הגיגי איחוד

thezanani

New member
הגיגי איחוד

להלן כל השאלות שרצות במוחי.וכן.גם במוחכם.לא לשקר.
האם ייגמר הקרב הגדול והמפורסם של הרוק בין דייב לרוג'ר? והאם אני רוצה באמת שזה יקרה? שנים אנו מדמיינים לנו את דייב יוצא אל סיפון האסטוריה בשיט לילי,מביט אל השמיים נטולי הכוכבים,לוקח גיטרה וקופק איזה "כוסססאכתק עם המאנ מאנ מאנ מאנייק המנותח הזה!!!בחיים לא יהיה לו שפתיים כה מסוקסות כמו שלי!!!אני הזקן הכי סקסי בעולם מאטר פאקר!שמעת את רוג'ר? רוג'ר? רוג'? האוו אי וויש ציף ווז היר" זה מיתוס.ועם מיתוסים אי אפשר להתמודד.תשאלו את סיד.תשאלו את אלוויס.תשאלו את צביקא.טוב אל תשאלו אותו.תשאלו את עצמכם.
האם להקה תתאחד? מעבר לניוון השרירים,העגבת ותסמונת השפשפת שניק מנסה בצרחות ובגבסים מזוייפים לשכנע אותנו שיש לו,מדובר על יכולת נטו של הפלויד. השיר היחיד שהם מסוגלים,ווקאלית,לבצע זה one of this days,וגם זה בתנאי שמייסון לא יכרות לעצמו את הוושת. מבחינת נגינה,נראה שהמכשול העיקרי הוא התיאום. אבל מכיוון שהגיטרה רוג'ר מאז ומתמיד הייתה מנותקת מהחשמל לפני ההופעות ע"י יפיוף מסתורי,בשנות ה80 הומצאה מכונת התופים,ריק נשוי ויש תמיד פלייבק,הגריאטרים המתוקים שלנו יכולים לעשות משהו. אבל האם הייתם רוצים לראות אותם ביחד על הבמה,מבצעים שגיאות או סתם מביישים את העבר? לא כל בן 80 הוא מייק ג'אגר,ויציע שלם של זמרות ליווי לא יצליח להחביא את העובדה שרוג'ר הפך לגידי גוב.
אם הם ילכו לפומפיי דייב יהיה בלי חולצה???
דיסק חדש. מה???????? מו?השתגעת???זה יהיה הפסקול של בית רבקה!הם עדיין הלהקה הטובה בעולם!הם להקה למשחקי ברידג'!סתום!שתוק!מה???השתגעתם?מי?? מה????
לא יעזור מה שתגידו. דוד הוא הזקן הכי סקסי העולם. [brain damage/]

itaikuskus

New member
אתה אומר המון שטויות

הרבה מהן לא לעניין, אבל בכל הודעה אתה טורח להשאיר ולו הברקה אחת שתשאיר את הרושם שיש לי עליך כחיובי... " אם הם ילכו לפומפיי דייב יהיה בלי חולצה???" אהבתי.

itaikuskus

New member
לכל הבלידינג הארטס

שטויות שצנעני אמר הפעם=הפלויד מסוגלים לבצע כל שיר כמעט מבחינה ווקאלית, חוץ מוולקאם טו דה מאשין אולי. החברה לא מתנוונים, ואני חושב שהם יעשו עבודה כמו לפני 10 שנים בפולס.

itaikuskus

New member
לא תמיד

אבל בכל זאת, זה היה נסיון להחמיא לצנעני על הברקה וגם להפנות את תשומת ליבו לכמה דברים שהוא אומר שהם לא כל כך נכונים.

oribarak

New member
בזמן האחרון אתה מתחיל לעצבן אותי

אתה כל הזמן תוקף ילדים, אתה כל הזמן אדיש, ציני, ועברת כבר את גבול הטעם הטוב..זה התחיל בכמה שטויות שהגבת לאנשים זה המשיך ב"לורד אוף דה דנס?מה זו בדיחה" וזה ממשיך פה...תתחיל להירגע כי זה מעצבן הרבה אנשים

itaikuskus

New member
אתה גם מעצבן אותי

המון, בטונות. אבל אני סותם את הפה מתוך כבוד אליך ואל סעיפי הפורום. תתאפק, כי אתה במצב בעייתי, אני אף פעם לא כותב שטויות, הכל עניין של הנקודת מבט המתגוננת והמתבכיינת שלך. ויסלחו לי ציף והשאר על הבוטות ועל "הפרת הסדר", אבל אתה לא תחנך אותי. שוב, כפי שציינתי, אתה אומר המון דברים שאני לא רואה כדברי טעם. האם אני מעיר לך? מה פ-תאום. חוץ מזה, אם צנעני באמת היה "נפגע" מדברי (למרות ששוב, אני הסברתי את עצמי, מעבר לכמה דברים שהוא אומר שנראים לי כהומור חסר טעם או עובדות שאינן נכונות, יש לו הברקות שאני מאוד מעריך), הוא יכול להעיר לי בעצמו. זאת הפעם האחרונה שאני פונה אליך באיזושהי מסגרת.

איתי

את ההודעה הזו היית צריך לשלוח במסר... בעצם, עדיף שלא היתה נשלחת. אם לדעתך נאמרים בפורום דברים שאינם נכונים, עובדתית, ציין זאת מבלי להעליב את הכותב. לגבי סגנון כתיבה או הומור/חוסר הומור, עדיף להתאפק, ולא להגיב. סתם עצה ידידותית. לא עדיף להפנות את כל האנרגיה למטרות יותר ישומיות, כגון אלו שעומדות לפנינו בשבועיים הקרובים?

brotos

New member
רק לפרוטוקול -

אני דווקא מחבב אותך מאוד. כתבתי שאתה עצבני כמחמאה, כמו 'אודייס האיש רב-המזימות' או 'אכילס קל-הרגליים' של הומירוס.

dylan3

New member
גם לי יש הגיגי איחוד

אתם קולטים שכל יום בזמן האחרון, ועד ה-2.7 יש כמות לא מבוטלת של אנשים שרואים את פינק פלויד ביחד עושים חזרות לקראת המופע? הויכוחים בין ווטרס לגילמור, השירים שינוגנו, החייאת המפלצת הנוסטלגית שנקראת פינק פלויד אחרי 20 שנות שתיקה איך עוד לא היה פרסום פיראטי באינטרנט של אחד מעובדי הבמה על מה שהולך שם?

אני בטוחה שיהיו

[ובפעם הבאה שלא תשרשר הודעה למקום המתאים, היא תמחק, דילן].

נימרודל

New member
אתה איש מוזר...

בנוגע לסכסוך שין דייב ורוג'ר. אני מציעה שיפתרו את זה כמו שני אנשים בוגרים. כמו גברים- בהורדת ידיים.

למעלה