הגיגי איחוד
להלן כל השאלות שרצות במוחי.וכן.גם במוחכם.לא לשקר.
האם ייגמר הקרב הגדול והמפורסם של הרוק בין דייב לרוג'ר? והאם אני רוצה באמת שזה יקרה? שנים אנו מדמיינים לנו את דייב יוצא אל סיפון האסטוריה בשיט לילי,מביט אל השמיים נטולי הכוכבים,לוקח גיטרה וקופק איזה "כוסססאכתק עם המאנ מאנ מאנ מאנייק המנותח הזה!!!בחיים לא יהיה לו שפתיים כה מסוקסות כמו שלי!!!אני הזקן הכי סקסי בעולם מאטר פאקר!שמעת את רוג'ר? רוג'ר? רוג'? האוו אי וויש ציף ווז היר" זה מיתוס.ועם מיתוסים אי אפשר להתמודד.תשאלו את סיד.תשאלו את אלוויס.תשאלו את צביקא.טוב אל תשאלו אותו.תשאלו את עצמכם.
האם להקה תתאחד? מעבר לניוון השרירים,העגבת ותסמונת השפשפת שניק מנסה בצרחות ובגבסים מזוייפים לשכנע אותנו שיש לו,מדובר על יכולת נטו של הפלויד. השיר היחיד שהם מסוגלים,ווקאלית,לבצע זה one of this days,וגם זה בתנאי שמייסון לא יכרות לעצמו את הוושת. מבחינת נגינה,נראה שהמכשול העיקרי הוא התיאום. אבל מכיוון שהגיטרה רוג'ר מאז ומתמיד הייתה מנותקת מהחשמל לפני ההופעות ע"י יפיוף מסתורי,בשנות ה80 הומצאה מכונת התופים,ריק נשוי ויש תמיד פלייבק,הגריאטרים המתוקים שלנו יכולים לעשות משהו. אבל האם הייתם רוצים לראות אותם ביחד על הבמה,מבצעים שגיאות או סתם מביישים את העבר? לא כל בן 80 הוא מייק ג'אגר,ויציע שלם של זמרות ליווי לא יצליח להחביא את העובדה שרוג'ר הפך לגידי גוב.
אם הם ילכו לפומפיי דייב יהיה בלי חולצה???
דיסק חדש. מה???????? מו?השתגעת???זה יהיה הפסקול של בית רבקה!הם עדיין הלהקה הטובה בעולם!הם להקה למשחקי ברידג'!סתום!שתוק!מה???השתגעתם?מי?? מה????
לא יעזור מה שתגידו. דוד הוא הזקן הכי סקסי העולם. [brain damage/]
להלן כל השאלות שרצות במוחי.וכן.גם במוחכם.לא לשקר.