הגיגים של בוקר

נעמולה

New member
הגיגים של בוקר ../images/Emo42.gif

וואו. איך שהזמן עובר מהר. רק לפני שלושה ימים איבדתי הריון, שלשום הייתי בהריון ואתמול ילדתי את עומר...אתמול עברו 12 שבועות מאז שעומר נולד ולמעשה הסתיימה חופשת הלידה שלי. קשה לי להאמין איך שהזמן עובר מהר ושאחרי החגים אני חוזרת לעבוד.קשה להאמין שביום הנישואים הקודם שלי כל מה שרציתי זה הריון חדש והיום כל מה שאני רוצה זה לישון 4 שעות רצוף בלילה (שוב עניין של זמן) ואם כבר בענייני זמן - היום יום הנישואים השלישי שלנו ואנחנו מתכוונים לצאת פעם ראשונה לבד בערב בלי עומר, שישאר עם סבא וסבתא שלו לראשונה בלעדנו. ואני תוהה ביני לבין עומר (כי זה מי שנמצא כרגע בבית) - יש אפשרות להאט קצת? לעצור טיפה את הזמן, להאט כדי שאני אוכל להרגיש שאני ממצה עד תום את הרגעים האלה. פתאום אני מבינה את כל אלה שאמרו לי שעד שאני ארגיש פתאום הוא יצעד, וידבר, וילך לביה"ס, ויביא בחורה הביתה וילך לצבא...אמאל'ה, כל כך מהר?

תומרלי

New member
מזל טוב לכם ליום הנישואים

למעשה שיקפת את ההרהורים שלי לגמרי (חוץ מאובדן הריון). הזמן פשוט טס והם גדלים שזה פשוט מפתיע. שיהיה לכם במזל ותיהנו מעוד הרבה שנים יפות.

daldan

New member
הזמן פשוט טס ../images/Emo160.gif

אני זוכרת איך בהריון ספרתי כל יום, כל שבוע והזמן נראה כאילו הוא לא זז. כשהגעתי לחודש תשיעי פתאום קלטתי איך הזמן עבר מהר
והנה אני אוטוטו אמא, אבל התשיעי הזדחל לו ובשבוע 41+ כשאמרו לי שבימים הקרובים אני אלד (ילדתי בשבוע 41+6 כלומר ביום 42 שבועות) הזמן היה נראה כנצחי. מצד שני שלושת החודשים הראשונים לאחר הלידה היו לא קלים ורציתי במידת מה שהם יעברו (הגזים, הלילות הקשים, הבכי הבלתי מוסבר, התפרים, ההורמונים...) אבל גם רציתי להנות מכל רגע עם הגוזל שקצת נולד. אח"כ הזמן התחיל לטוס.... יואב רק 'אתמול' התחיל להתהפך ולזחול והיום הוא כבר מתרגל את צעדיו הראשונים.

אדר שלי

New member
לעצור את הזמן? לא. להאט? בטח!../images/Emo20.gif

להסתכל על עומר ולהנות מהרגע. לא לרצות שהוא כבר יתהפך/יזחל/ידבר/יתחיל לישון בלילה, אלא פשוט ליהנות מכל רגע שעובר איתו. כתבת מאוד יפה ומרגש! ומזל טוב ליום הנישואין!

ו שתי

New member
יומנישואין שמייח! ../images/Emo65.gif ../images/Emo65.gif

ואו! 3 שנים! יקירה, אם תמצאי את השיטה להאיט תוכלי לרשום עליה פטנט (סומכת עליך שאם מישהו יגלה, זו את) לאן תצאו הערב? (ומזתומרת יביא בחורה הביתה?
חשבתי ששתי העיזות והחתול
שקיבלתם מאיתנו כמקדמה משריינות את עומרוני לאלה...)

yaelia

New member
אי אפשר לעצור את הזמן

ולמה בעצם, תהני ממה שקורה בזמן שהוא קורה כי הכל מהיר כל כך. מזל טוב ליומנישואין

יום נישואין שמח

כמה טוב לקרוא את ההודעה המשמחת שאת כבר עמוק בתוך האמהות ואכן הזמן פשוט רץ רץ רץ. תהני

../images/Emo49.gif ליום הנישואין ../images/Emo20.gif

וכן, הזמן פשוט טס, אז להנות מכל רגע [אומרת מי שבקרוב תחגוג שנה לילדה שלה
!!!].

אדר שלי

New member
וואו, מתילדה! היא כבר בת שנה???

לא ייאמן, כשראיתי אותה היא הייתה בת 7 חודשים. באמת הזמן טס!

nubi

New member
../images/Emo140.gif../images/Emo49.gif../images/Emo65.gif

קודם כל-שיהיה לכם הרבה נחת ואושר. ו..כן. הזמן בהחלט טס.

למעלה