הגיגים שלי ואצלכם איך זה?

מלמלה

New member
הגיגים שלי ואצלכם איך זה?

ככה - לאנשים שלא קרובים אלי בכלל מאוד קשה לי להגיד - לא! ולסרב לבקשותיהם ובד"כ מה שהם מבקשים אני עושה ככל שהקרבה יותר גדולה יותר קל, יותר נוח ויותר נעים לסרב - קל להסביר עכשיו לא נוח לי, אני עסוקה עייפה וכו´ וכך יוצא שמי שהכי קרוב אלי והרי מי שהכי קרוב אלי גם הכי יקר לי מקבל ממני הכי פחות בעלי האהוב - הילדות שלי ואחרונה חביבה אני !!!! ואצלכם?

עמית2002

New member
אצלי זה היה כך.....

גם לי היה מאוד קשה לומר לא לאנשים שלא קרובים כל כך. היום, אני מעז לומר לא. אך צריך לדעת איך לומר זאת. צריך לעשות זאת בנימוס, והאדם שממול יבין אותך. בהתחלה הייתי מתפרץ ב- ל א ... חזק שכזה. כי היה לי קשה להוציא אותו החוצה. והוא היה יוצא מכך שהכוס שלי הייתה מלאה, ולא הייתי יכול לעזור לאף אחד אחר. לאחר מכן תיקנתי את עצמי, ועידנתי את הלא. וזה היה בסדר גמור. אם תאמרי לא לאחרים, יכול להיות שיתפנו לך אנרגיות לקרובים אליך, שהיית רוצה לומר להם - כן. בכל אופן, את צריכה להקשיב לנפש שלך, במיוחד עכשיו, כי זה מציק לך! זה עוד שלב שאת צריכה לעבור בחייך. בשאלה אחרת בפורום זה ענית לבחורה על- תקשורת. אני מאמין שאם מתקשרים עם האנשים הקרובים ללב, ואם מסבירים להם את ההרגשה הספציפית, ואת המטרה שלך וההרגשה שלך כרגע, הם יבינו ויבואו לקראתך! הם יעזרו לך להיות עם עצמך, לטפל בעצמך, למלא את עצמך, לענות לעצמך כן! ביי עמית

flying zebra

New member
שתי אופציות

אני בדרך כלל מאלה שדוקא מצליחים לסרב כשצריך אבל התשובה שלי נחלקת לשתיים: ראשית, אולי אפשר בחלק מהפעמים להחליף את ה"לא" הגורף ל- לא עכשיו או ל - בתחום שביקשת לא אוכל לעזור אבל אני יכולה לעשות את X אם זה עוזר וכן הלאה. שנית, כמו בכל דבר אחר, גם בעניין המשאבים האישיים שלך צריכים להיכנס סדרי העדיפויות. קודם כל - את וכך להגדיל את המעגל. אם נשארת האפשרות לתרום מזמנך ומרצך לאחרים - יופי. אם לא, לא.

rubber duck

New member
מי האדם הכי חשוב בעולם ?

האם זה ראש הממשלה , אולי נשיא ארה"ב אולי בכלל מנכ"ל האום ואולי בכלל זה הרב הראשי האדם החשוב ביורת בעולם זו את , כל אחד הוא החשוב ביותר עבור עצמו מה היה קורה אילו לא היית , הרי שאף אחת מהדמויות שהוזכרו קודם לא היו בכלל הן לא היו בתודעה שלך את האדם החשובה ביותר ומה שטוב לך ברגע נתון הוא הטוב ביותר שרון

למעלה