הגיגי הפרק הזה

אי י ל ת

New member
הגיגי הפרק הזה

הנה יצא הפרצוף האמיתי של אוון. אני אשכרה לא מבינה מה מחזיקים ממנו פה. הנה, שוב העולם יכול היה להתוודע ללוזריות שלו, לצביעות שלו, לכבוד העצמי המנופח שלו. היה צריך לבגוד בג'מימה כדי לגמור איתה? רק שהיא, חכמה שכמותה, הוציאה אותו טמבל מהסיפור, ולפי התקציר של הפרק הבא, הוא גם הולך לשלם ביוקר על זה שפגע בה. האמת, לא נשבר ליבי. שילמד לקח. כריסטיאן ואלכס??? איך היא הגיע למיטה איתו? למה לא הראו לנו כלום חוץ מלראות אותם מתעוררים ביחד? לא הוגן. רוצים לראות גם את כריסטיאן בביצועים, לא רק את דומיניק. בכל אופן, הוא באמת מתוק, והיא יצאה פוסטמה במחבואים ובתירוצים שלה. יאללה, ניכנסת איתו למיטה כי רצית, אפילו לא היית שיכורה, מה את משתפנת עכשיו. והכי טמבלית יצאה גב, שזרקה את דומיניק מהבית, שני פרקים אחרי שהכניסה אותו, נו באמת.

mayahi1

New member
הגיגים

באמת הגיע הזמן שגב תזרוק את הגועל נפש הזה, וטוב שהיא עשתה זאת עכשיו. כן,לגור איתו 2 פרקים זה בהחלט מספיק. כריסטיאן נראה כמו ילד, ואני לא מבינה מה אלכס בכלל מוצאת בו. סתם בלונדיני חייכן וחסר אישיות. ג'מימה יצאה גדולה!! כן, כן, חברים. כמו שתמיד אמרתי, אוון דיביל. כזה פחדן. כזה גבר.

אני לא מאמינה שאני אומרת את זה

אבל אוון באמת יצא אידיוט. פשוט 2 סתירות ישר לפרצוף! (החמוד, יש לציין) מה זת'ומרת שגב יצאה דבילית? סוף סוף לשם שינוי היא קיבלה קצת שכל! רק שלא יחזור. בבקשה, רק שלא יחזור!!!! על כריסטיאן ואלכס אין לי מה להגיד. קטע מיותר לדעתי. קלי - דווקא הולכת ומוצאת חן בעיני יותר ויותר. וג'ייסון - אוי, איזה קטע חמוד זה היה, כשהאב והבן (שמהיום ייקרא "התינוק", כי את שמו הזוועתי אני לא מוכנה לשמוע בכלל) ישבו להם בצוותא מול הטלויזיה עם משקה, הנעליים הפיצפוניות ליד הנעליים הגדולות. חביב. ריצ'י - עציץ. וטוב שכך. ומירנדה, אחחח מירנדה. לא הגיע הזמן שהיא תקבל איזה תפקיד משמעותי לשם שינוי? היא היחידה שבאמת שווה את זה, אז יאללה! <שכחתי מישו?>

shikma r

New member
כן כן כן! הייתי מבסוטה מהפרק

נהניתי במיוחד מהסטירות שאוון קיבל. אחלה לקח. נחמד שהכניסו את הקטע עם קלי ונייתן. לרגע חשבתי שיראו רק את הצד היהודי המתנגד לקשר ושמחתי שזה באמת יצא שווה.אהבתי. כריסטיאן ואלכס, לא מיותר אבל עשו את זה מיותר וחסר משמעות. חיוכים אחד לשני. כימיה, מבטים. מעוררים בבוקר שלמחרת עם הפאדיחות. יבש. היו יכולים להכניס קצת פילפל ואז זה היה הרבה יותר מעניין.. הסצנה עם ג'ייסון?! בהתחלה חשבתי שיקרה משהו רע. לא יודעת הילד ייפול אני יודעת מה.. אבל ככל שהדקות חלפו יותר ויותר התאהבתי בסצנה. סצנה באמת יפייפיה... רי'צי באמת נהיה משעמם ובאמתתת שיכניסו קצת חיים למירנדההה

