הגיגי לילה...

ligo

New member
הגיגי לילה...

אמצע הלילה, אני לא נרדמת. יש לי מחר ראיון עבודה, אבל אני לא חושבת שבגלל זה אני מתרגשת. אני מנסה להדחיק את זה ולא לומר בקול, אבל נראה לי שמדובר בצילום הרחם שמחכה לי ביום שלישי. אז בנתיים אכלתי בננה, מילקי וחצי חלה, וכל זה בזמן שאני קוראת את כל מה שכתבתן. מקווה להרדם בסוף, אחרת המקרר יתרוקן... יש לכן טיפים אחרונים לתת לי כדי שלפחות מחר אני אשן?

נועם@בת

New member
אחרי הלילה הזה, את תשני מחר

בלילה כמו תינוקת
מי אני שאתן עצות איך לישון בלילה
אבל אני תמיד ממליצה על רסקיו רמדי- תמציות בך לטיפול חרום במקרים של מתח וחרדה. מבחינה כימית החומר הוא בעצם מים ושמץ אלכוהול. שמים מתחת ללשון 4 טיפות כמה פעמים ביום (כמה פעמים שבא לך) ומנסיון- זה מרגיע. לא מסמם, לא מטשטש, רק מוציא ממך את הסביבון הזה שמתסובב בפנוכו ולא נותן לך מנוחה. ניתן להשיג את הרסקיו רמדי בכל סופרפארם וברוב רשתות השיווק. בהצלחה נועם

התעוררתי ../images/Emo42.gif

והמקרר ממש לא אופציה בשעה כזאת. ליגו - המלצה לשינה טובה - לעשות אהבה - תמיד פועל עלי כסם מרדים. אבל עכשיו התעוררתי ונראה לי בזבוז זמן לישון כשיש לי כלכך הרבה לעשות. אני מתרגשת כהוגן לקראת המבחן שלי, ונהנית מהפרפרים שבבטן, מזמן לא הרגשתי כלכך חיה . ברור לי שאצליח - וזה אבסורד שחלום חיי הילדותיים |יאכטה| (יום אחד יהיה אייקון של סירה, נכון?) עומד להתגשם לפני חלום חיי הבוגרים
. אבל עכשיו מיד אחרי הטסט מתחיל טיפול נוסף ויחד עם מעבר לבית במושב בסוף החודש יש תקווה להתחלות חדשות עם אנרגיה אחרת טובה יותר. אגב - הדירה שאנחנו עוזבים בבני-ברק נותרה פנויה עדיין, ואם מישהו מחפש דירת 3 חדרים חמודה עם גינה פצפונת באזור הזה (ליד ישיבה ולא מדי חרדי) אשמח לתת עוד פרטים במייל. בוקר טוב לכולם - ועוד יומיים תחזיקו אצבעות למטרה קצת מוזרה לפורום שלנו.

למעלה