הגיגים לשעת לילה מאוחרת

BonBon 1

New member
הגיגים לשעת לילה מאוחרת

לפני כשבוע נפרדתי מהחבר. כמעט שנה היינו ביחד. פשוט הרגשתי שזה לא זה (לא מבחינת סקס, ולא מבחינת התאמה באופי), כמו כן, שמתי לב שאני פוזלת יותר מדי לצדדים - אז חתכתי. התחילה תקופת הבחינות (כן, כן, סטודנטית), ואתרע מזלי, וקרה מקרה עם הבן עליו פינטזתי כבר חצי סמסטר. התפרקתי עליו. זללתי אותו. אבל לבסיס האחרון לא הגענו, כי לא היה קונדום. כעת יש בחינות, ושבוע עמוס. אך ישנה הבטחה מצדו, כי עם תום השבוע הזה - נשלים את החסר. כמו כן, ברור לי מקרה זה כנראה הוא חד-דו-תלת פעמי (או במילים אחרות סטוץ), ודבר לא יצמח מזה, מעבר לסקס פראי, עם המון תשוקה - שהיה חסר לי כבר זמן רב מאוד. יום לאחר מכן, הזדמן לי ללמוד למבחן עם בחור חמוד. לאחר כ 3 ימים של לימודים, ושהייה משותפת בחדר לבד כ 6 שעות ביום. התנפלנו אחד על השני. אני יודעת כי בחור זה מעוניין בקשר רציני. (כמו כן אני חושדת שההתעניינות שלו בי לא התחילה מהלימוד למבחן הנוכחי...) הוא מאוד מתוק, יפה, ורגיש - ומסוג הבנים שהייתי רוצה להיות איתם בקשר - כלומר חבר. אבל, (ותמיד יש אבל), רק לפני פחות משבוע נפרדתי מהחבר, ואני לא בטוחה שאני מוכנה כרגע לקשר. אם כי חבל לי לפספס פוטנציאל טוב לקשר - כי בחורים שווים ורצינים - אין יותר מדי, ואני מאוד בררנית... כמו כן, עוד כמה ימים מגיע זמן ההבטחה של הבחור הראשון להתממש, האם לזרוק את הפנטזיה שלי לטובת פוטנציאל לקשר? (איכשהו קשה לי לראות כיצד אני משיגה את שני העולמות בו זמנית)

הדרך לשניהם היא שקר

כלומר , לרקוד על שתי החתונות. וזה משהו שאני לא הייתי ממליצה עליו. את צריכה לחשוב עם עצמך אם את בכלל מוכנה כרגע לקשר רציני ברגע שתיהיה לך תשובה לשאלה הנל, אז הפתרון היה ברור בהצלחה בבחינות (לי יש עוד אחת אחרונה!
)

magenta73

New member
את בחוץ מותק...

את חופשיה... תעשי מה בא לך. וזהו. אם את רוצה שוב קשר רציני, תזרמי... אם את רוצה "סתם" תשוקה, תזרמי... תעשי מה בא לך. באמת... בלב, בבטן... וזהו.

seeyou

New member
איך משיגה את שני העולמות בו זמנית

אם את רוצה חיים כפולים אפשרי, כמו כול אישה שיש לה בעל ומאהב בו זמנית. הרי הבחור שאת מפנטזת לא ירצה קשר רציני. יוסי

G a l i 2

New member
דעתי....

קודם כל זה טוב שחתכת עם הקודם ואין לך מה להרגיש לא נוח..... ולגבי השניים האחרים.... יאללה, את לא נשואה, תעשי מה שבא לך! מתאים לך להיות עם מישהו היום אז תהיי איתו, לא בא לך עליו מחר אז לא צריך..... אמרת שאת לא בטוחה שאת מוכנה לקשר כרגע וחבל לך לפספס פוטנציאל טוב לקשר.... אז מה עדיף? שתהיי עם אחד מהם "בכח" ואז תתפוצצי עוד חודש כי אין לך כח לקשר? מה שאני ממליצה זה שפשוט תזרמי עם המצב איך שבא לך ומתאים לך באותו הרגע.... אני מצטערת שזאת לא תשובה מספקת מי יודע מה אבל זה פשוט מה שאני מרגישה.... אני לא אוהבת להיות לחוצה ולעשות דברים בכח ולפי דעתי אחרי קשר של שנה את צריכה קצת שקט.... לטעום קצת מכל מיני עולמות שונים... אבל שוב, זאת אך ורק הרגשה והחלטה שלך!

התשובה לשאלה אם את מוכנה לקשר

או לא, היא לא בקביעה סטטוטורית כגון: אני חייבת להיות לבד לפחות חודש, אלא בתלוי להרגשה הפנימית שלך. אם נפרדת מהחבר לאחר שכבר מוצה הקשר וכל האפשרויות להצילו, והחלטת לחתוך כי זהו זה ואת שלמה עם ההחלטה שלך - אז למה את מחכה....? בכל אופן, אני תמיד אומרת שאין דבר כזה "לא מוכנה לקשר עדיין" - אם השתחררת לגמרי מהקשר הקודם. כי ברגע שאת מכירה את הבנאדם הנכון, הרי שאם הגעת למסקנה ש "הוא מאוד מתוק, יפה, ורגיש - ומסוג הבנים שהייתי רוצה להיות איתם בקשר - כלומר חבר", ובא לך עליו (כמו במקרה שלך) - סימן שאת כבר מוכנה. ממה את חוששת? מהגילוי שמא את "עדיין לא מוכנה" ? יותר הגיוני לחשוש מלאבד את האפשרות הזו, כשהיא כבר בידייך. בהצלחה אגב, מכל הלב!!!

למעלה