dans girl

New member
../images/Emo185.gif../images/Emo94.gif../images/Emo39.gif../images/Emo113.gif../images/Emo68.gifכן.. ההודעה הזאת הולכת להיות כמעט לגמרי שונה מכל ההודעות הגיגים שלי מאז שהצטרפתי לפורום... כמעט, אבל לא לגמרי שונה... אני שונאת להגיד את זה, מאז שהתחלתי לראות את הסדרה ז"א מהפרק הראשון מעולם לא אמרתי את זה עליו, אבל פאק, מה שהוא עשה אתמול היה הדבר הכי אידיוטי, שפל ופחדני שהוא יכול היה לעשות בעולםםםםם../images/Emo10.gif הוא כל כך אכזב אותי, וכל מה שג'מיימה תעשה לו בפרק הבא מגיע לו כל כךךךךךךךך../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif לפחות בהתחלת הסדרה כשהוא היה מביא 5 בחורות הביתה בשבוע זה היה גלוי כזה, שזה סטוץ וזהו, אבל מה שהוא עשה אתמול, בחיים לא הייתי מאמינה שהוא יעשה... אני כל כך מבינה אותו בריב שהיה לו עם ג'מיימה כי בתור מישי שכותבת אני מבינה את הצורך לכתוב שפשוט דוחה הכל ולא משנה כמה חשוב זה יהיה, אבל מה שהוא עשה לג'מיימה זה היה באמת באמת באמת דבר כל כך לא מתקבל על הדעת שזה פשוט לא ייאמן.... טוב די שרפתי את האנרגיות שלי פה, גם ככה אין לי הרבה כאלה כרגע (שפעת../images/Emo5.gif) אז על השאר בתקצור רב... ../images/Emo185.gifכריסטיאן חחמווווווווווודדדדדדדדדדדדד../images/Emo99.gif כן כן תגידו מה שאתם רוצים אבל הוא פשוט כובש האיש הזה, לא פלא שאלכס שכבה איתו, למרות שזה באמתתת היה דבר שלא ציפיתי שייקרה... הסצנה כשהיא חזרה הביתה הייתה יפייפיה חחיחחחיח ../images/Emo94.gifגב יצאה דבילית כשהיא הכניסה אותו לדירה, היא יצאה כלה בזה שהיא העיפה אותו משם../images/Emo70.gif אני גם מקווה שהוא לא יחזור... שפשוט תתפטר ולא נראה אותו יותר אמן ואמן... ../images/Emo39.gifג'ייסון, גם אני חשבתי בהתחלה כמו שמישו פה אמר (לא זוכרת עכשיו) שמשו הולך לקרות לתינוק (שיתפתי פעולה הא../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif) אבל אחרי הסצנה שאלכס חזרה הביתה בבוקר, זו הייתה הסצנה החמודה ביותר בפרק (ולא היו הרבה כאלה../images/Emo3.gif) ../images/Emo113.gifריצ'י דביל... תמיד אמרתי את זה ואני עדיין מאמינה בזה... ../images/Emo68.gifמירנדה... מעניין איך עניין הוואן וומן שואו יתפתח... ../images/Emo185.gifסיימון שולט כהרגלו../images/Emo47.gif... ../images/Emo94.gifקלי ונייתן... שיפתרו את זה כבר פור גודנס סייק../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif הם מאוהבים../images/Emo99.gif../images/Emo70.gif אז מה אם הם מדתות שונות../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif והיא עוד אומרת לאוון שיסדר את הבעיות שלו עם ג'מיימה../images/Emo70.gif היא בעצמה לא מסדרת את שלה עם ניית'ן../images/Emo70.gif אני חס וחלילה לא באה להצדיק פה את ההתנהגות של אוון../images/Emo128.gif, אני פשוט לא יכולה לראות איך קלי יכולה להטיף לו כשאת הבעיה שלה עם ניית'ן היא לא מסוגלת לפתור... זהו נדמה לי... בסה"כ, פרק בינוני ומטה... נורא התאכזבתי מאוון... ואם מישו פה אומר לי איי טולד יו סו (*שיעול*צפניה*שיעול*) אני אחנוק אותו אישית... ולא, השיעול לא היה מהשפעת../images/Emo11.gif...

