה מקבל גובלת בפגיעה. אז אני כאן בכדי להינות. אני כאן בכדי לעזור. ויודעת למה? כי אני אוהבת לבשל. מוצא חן בעיניי הידיעה שיש לי ידע נרחב ורוצה לשתף בו עוד. יש תחושה של אהבה כאן ולכן ויכוחים לא מדברים אליי. חוצמזה , הימים של ווין תו והלורד - לא יחזרו לפורום הזה - תהיי בטוחה. ואם תחשבי למה הם עזבו ופתחו פורום אחר מוצלח לא פחות מזה....תגיעי לאותה מסקנה שכתבתי. אנשים שוכחים שמאחורי מסך יש אדם שכותב את הדברים. ואפשר לפגוע באנשים גם דרך כתיבה למרות שאתה לא מכיר ולא רואה את האנשים. אז מזמן כבר חשבתי שיש לעשות סוף לסיפור הזה. אולי מישהו יזיז עניינים ויתחיל להתייחס למה שקורה, כי לעשות איפה ואיפה בין אנשים זה הכי קל. הדבר שהכי מרומם לדעתי זה להיות טוב עם כולם. וטוב לב לא קונים בסופרמרקט. או שיש או שאין. הבעיה היא שפה יש הרבה רוע. וחבל. אז הנה הגבתי (מעניין מתי ימחקו את דבריי...)

ברוזונת

New member
כמות הטרולים גדלה, נכון

אבל אם נתעלם מהם הם יעלמו.. למקום שממנו הם באו.. לגבי כמות המומחים - הפורום הוא פורום דינמי ויש מריבות ונוצרו חברויות של אנשים.. זה טבעי כי חלקינו באמת נפגש גם מחוץ למרחב הוירטואלי. לגבי העקרונות שהיו כאן פעם: בתקופתו של הלורד הכל היה חופשי וגם היה המון כבוד הדדי, עד שהתחילו יותר מדי שרשורי
ונפתח הפורום החברתי.. ואז הפורום הפך להיות יותר נוקשה. בתקופתן של ווין תו ודרולי.. לא ממש הייתי פעילה, יותר נכון להגיד הייתי סמויה - אבל יכולה להגיד שבהחלט היתה איפה ואיפה בין החברים.. הן עשו מה שהיה להן נוח, כדי לא להתמודד עם הבעיות. אצל פנינה וטל - הדברים זזים לפעמים לכאן ולפעמים לכאן, לא שיש לי תלונות, אבל יש תקופות שהן יותר נוקשות ויש תקופות שהכל יותר מתירני.. וזה נורמלי כי גם חלק מהאנשים משתנים ולנהל פורום ענק שכזה ופעיל כל כך זה מאוד קשה. לדעתי אין צורך בכללי יסוד אלא שפשוט נהיה בני אדם וננהג במינימום של כבוד אחד לשני.. חושבת שרובינו מספיק בוגרים כדי לנהוג כך.. לפחות מקווה.

נירהמ1

New member
מאקי - אני שבעה מכללים - הדבר

היחיד שלמדתי הוא שמטרולים מתעלמים לחלוטין - התגובה היא תמצית קיומם - טרולים לא יכולים להתקיים בלי קהל שרגיש לקיומם, ורוקד לצלילי החליל שלהם. נכון, גם אותי הם מצליחים לפעמים להוציא מדעתי, ואז אני מגיבה - אבל אחר כך מצטערת על כך כי מתחילות תגובות שרשרת מכוערות שקשה לעצור אותן. שוב, הדרך היחידה להיפטר מהם היא להתעלם מקיומם. מגיבים אליך - משמע אתה קיים (ולא רק אצל טרולים). ומסכימה עם אחרים. אין טעם להתרפק על ימים עברו כי הם לעולם לא יחזרו (והיתה כאן תקופה שאני לא בדיוק נהנית להיזכר בה, ומי כמוך יודע למה אני מתכוונת), כללי נימוס צריכים להתקיים גם בלי לקחת דוגמה מימים עברו.

silvey

New member
בזמנו ניתנו הנחיות שכאשר טרול בשטח

כותבים אחרי הודעתו "אזהרת טרול" בנושא ותו לא. בזמן היחסים העכורים וימי המשבר שגרמו לפילוג הגדול ולעזיבת רבים וטובים נאלצתי לסבול איומים במסרים (שאני שומרת עד היום...) מאחד ממצדדי המנהלות דאז רק בגלל שניסיתי שלא לנקוט בצד זה או אחר אלא רק בגלל שחתמתי את תגובתי לאחד מהודעותייך במלים "מחברתך החדשה"...או משהו דומה. מיד סיווגו אותי למחנה שלך...
למרות שאני מנסה תמיד להיום מהאו"ם... תקופתו של הלורד היתה יחודית בזכות חוש ההומור שלו וסגנון כתיבתו. אחרי שפרש בגלל מצב בריאותו נגרע משהו מהפורום ולא שב לקדמותו גם לא בזמן המנהלות הקודמות. היום ישנם אנשים חדשים שרובם מקסימים והאופי של הפורום שונה הן בגלל הניהול והן בגלל הקהל הרבגוני. לא כולם נשארים. מי שלא טוב לו כאן, ילך ומי שמרוצה ייתי ויאכל... טרולים היו , ישנם ויהיו. ה
היחידה היא התעלמות מוחלטת.

wan

New member
בענין ההגיגים והתגובות ../images/Emo13.gif

מסכימה עם המגיבות כאן...כל אחת בדרכה... או לפחות בחלק מהדברים.. מאקי ..בענין טרולים כבר ענו לפני..יש ויש כאלה..ואפילו בכמה כובעים..והתרופה כבר הסבירו..ולכן שיתייבשו בקינאתם... הנבעטים יבעטו...כי אין להם תקומה בשום מקום לאורך זמן...גם אם יתחפשו לנופת צופים...כי המסך מסתיר... אך לא הכל... בייקרי יפה לו השחור ...האדום לא ממש יחסר לו... אך ידיעותיו בוודאי ובוודאי יחסרו לרבים בפורום. בקרי תבוא לקפה פה...ותביא מאפה..מעשה ידיך להתפאר..ויש לך במה.. אני לא מתגעגעת לכלום... צריך להינות ממה שיש.. ויש ברוך השם ממה להינות.. ואת לא שוגה אחותי..כרגיל...אין לך שום תחושה שהיא שגוייה. רבים חשים מה שאת חשה..אך שומרים לעצמם ולמסרים... אז מחליטים שלא מתיחסים זו ההחלטה הכי הכי.. לא רואה אותם ממ"מ....

אלמרה

New member
אכן היו רעיונות בקיץ האחרון

כיצד להתייחס למי שאת קבעת שהם טרולים ב"תרבות מרוקו" ופתאום בשיא הצביעות את חברה שלהם היום... הקישור של הודעתך שם לעומת מה שאת כותבת שם היום - מעידים כאלף עדים כמה הצביעות היא מצרך בכלל לא נדיר...

למעלה