הגיגי יום הולדת

yaelia

New member
הגיגי יום הולדת

ביום ההולדת שלי במרץ בשנה שעברה כבר הייתי בהריון אבל עדיין לא ידעתי זאת. השנה, עם פעוט זעיק חבוק בזרועותיי, אני יודעת שקיבלתי את המתנה הכי נפלאה. גיליתי בי רגשות חדשים שלא ידעתי שקיימים בכלל. כאילו שיחד עם הללי נולדה לי גם פרספקטיבה חדשה, בה אני בוחנת את המציאות. במשך ההריון, על אף שהייתי מובטלת ושהמצב הכלכלי שלנו מאוד לא מזהיר, הרגשתי אופטימיות חדשה ומרעננת. משהו שלא הרגשתי שנים. (להפך, אפילו התגאתי בפסימיות הסרקסטית שלי). אולי באמת התרככתי והתמתנתי. כיום נעים לי לדעת שהטוב עולה על הרע בעולם הקטן שלי. שעל אף הפחדים והחרדות, והמציאות הנוראית שיש שם בחוץ, אני יכולה לספק להללי בועה מוגנת ושלווה. אני יודעת גם שלא לנצח הוא ישאר בבועה הזאת.. אבל על היום ההוא אני מעדיפה לא לחשוב. ההרגשה שלי היא שהדברים ישתפרו. שאם השנה של ההריון היה נפלאה, השנה הזאת תהיה עוד יותר. מבחינת עבודה ויצירה ופרנסה.

משוש30

New member
נשמע מאד אופטימי ../images/Emo24.gif

ולמה יום הולדת? שנה להריון? לי מעבר לאהבה עצומה נכנסו גם המון פחדים לחיים עם הלידה בדיוק בקשר לבועה...אבל זה נושא לשרשור אחר ולא לכזה אופטימי ומשמח...

yaelia

New member
יום הולדת לי ../images/Emo13.gif

32. קשישה ממש. הפחדים מאוד שם. ויותר מהפחדים שאולי מוחשיים יותר, יש איזשהו עצב, על חוויות עתידיות שינפצו להלל את השלמות שיש לו כיום. בין אם זה ילד שיקח לו צעצוע ובין אם בחורה שתשבור לו את ה
. כל הדברים הגדולים והקטנים שאני לא אוכל להגן עליו מפניהם. אולי לזה התכוון ה"בעצב תלדי בנים". אני חושבת על זה המון. הרי אין לי מונופול על עיצוב העולם שלו ובסופו של דבר הוא יצטרך ללמוד לבד. אני מקווה שאדע להיות רק יד מכוונת ומייעצת ולא קובעת מדיניות. גם אני אתבגר איתו. אבל בינתיים אני רוצה להסתכל על הדברים הטובים ולהנות מהם. לדעת שהחיים החדשים האלה הם מקום של צמיחה ויצירה עבורי.

משוש30

New member
../images/Emo65.gif קודם כל מזל טוב!!

אני אהיה במצבך הקשיש בספטמבר אז אני מעדיפה לחשוב על זה כצעירה אם לא איכפת לך... משהו שעוזר לי להתגבר על הפחדים האלה של ילד שיקח צעצוע וכד' הוא שאין לו גם עכשיו ממש בועה ולא ממש אידיליה... יש כאבי בטן וגזים (הוא בדיוק מצפה למשהו טוב הוא מחייך ופתאום בה גז ויש לו פרצוף ובכי כל כך נעלבים...) מבחינתינו זה לא אמור להעליב אותו כי זה לא משהו מכוון ורע שעושים לו מבחינתו זה אותו דבר...הוא לא יודע שזה משהו "טבעי" אז הוא נעלב ונפגע...ומה לגבי תסכולים של חוסר אונים? רוצה לעשות משהו ולא יכול? רטוב ולא החליפו לו? (אז הוא שוב נעלב ובוכה ואז מחליפים...) מה שאני מנסה להגיד שהם כבר עכשיו מתנסים בהתנסויות שליליות ואני חושבת שזה דווקא טוב כי זה קצת מחסן אותם להמשך...זה לא שהם חיו בבועה מושלמת בלי כאבים ובלי דאגות רק הכאבים והדאגות והתסכולים יהיו שונים בהמשך. כמה שזה נשמע מוזר זה מרגיע אותי...

yaelia

New member
בטח צעירה ../images/Emo6.gif

גיל הוא רק עניין כרונולוגי פעוט. ואת בטח צודקת. ההתנסויות עכשיו מפתחות כישורים שיעזרו לו בעתיד. אבל רציו במקום אחד ורגשות במקום אחר.