מאור 87

New member
מסכים.. ../images/Emo45.gif

א. אוון אידיוט אחד גמור. ג'מיימה אחלה בחורה, הוא טמבל שעזב אותה, ועוד יותר טמבל על הדרך שהוא עזב אותה. באמת לא מבין על מה כל ההתלהבות. ב. אלכס וכריסטיאן - WTF!?
למה לא הראו לנו מה בדיוק קרה שם?? רגע אחד הם צוחקים על המרפסת ורגע שני הם קמים אחרי סקס פרוע? היו צריכים להראות לנו מה היה באמצע.. באמת לא פייר..
ג. שמח בשביל גבריאל על השכל שהיא קיבלה כשהיא עזבה את המכוער ההוא, דומיניק
.. עשתה צעד נבון, אמנם מאוחר מדי, אבל עדיף מאוחר מאשר לעולם לא.. ד. קל חמודה כרגיל, לוקחת את הדברים כמו שצריך, ומתנהגת בצורה הכי סבבה שאפשר..

אי י ל ת

New member
איזה שירשור הגיגים מדוגם...

ממש נהייה עמוק פה, זה קשור לזה שצפניה כבר לא מנהל? או שזה קשור לזה שאוון יצא כל כך דביל, שאי אפשר להגיד יותר שהוא מגניב? לי לא מפריע להמשיך לראות את דומיניק, במשרד הוא בטח לא יתפשט, אז לא נצטרך להיגעל יותר. לעומת זאת את כריסטיאן ןאלכס מאוד היינו שמחים לראות מתפשטים. יש סיכוי שהיחסים ביניהם (אם אפשר לקרוא ליזיזות יחסים) ימשכו???

מה קרה לך?

אנחנו כולנו פה אנשים רציניים, אינטיליגנטיים, עמוקים, שקולים ומחושבים.

shikma r

New member
"וכוסון, וממש שווה וחתיך"

"נכון שאוון ממש חתיך כוסון ומותתקק?!!? הייתי עושה אותוו!!"
אוח... הוא אפילו לא נראה טוב, ואם לא היה לו את הקטע של הסופר הייתי אומרת שהוא ממש טמבל שטוח ומיותר. אבל העובדה שהוא כותב גורמת לי לסלוח לו.

p_nurit

New member
שלום, אני חדשה

מאוד אהבתי את הפרק האחרון התחלתי לצפות בסדרה בשלב יותר מאוחר ולאחר שנכנסתי לעניינים נשביתי מישהו יכול קצת להבהיר לי מה היה הקשר בין אואן לאלכס? אואן היה באמת דפורק בפרק האחרון, אך אני אוהבת אותו, לא יעזור מאוד אוהבת את קלי, מפרק לפרק יותר סוף סוף גב הבינה עניין וסילקה את האידיוט ההוא הגיע הזמן

dans girl

New member
../images/Emo185.gif../images/Emo94.gif../images/Emo39.gif../images/Emo113.gif../images/Emo68.gifהייי ברוכה הבאה../images/Emo24.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif ספרי לנו על עצמך../images/Emo13.gif אוון מאוהב../images/Emo99.gif כבר שנים באלכס, וגם אלכס באוון, אבל שניהם בהתכחשות... מתישהו בסוף העונה ה-1 זה התפרץ והם כמעט היו זוג, אבל אז אוון נסע לארה"ב והשאיר את אלכס בלי שום רמז לזה שהם ביחד, אז היא המשיכה הלאה... גם אני אוהבת אותו למרות הכל../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif את קלי אני פחות אוהבת, אבל אני חושבת שבכל הפורום יש הסכמה כללית (וזה הישג חיחיחחיח) שהגיע הזמן ומזל טוב שגב העיפה את דומיניק מהדירה... ברוכה הבאה שוב../images/Emo13.gif דפי../images/Emo185.gif../images/Emo94.gif../images/Emo39.gif../images/Emo113.gif../images/Emo68.gif

למעלה