ציף שלי

New member
מזל טוב ליום הולדתך ../images/Emo65.gif

אני מאוד מזדהה איתך בקשר לפחדים שהזכרת והצורך להגן על האוצר הקטן. התפקיד שלנו הוא פשוט "להיות שם" כשזקוקים לנו, הרי לכולנו היו אכזבות וכולנו סבלנו כאבים ו...הנה אנחנו עדיין כאן.

nubi

New member
../images/Emo49.gif../images/Emo24.gif

כתבת כל כך יפה! מקווה בשבילך לשנה טובה עוד יותר..

ילדונט

New member
מזל טוב ../images/Emo13.gif

אני לא ממש מזדהה עם הרגשות והמחשבות שאת מביעה (עדיין סוחבת דיכאון קל), אבל זה נשמע שגיל 32 שלך הוא גיל נפלא. שימשיך כך
ובסוגריים - זוכרת שהמלצת לי על רופאת הנשים שלך? בת דודה שלי מודה לך מאד

כמה יפה כתבת

בעיקר הזדהתי עם ההתמתנות וההתרככות. וגם עם זה שהטוב עולה על הרע. בהחלט ויומולדת שמח כבר אמרתי? גם אני בגעגוע והעבודה והזמן שרץ ולא משאיר דקה לנשום. לאט לאט מתרגלים אולי בשבוע הבא הבא (זה שאחרי שיוצאים לחופשת פסח) ושבת שלום

yaelia

New member
בטח, בטח,

תהיי עסוקה בניקיונות וקרצופים. מקווה שאתם עושים בשכל ונוסעים לבלות את כל החג אצל ההורים ולא מתכוננים לקרצף את הבית שלכם.

אפרת12

New member
יעלי, הצפת אותי בצמרמורת של אושר

איזה כייף לשמוע אופטימיות נעימה שכזו ו
ליום ההולדת שלך

המון מז"טים ליומולדתך וגם:

בלי להישמע פולניה מידי רציתי לספר שאחרי שירדן נולדה דודה שלי שעוסקת הרבה ברפלקסולוגיה ויודעת ל"הרגיש" גופים שונים - אמרה בדיוק כמו שאת אמרת - שהתרככתי, והקוצים שלי הפכו לקהים יותר. אחרי שמעין נולדה היא אמרה שהפכתי ממלפפון לאגס, ככה קיבלתי את "הצורה" (והיא לא התכוונה רק לצורה הפיזית...) ועכשיו אחרי שיובל נולדה - היא עדיין לא נגעה בי, אבל אני מרגישה שהאגס - הפך לדלעת , יותר גדול, יותר רך, ועם בסיס רחב ויציב על הקרקע (וגם תחת). אז אני מזדהה מאד עם התחושה שלך של התרככות, ומקווה שזה יעשה לך טוב, מעבר לאופטימיות ששורה עליך. וחוצמזה למדתי שמחשבה חיובית בונה את המציאות בעקבותיה- - ואם את אופטימית - אבל באמת - את בטוח תצליחי ליישם. המון מז"טים ושנה מופלאה של צמחיה והתחדשות צביה

yaelia

New member
אני מאוד מאמינה

שלחיוביות יש השפעה ממשית על החיים. לפעמים נורא קשה לעשות את זה. אבל לפעמים אם מתחילים בצורה מעושה, התחושה הזאת תופסת תאוצה והופכת לאמיתית. בעניין התחת.. נו, זה נושא כאוב ביותר, יותר כמו מזוודה שדבוקה לי מאחורה.

גלשני

New member
מזל טוב../images/Emo65.gif

ומדהים לגלות בכל פעם מחדש, עד כמה ההורות משנה (לטעמי מאוד לטובה) את כל הפרופורציות וההסתכלות על החיים.

מזל טוב ליומולדת ../images/Emo65.gif../images/Emo42.gif

ואיזה כיף לקרוא על מחשבות אופטימיות (עזבתי לרגע בצד את הדאגות)

תלתלושה

New member
מזל טוב../images/Emo39.gif

ליומולדת הנפלא הזה...הראשון שחוגגים עם הפצפוני בידיים...בתור בת 32 שחיבקה גוזל קטן ביום ההולדת ההוא(בדצמבר)אני מבינה את הרגשת האושר הגדול.

yaelia

New member
תודה לכולכן../images/Emo24.gif

כיף לדעת שהנעימות מפורום הריון ולידה עבר לכאן קומפלט. עוד יותר נעים לדעת שמתחת לשכבות האימהות והזוגיות וטרדות היוםיום, נשארנו מי שהיינו קודם, רק עם עוד תובנות לחיים. כיף לי פה.

למעלה